Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 7 10
Call-Girls 43461
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0

Πρώτη μου κριτική, πραγματικά από διάθεση βοήθειας για τους φίλους που θα την διαβάσουν.Συναισθηματική νοημοσύνη λοιπόν, λέμε όταν ένας άνθρωπος μπορεί να καταλάβει πως νιώθει ή τι θέλει ο άλλος...σε επαγγέλματα όπως αυτό της πόρνης καταλάβαινετε ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό, γιατί δημιουργεί χημεία και σου δίνει ακριβώς αυτό που θες. Δε θέλω να σας κουράσω γι' αυτό θα μιλήσω όσο πιο συγκεκριμένα γίνεται. Αρχικά από εμφάνιση, είναι μια κοπέλα με ένα πολύ παιχνιδιάρικο πρόσωπο, αλλά χωρίς να έχει τα χαρακτηριστικά εκείνα που θα μιλήσεις για ένα αντικειμενικά ωραίο πρόσωπο. Είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα μεσογειακής ομορφιάς, με τις καμπύλες της, χωρίς όμως μεγάλο στήθος και χωρίς ίχνος κοιλιάς.Είναι πανέξυπνη και επαγγελματίας σε αυτό που κάνει.
Γενικότερα, οι κριτικές αποκτούν αξία και ουσία από το προφίλ του γράφοντος( αλλιώς θα τα παρουσιάσει ένας απογοητευμένος από τον γάμο του 50 άρης, αλλιώς το παιδάκι που πιάνει πρώτη φορά στη ζωή του γυναίκα, αλλιώς ο άντρας που έχει να κάνει καιρό σέξ και οι παρστάσεις του προέρχονται από από σαίτ πορνογραφικού περιεχομένου),ο οποίος για να είναι αμερόληπτος θα πρέπει να είναι σε μια μέση ηλικία( σεξουαλικά), με νορμάλ σεξουαλική ζωή( όσο μπορεί να γίνει αυτό...αλλίως δε θα κατέφευγε και στις πόρνες). Φυσικά και δε μπορούμε να εκθέσουμε εδώ στοιχεία προσωπικά μας, αλλά κάποια λίγα ίσως βοηθήσουν τους υπόλοιπους να έχουν μια πιο σφαιρική άποψη..γιατί σημασία δεν έχει αν ακούμε κάτι χωρίς να ξέρουμε ποιός το λεέι. Προσωπικά,είμαι 30...και δεν είχα θέμα ποτέ με το να βρώ γκόμενα, απλώς τώρα τα περιθώρια( μένω επαρχία...μάκροχρόνια σχέση) έχουν στενέψει.
Η Φαιή λοιπόν, συμπερασματικά είναι ένας καλός συνδυασμός εμφάνισης, παροχής υπηρεσιών σε ένα κόστος που δεν την κάθιστά απαγορευτική αλλά ούτε προσιτή.
Μοναδικό μείον η συνεργασία της με τον Μάριο ο οποίος καθυστερεί ή δεν κλείνει ποτέ ραντεβού εφευρίσκοντας συνεχώς δικαιολογίες περί πληρότητας. Ενώ η ίδια η Φαίη στο αμέσως επόμενο λεπτό σε κλήση μου...μου έκλεινε ραντεβού, για παράδειγμα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 22, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Φεβρουαρίου, 2014
αυτο παλληκαρι μου δεν ειναι κριτικη .. -1 απο εμενα
15 Φεβρουαρίου, 2014
Ωραία η εισαγωγή σου, αλλά δεν βρίσκω πουθενά το κυρίως θέμα.
Μας είπες για τις ηλικίες, για τις εμπειρίες, αλλά για την εμπειρία σου μαζί της, ΤΙΠΟΤΑ.

Money Mouth
15 Φεβρουαρίου, 2014
τελικα τη γαμησες....?????
γιατι από την κριτικη σου δεν βγαινει κατι τετοιο...
