Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 43 10
Call-Girls 79881
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Λοιπον αφου πηρα και το οκ απο τον daskaloss mike Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο προχωρησα κι εγω στο παρασυνθημα.μετα απο ανταλλαγη πολλων sms με την κοπελλα κανονισαμε τελικα και η συναντηση ελαβε χωρα στο lacoba.ηρθε απλα ντυμενη και σαν πρωτη εντυπωση εχω να πω οτι οι φωτο της την αδικουν.νεαρο κοριτσι με συμπαθητικο προσωπο,εχει αλλαξει σε σχεση με τις φωτο της εδω το μαλλι,σε ξανθο με ανταυγειες,που της παει καλυτερα θα ελεγα,ηταν βαμμενη ελαφρως,δε της χρειαζεται αλλωστε και γενικοτερα περιποιημενη,υψος γυρω στο 165,οχι παραπανω,ηλικια 26 μου ειπε,με καταγωγη απο την Πολωνια.πετιτ σωματακι δηλαδη με 2αρακι βυζι που στεκεται μια χαρα,ομορφη κοιλιτσα με ενα μικρο σκουλαρικακι και τσουπωτο κωλαρακι ομορφο που εδω θα συμφωνησω με το mike ειναι πολυ καλο για στησιμο στα 4.
μετα απο λιγη κουβεντα λοιπον μπανακι αμφοτεροι και ξεκινημα με φιλια(οχι βαθια)και χαδια και ανεβαινοντας απο πανω της ξεκιναει μια πιπα αρκετα καλη,τετοια που δεν αργησα να καταθεσω σε 5 λεπτα στο στηθος της και στην κοιλια της αφου δε δεχεται τελειωμα σε στομα και προσωπο.Money MouthMoney Mouth
μετα παλι απο τα σχετικα ντουζακια ξεκινησε ο δευτερος γυρος,πιο ανετα τωρα,αφου ειχα βγαλει τα πολλα πολλα χοντραδια ΚουλΚουλΚουλ και ευχαριστηθηκα σε μεγαλυτερο βαθμο τη στοματικη περιποιηση που μου προσεφερε.βαθια,αργη πιπα με αρκετο σαλιο,αρκετα dt και με περιποιηση στα καλαμπαλικια τετοια που σε χρονο μηδεν ειχα γινει πυραυλος.
περασμα προφυλακτικου και εναρξη με cow και αργες οπως ζητησα κινησεις ενω εγω επαιζα με το στηθος της.αλλαγη μετα σε ιεραποστολικο με τα ποδια πανω και εδω ανταποκρινεται επαξια.τελος γυρισμα στα 4 που ειναι και η αγαπημενη της σταση οπως μου ειπε και μετα απο γερο χτυπημα ηρθε το τελος μεσα της για δευτερη φορα.

συμπερασματικα λοιπον δεν ηταν καθολου ασχημα,η κοπελλα συμμετειχε καλα σε ολη τη διαρκεια του αγωνα,ειχε πολυ καλο στοματικο,αλλα ειναι στα μειον της οτι δε δεχεται cim και cif.στα θετικα της οτι ειναι πολυ καθαρη,ευγενικη και ανοιγεται σχετικα ευκολα.πιστευω στο μελλον αν βελτιωσει τα αρνητικα της να αποτελει μια καλη προταση.

αλλα δεν εχω να πω,να περνατε καλα ολοι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 20, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
petergsp
Τιμημένος
191
Πόντοι:
41.813
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Sproxe Garsia, Εκλεκτικός, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Φεβρουαρίου, 2014
πετρακη αυτηνης πρεπει να της παρουμε κωλο......
οπως αντζελα ...
26 Φεβρουαρίου, 2014
πιστευω οτι αξιζει για 80..
27 Φεβρουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

μπαααα δεν ψηνεται ετουτη φιλε
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3