Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 2 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Βασικά ο manaconda πιο κάτω με έχει καλύψει αλλά ας την πω και εγώ την ιστορία μου.
Προσωπικά μου έκανε κλικ στην εμφάνιση. Έχει εξαιρετικό φώτοσετ και μπήκα στον πειρασμό να την συναντήσω γιατί τέτοιες ομορφιές σπάνια βρίσκουμε. Οι φωτό είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα με εξαίρεση την προ-τελευταία (αυτή που μας κοιτάει ανάποδα) που μάλλον είναι από άλλη κοπέλα.
Αντικειμενικά (το εννοώ) η κοπέλα είναι κούκλα, μοντέλο, μουνάρα, πείτε ότι θέλετε... Και λέω πως το εννοώ γιατί πέρα από το φυσικά προσόντα που της έδωσε απλόχερα η φύση είναι και μια πάρα πολύ περιποιημένη κοπέλα. Βαμμένη, χτενισμένη, αρωματισμένη, πεντακάθαρη, τα πάντα όλα. Την βλέπεις και την λιμπίζεσαι! Βασικά έξω όποιος κυκλοφορήσει με τέτοιο μωρό θα τον ματιάσουν σε χρόνο dt από τις ζήλιες. Προσωπικά κάτι τέτοιο μου είναι αδύνατο (λόγω ηλικίας) οπότε αρκούμε στο πρακτορείο, στο ξενοδοχείο και στο πριβέ χράτσα-χρούτσα.
Όταν μου άνοιξε την πόρτα και την είδα είπα μέσα σου "Μανούλα μου, τείνε τούτο το πλάσμα! Βρε αμαρτωλέ θα κάνεις Λαμπρή μέσα στην Σαρακοστή!". Θεϊκό πρόσωπο, χειλάρες, ματάρες, μαλλί κόκκινο-καστανό σούπερ (ότι στις φωτό). Κορμί μοντέλου και βάλε. Με τα μαύρα εσώρουχα, το νεγκλιζέ και τα 20ποντα ήταν θεά πραγματική. Είναι περί το 170 καθαρό ύψος, και αρκετά λεπτή αλλά με μεγάλο στήθος (το όνειρό μας δηλαδή). Αγγλικά αρκετά καλά και συνεννοήσιμη κοπέλα. Μετά το αρχικό σύντομο socializing έκανα το ντουσάκι μου και με το που βγήκα με την πετσέτα με περίμενε ντυμένη. Με κοιτάει λάγνα, μου δίνει ένα αργό αισθησιακό φιλί (με γλώσσα αυτό), και με παίρνει από το χέρι να πάμε αργά-αργά στο δίπλα δωμάτιο με το κρεβάτι. "Παλιοκουφάλα" είπα μέσα μου, "Θα φας καλά πάλι!"
Αμ δε... δυστυχώς η συνέχεια δεν ήταν αντίστοιχη. Για να μην σας ζαλίζω άσκοπα να πω μερικά βασικά: Το στήθος είναι όντως 3άρι αλλά έχει χαλαρώσει αρκετά για την ηλικία της (23). Με το σουτιέν είναι χάρμα, άνευ είναι απλά καλό. Κάτω όμως έχει εξαιρετικό νινάκι. Γενικά το σύνολο κοιλίτσα-νινάκι-κολαράκι-πόδια είναι ά-ψο-γο, μέλι ένα πράγμα! Ομολογώ πως την βάζω στο top-10 όλων των εποχών σε εμφάνιση και την έγλυφα κάτω καθαρό χρόνο ένα 20λεπτο στα σίγουρα (καθόταν και της άρεσε). Μετά τα πρώτα φιλιά στο στόμα διαπίστωσα ότι πλέον τα φιλιά τα έδινε δύσκολα. Η πίπα της είναι πραγματική αερόπιπα. Βασικά τον είχε μέσα στο στόμα αλλά εγώ δεν καταλάβαινα και πολλά. Τουλάχιστον ήταν δεκτική στο 69 όπου εγώ είχα βουτήξει το κεφάλι μου μέσα της σαν το Winnie το αρκουδάκι στο βάζο με το μέλι ένα πράγμα. Στάσεις αρκετές αλλά δεν ξετρελάθηκα κιόλας γιατί άνευ ταυτόχρονου φιλιού δεν αποδίδω στο μάχιμουμ. Πρώτος γύρος με ολοκλήρωση στην κοιλίτσα της. Το ενδιαφέρον είναι πως όταν διαπιστώσαμε ότι πλέον άλλες στάσεις γιόκ (ξεμείναμε από προφυλακτικά κάπου στην μέση) μου λέει το πουτανάκι: "Θες να τα παίζουμε ταυτόχρονα και να κοιτά ο ένας τον άλλον;" Λοιπόν το έτριβε πολύ όμορφα το νινάκι της, και καθώς με κοιτούσε λάγνα με τις ματάρες της, και έβλεπα και τις βυζάρες τις να πάνε πέρα-δόθε, ομολογώ πως ψιλοενθουσιάστηκα. Από την άλλη και πόση ώρα να τον παίζεις με την κούκλα απέναντι; Ξανά-μανά 69, και το τέλος ήρθε με λίγη πίπα (δεν το έχει το ξαναλέω) και μπόλικο handjob από πλευράς της. Συνολικά και παρότι συνευρέθηκα με μια κοκκινομάλλα Barbie, δεν έμεινα και πολύ ευχαριστημένος. Αυτό γιατί η κοπέλα από την μέση και μετά έβγαζε μια μελαγχολία, πως δεν της αρέσει αυτό που έκανε και το έκανε μηχανικά. Στην κουβέντα στο τέλος μάλιστα μου είπε πως τέρμα το τουρ και αύριο γυρνάει πίσω. Παρά τα καλοπιάσματά μου για το πόσο ωραία είναι η Ελλάδα μας και πόσο τα εκτιμάμε εμείς οι Έλληνες τα όμορφα κορίτσια, δεν νομίζω να μας ξανάρθει. Βασικά το επάγγελμα δεν την τράβηξε. Αν αυτή η κοπέλα μπει στο νόημα της δουλειάς και κάνει και μερικές υπηρεσίες παραπάνω (CIM/CIF/DFK και μάθει και από πίπα) τότε θα έκανε χρυσή καριέρα. Όμως την κόβω απλά για διάτων αστέρι και από τα τζιούφια μάλιστα.
Συνολικά δεν αξίζει τα χρήματά της γιατί ξεφουσκώνει γρήγορα και μετά το 15λεπτο πρωτοβουλίες μηδέν. Παρηγοριέμαι λέγοντάς μου πως πήδηξα μια μουνάρα, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό.
Ο Κώστας όπως πάντα άψογος, και ω-λα-λα το ξενοδοχείο της είχε τζάμι στην ντουσιέρα!
Αυτά προς βοήθεια όποιων ενδιαφέρονται για την κοπέλα, αν μας ξανάρθει που δεν το βλέπω...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 08, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί