Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 171 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
-Λίγα λόγια:
Ποτέ δεν παίρνω CG που να έχει πολύ άσχημες κριτικές και ιδίως όταν το έχω τσεκάρει και από άτομα που εμπιστεύομαι σχετικά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μου έκαναν εντύπωση οι πολύ αρνητικές κριτικές (που σχεδόν όλες αφορούσαν duo Χμμμ;) και οι υπερβολικά καλές. Έτσι για μεγάλο διάστημα πήγαινα εκ του ασφαλούς και ενώ ήθελα να συναντήσω την κοπέλα, προτιμούσα τα standar-άκια. Τελικά είπα να το τολμήσω για να μου λυθεί και η απορία δηλαδή, αλλά και επειδή πάντα (ακόμα και σε ταινίες στο σινεμά) όταν κάτι κριτικάρετε στα 2 άκρα (άκρα αρνητικά και άκρα θετικά) συνήθως κάτι ενδιαφέρον κρύβεται από πίσω.

-Στο δια ταύτα:
Η πιο εύκολη συνεννόηση μέχρι στιγμής με CG... 2-3 sms και το ραντεβού έκλεισε. Την παρακάλεσα να είναι και τυπική στη ώρα της εκ των προτέρων λόγω κάποιων υποχρεώσεων που μου έτυχαν εκτάκτως και όντως η κοπέλα ήταν ακριβώς στην ώρα της και όπως είχα ζητήσει ντυμένη (πολύ κομψά ντυμένη και όμορφα και απλά βαμμένη). Μια πολύ κομψή, χαμογελαστή και teeny εικόνα αντίκρισα λοιπόν με το άνοιγμα της πόρτας.

Τσιγαράκι στην αρχή από την ίδια, το οποίο μάλιστα ζήτησε πρώτα άδεια για να καπνίσει (γενικά καπνίζει αρκετά). Η κοπέλα ήταν καθαρότατη παρ' όλα αυτά μπήκαμε για μπανάκι. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το πόσο ευγενική ήταν και δεν μπόρεσα να κρατηθώ από το να τη ρωτήσω για τα πολύ αρνητικά σχόλια που έχουν ακουστεί κατά καιρούς. Εκεί ξεκίνησε ένα social αρκετά χρονοβόρο θα μπορούσα να πω από το οποίο έβγαλα αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα. Βέβαια είχα απορία αν και πώς θα καλυπτόταν ο χαμένος χρόνος από την κουβέντα (την οποία όμως και επιδίωξα εγώ κακά τα ψέματα).

-Sex:
Χημεία δεν υπήρχε (από τη μια την έκοψα ότι αποφεύγει τα φιλιά στο στόμα, από την άλλη τα αποφεύγω και εγώ, αλλά το μικρό ήταν kissable και έκανα βλακεία που δε το επιδίωξα να τη φιλήσω). Πολύ καλό στοματικό με περιποίηση όλης της περιοχής (με χέρι, χωρίς χέρι). Συνέχεια με 69 (εξαιρετικό νινι και φοβερή πίσω τρυπούλα την οποία ακόμα απορώ γιατί δεν έγλειψα μιας και ήταν πεντακάθαρη). Τοποθέτηση προφυλακτικού και "ατυχές" τελείωμα με cowgirl (γαμώ την κοινωνία μου δεν μπόρεσα να κρατηθώ ο μαλάκας Θυμός, μιας και ήθελα να τη χύσω στο προσωπάκι ή στο στόμα).

"Μην αγχώνεσαι" μου λέει έχουμε και 2ο γύρο. Εγώ ήδη είχα αγχωθεί γιατί δεν είχα και πολύ χρόνο, είχα σπαστεί όσο δεν πάει με τις "αστοχίες" μου. Έκανα ένα μπανάκι μπας και ξελαμπικάρω. Της λέω θα έχουμε θέμα για 2ο γύρο. Πίπα ξανά με επιμονή να με αναστήσει. Τα καταφέρνει.. σεξάκι ιεραποστολικό, μετά στα 4... "μη σταματάς μου έλεγε, πιο δυνατά" (εγώ σκεφτόμουν τη δουλειά που είχα για μετά και αγχωνόμουν), δεύτερο χύσιμο γιοκ. Ανένδοτη η μικρή. "Όχι" λέει "τα θέλω στο στόμα μου". "Μην αγχώνεσαι έχουμε χρόνο". Ξανά πίπα με επιμονή αλλά το άγχος με είχε κερδίσει.

-H απορία του "χαμένου χρόνου" του Social:
Χωρίς να της αναφέρω τίποτα για το χρόνο που συνομιλούσαμε, κοιτάζω την ώρα και είχαν περάσει 20 λεπτά έξτρα της 1 ώρας χωρίς η ίδια να αναφέρει κάτι. Συνέχεια μου έλεγε να μην αγχώνομαι. Μάλιστα αναρωτιόταν αν έφταιγε αυτή που δεν έχυσα 2η φορά (συνεχώς αναρωτιόμουν αν αυτή είναι σίγουρα η κοπέλα η απότομη, η αγενής που περιγράφουν κάποιοι)... Το καλό είναι ότι σε τέτοια ραντεβού πάντα υπολογίζω για τις δουλειές μου ένα μισάωρο έξτρα και έτσι πάλι καλά δεν είχα θέμα, αλλά το δυστύχημα είναι ότι με κυρίευσε το άγχος της δουλειάς.