15 Φεβρουαρίου, 2014
Με πρόλαβαν οι προλαλήσαντες: μιας και λες ότι δεν έχεις ξαναγράψει κριτική, προσπάθησε στις επόμενες να αναφέρεσαι βασικά στη κοπέλα που συναντάς και (κυρίως) στην ίδια την συνάντηση. Αυτό το τελευταίο το παρέλειψες σχεδόν εντελώς. Αντιθέτως, θα μπορούσε να λείπει ή να ήταν πολύ πιο περιληπτική η 2η παράγραφος. Μην ανησυχείς, από τον τρόπο που γράφει κανείς, καταλαβαίνουμε εμείς οι υπόλοιποι σε βάθος χρόνου πόσο μπορούμε να βασιστούμε στις απόψεις του και τι μέρος του λόγου είναι, δεν χρειάζεται να μας γράψεις εσύ γιαυτό.
Και που 'σαι; Με φιλική διάθεση στα γράφω αυτά, γιαυτό "διόρθωσε" και συνέχισε.
16 Φεβρουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κριτικη για το "πουτσο" Μετεξεταστέος !
16 Φεβρουαρίου, 2014
Μπουρδες....μουφα φαινεται η ολη ιστορια...ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ. Γραφτηκε απο odysseas kanenas και το ονομα του προφιλ ειναι αυτο Όνομα: astraph
Μηνύματα: 15 (0.056 ανά ημέρα) Κριτικές απο νέους με 15 μηνυματα που ειναι μπουρδοσχολια μονο κ μονο να ανεβουν δεν ειναι αξιοπιστα σε καμια τον περιπτωσεων..!
16 Φεβρουαρίου, 2014
Και απο ποτε η φαιη η καποια κοπέλα κλεινει ραντεβου η ιδια κ οχι ο μαριος? Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
16 Φεβρουαρίου, 2014
...πως σας ζητούν και εσείς πληρώνετε 150 ευρώ για χοντρόγαμπες (ξεκάθαρο απο τις φωτό) δεν το καταλαβαίνω....
16 Φεβρουαρίου, 2014
Αγαπητοί φίλοι, αρχικά συγχωρέστε με αν δε σας άρεσε το ύφος ή η παρουσίαση ή η κριτική. Θεωρώ ότι το θέμα σεξ καλύπτεται επαρκώς από τις ερωτήσεις που το ίδιο το σάιτ σου δίνει. Από εκεί και πέρα τα παραπάνω λόγια εξυπηρετούν τη κατηγορία ανδρών που προανέφερα και στην κριτική μου( δηλ. τους αύνανες παθητικούς δέκτες τσόντας και ταξιδευτές των πολλών πορνοσάιτ)..Ότι παραπάνω ανάφερεται σε λεπτομέρειες καμμιά φορά είναι αρκετά παραπλανητικό μιας και οι αναφορές αρκετών φίλων είναι εμποτισμένες από υποκειμενισμό και κομπασμό.Δυστυχώς, λίγοι κατάλαβαν αυτό που είπα διαβάζοντας την κριτική, μιας και από τη μιά δίνω ακριβή στοιχεία για την εμφάνιση και συμπεριφορά και από την αλλή από τη στιγμή που τη χαρακτηρίζω κοπέλα με συναισθηματική νοημοσύνη σημαίνει ότι έπιασε αυτό που ζητούσα( που για τον καθ΄'ένα είναι διαφορετικό) και το πραγματοποίησε.
Όσον αφορά την γενικότερη αξιοπιστία μου ως προφίλ, πρώτον ο καιρός θα το δείξει..Και ρε μάγκες, βλέπετε 15 μνματα, ναι..είναι ολοφάνερο πως είμαι καινουργιος και στο σαίτ και στην νοοτροπία του..και μη ξεχνάτε ότι έγραψα μια κριτική με γνώμονα πάντα την βοήθεια προς τους υπολοίπους...αν δε το κατάφερα, λυπάμαι..
Υ.Γ. και αυτό που είπα για τον Μάριο ίσχύει στην περίπτωση μου τουλάχιστον..δεν έχω λόγο, όυτε κανένα συμφέρον να παραπληρόφορήσω..
ευχαριστώ
17 Φεβρουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εμπότισε μας με υποκειμενισμό και αςε να κρίνουμε εμείς καλύτερα.
14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2