Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 12 10
Call-Girls 58915
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η συνάντηση έγινε βραδάκι στο ξενοδοχείο μου πριν μέρες ακριβώς την ώρα που είχαμε συμφωνήσει.(Η ημερομηνια ενδικτικη)
Ενώ είχα δει πολλές φωτογραφίες τις στην σελίδα τις, αντίκρισα κάτι που έμοιαζε αλλά δεν είχε την 'γλυκα' που περίμενα και σαν αποτέλεσμα να ξαφνιαστω λιγάκι αλλά όταν άρχισε να βγάζει τα ρούχα τις επανηλ8ε η τάξις.
Έχει ένα πεντακα8αρο κορμί γυμνασμένο με βυζί 2αρι-3αρι καλοφτιαγμένο με πολύ ωραία αισ8ηση και στητό, αλλά 'μαλακο' κώλο.
Το servis τις είναι εξαιρετικό με πολύ δια8εση για sex και βγάζει και πολλά γούστα, μια πίπα για σεμινάριο με πολύ και επιμελής ενασχόληση σε όλη την περιοχή συμπεριλαμβανομένου και του πρωκτού (που αρέσκεται να παίζει μαζί του) που σε απογειώνει...Γερο-μύστης
Στο sex είναι 'σκυλι',δεν κάνει που8ενα πίσω έχει υπομονή, παίρνει πρωτοβουλίες και ακολου8αει τον ρυ8μο με πολύ όμορφα στησηματα, τις αρέσει να γαμιέται το ευχαριστιέται και αυτό το βγάζει στον αγώνα, ιδικά στο γλυφομουνι τρελαίνεται, παίζοντας πότε με την πούτσα και πότε με το μουνί τις (σε κάποια στιγμή μου ζήτησε να τις βαλω στο μουνί 2-3 δάχτυλα...)
Ενδιάμεσα των γύρων, χαλαρή κουβεντούλα αισ8ισιακο μαγαζάκι (μικρή γεύση από TANTRA masaz) χαδακια σε όλο το κορμί τόσο όσο χρειάζεται για να σε έχει ζεστό για τον επόμενο γύρο.
Σε γενικές γραμμές ήταν ένα από τα καλύτερα μου ραντεβού που σίγουρα 8α επαναλάβω παίρνοντας 3ωρο που περιλαμβανει πλήρες μασάζ TANTRA (αν το έχετε κατά νου για μασαζ να την ενημερώσετε ότι 8ελετε για να έχει μαζί τις τα 'κολπα')

Υ.Γ...Το μόνο που με χάλασε ελάχιστα είναι ότι δεν δέχεστε παιχνίδια με τον δικό τις κώλο...Λύπη

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 09, 2014
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
220€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
maniouel
Μέγας
25
Πόντοι:
3.910
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, geroksouras, company of heroes tho και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Φεβρουαρίου, 2014
όπως τα λες είναι παιχτη . Το κωλαρακι το δινει οπου γουσταρει και εκει βλέπεις τον ουρανο με τα αστρα!!!
18 Φεβρουαρίου, 2014
με 220 και εγω το δινω χααχαχαχαχα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2