-Συμπέρασμα 1:
Το κοριτσάκι είναι 21 χρονών, ωραία κοπελίτσα που γουστάρει το σεξ. Στυλ petit, slim teen (το στυλ που μου αρέσει δηλαδή). Αν σας αρέσουν γυναίκες μπαμπάτσικες δεν σας κάνει. Γουστάρει να επικοινωνεί με τον άλλον (αν της δώσεις το δικαίωμα) παρ' όλα αυτά όμως δε σου "κλέβει" χρόνο. Τώρα αν τη δεις σα κομμάτι κρέας, δηλαδή χρονομετράς πόσο γαμάς, πόσο γλύφεις, πόσο χουφτώνεις και θες 60 λεπτά ατελείωτης φάσης, ακόμα και έτσι αν της το πεις εξ αρχής δε νομίζω να αρνηθεί. Είναι από τα πιο "ευγενικά" (και δεν εννοώ στον τρόπο ομιλίας αλλά στον τρόπο που σου ζητάει πράγματα "σε ρωτάει τι θες, τι σου αρέσει κλπ") κοριτσάκια που έχω γνωρίσει. Για τα 21 της χρόνια είναι σε καλό επίπεδο επαγγελματισμού(σίγουρα παίρνει βελτίωση). Μου έκανε εντύπωση επίσης πως έχει δουλέψει και άλλες δουλειές και ξέρει με πόσο κόπο βγαίνουν τα χρήματα και γι' αυτό δε θεωρεί δεδομένα και λίγα τα 100 ευρώ που παίρνει. Γι' αυτό και τη νοιάζει ο πελάτης να περάσει καλά (τη σέβεσαι-σε σέβεται). Είναι γεγονός ότι έχει μια ωραιοπάθεια. Της αρέσει να κοιτιέται στον καθρέφτη πχ. Αλλά αν δεν το κάνει τώρα πότε θα το κάνει στα 40?

-Συμπέρασμα 2:
Δεν θέλω να ξέρω γιατί γράφτηκαν τόσα αρνητικά για αυτή, αλλά ρε παιδιά έλεος. Αντιλαμβάνομαι ότι εδώ μέσα μπαίνουν και γραφεία, φτιάχνοντας πολλαπλούς λογαριασμούς χρηστών στο site, θέλοντας να προωθήσουν τα κορίτσια τους (το καταλαβαίνω). Αλλά μη τα ισοπεδώνουμε όλα. Δεν είμαι κάνας προμότορας, ούτε έχω κανένα όφελος αν γράψω καλή κριτική. Άλλωστε και η κοπέλα έχει το σταθερό της πελατολόγιο (και να μην είχε μικρή είναι μπορεί να βγει έξω, να δουλέψει και να ζήσει). Αλλά εμείς τα απλά μέλη του site, μέσα σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο, προσπαθούμε να μην πετάξουμε τα χρήματά μας σε κάτι που δεν αξίζει. Και είναι γεγονός πως τα τελευταία 2 χρόνια έχουν χαθεί τα καλά "κομμάτια" από την αγορά. Μη μας δυσκολεύεται και εσείς τη ζωή λοιπόν.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 05, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Noah_1
Ενεργό Μέλος
26
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Zebu, kostasm2005

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Μαρτίου, 2014
χρήσιμη κριτική
12 Μαρτίου, 2014
Παικτη δεν εχεις λογο να απολογηθεις για κατι. Περασες καλα, γραψτο. Δεν περασες καλα, γραψτο.
Εγω δεν ειχα περασει καλα ας πουμε οποτε δεν νομιζω να ξαναπηγαινα.
Κατα τα αλλα, μια πολυ καλη κριτικη Σπασίκλας
12 Μαρτίου, 2014
πολυ καλη κριτικη και μπραβο σου για την ενημερωση μας
12 Μαρτίου, 2014
άσε ρε φίλε.. δηλαδή πας να μας πείσεις ότι αυτοί που έγραψαν άσχημη κριτική το έκαναν εσκεμμένα? μήπως είναι κι αυτοί προμότορες άλλων κοριτσιών που λασπολογούν τον ανταγωνισμό? γράψε την κριτική σου και μην κρίνεις τους υπόλοιπους.. άσε τον καθένα να κρίνει
12 Μαρτίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Λέω και εγώ δε θα πεταχτεί κανένας που θίγεται?
12 Μαρτίου, 2014

εγω ενοιωσα οτι εισαι αντικειμενικος!
12 Μαρτίου, 2014

την ρωτησες αν ειναι αυτη η Κατια των 150 ευρω?
12 Μαρτίου, 2014

δηλαδη εαν παω και γραψω οτι δεν περασα καλα θα παρεξηγηθω οτι την εγραψα κατα παραγγελια?
13 Μαρτίου, 2014

Το παραδεχτηκε μονη της. Ειναι μικρη και κανει βλακειες. Το ξερει και η ιδια οτι εγινε ρομπα
13 Μαρτίου, 2014

Αλλο δεν περασα καλα και αλλο να γραφω παπαριες. Και το επαναλαμβανω χεστηκα για το κοριτσακι. Δεν εχω να κερδισω κατι. Μαλιστα σπαταλησα και χρονο για να της τονισω τα αδυναμα σημεια της(προς οφελος των επομενων). Εμενα μου τη σπαει να πεταω τα χρηματα μου σε αλλες κατω του μετριου λογω του οτι παραπλανιεμαι απο ψευτικες κριτικες. Και δεν το γραφω για εσας τους παλιους που ειστε γατονια αλλα για εμας τους νεους που ευκολα μπορει να παραπλανηθουμε απο επιτηδιους. Και να σου πω την αληθεια δεν θα εγραφα κριτικη αλλα μου εκανε εντυπωση η διαφορα αυτου που περιμενα, με αυτο που πραγματικα ειδα. Οσοι διαβαζουν τις κριτικες μου θα καταλαβουν
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10