Λεπτομέρειες αξιολόγησης
4.8 4 10
Call-Girls
23807
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Ημερομηνια κατα προσεγγιση. Συννενοηση απο το τηλ την ιδια μερα κ συναντηση μετα απο λιγες ωρες. Μπαινοντας στο διαμερισμα η πρωτη εντυπωση ψιλο αρνητικη. Μετριο προσωπο κ ηλικια τουλαχιστον 45+. Το σωμα της σχετικα καλο χωρις βεβαια να εντυπωσιαζει,απλα ψιλοκρατιεται για την ηλικια της. Σφιχτα κωλομερια, μετριο ψιλοπεσμενο στηθος. Γενικα ελαφρως καλυτερη σε σωμα απο τις υπολοιπες γνωστες μιλφ του 50ρικου. Μαλλι κοκκινωπο. Αφου περασαμε στο "ειδικο" δωματιο του σπιτιου το οποιο ηταν σε σχετικα καλη κατασταση κ αφου εκατσα 1-2 λεπτα στον καναπε ηρθε απο πανω μου κ ανοιξε την ρομπα που φοραγε αποκαλυπτωντας ενα ομορφο δικτυωτο ολοσωμο καλσον με ανοικτα τα επιμαχα σημεια. Αρκετα καλο θα ελεγα κ μετα μου εβαλε χερι στο παντελονι. Αφου χαιδευτηκαμε για 1-2 λεπτα σηκωθηκαμε κ μου εδειξε το μπανιο το οποιο ηταν χωρις μπανιερα κ φρεσκαριστηκα. Επειτα ξαπλωσαμε κ αφου μου εκανε ενα καλο στοματικο με προφυλακτικο (εγω το ζητησα) προχωρησαμε στο ψητο. Γενικα δεν ηταν κατι σπουδαιο στο κρεβατι αλλα ειχε την βασικη συμμετοχη χωρις ομως να ειναι κατι ιδιαιτερο.
Μετα απο λιγα λεπτα ακολουθησε κ 2ος γυρος στο ιδιο μοτιβο. Στο 35λεπτο ειχαμε κανει 2 γυρους. Υστερα απο λιγα λεπτα ντυθηκαμε, μιλησαμε για λιγα λεπτα κ εφυγα.
Να σημειωσω εδω οτι η συνεννοηση δεν ειναι πολυ ευκολη. Δεν ξερει καλα την γλωσσα. Φευγοντας ειχα αναμεικτα συναισθηματα. Απο την μια πλευρα ξοδεψα 40 ευριδια για 2 γυρους χωρις εξοδα ξενοδοχειου κ δεν περασα ασχημα αλλα απο την αλλη δεν με εντυπωσιασε ωστε να την κανω στανταρακι.
Μετα απο λιγα λεπτα ακολουθησε κ 2ος γυρος στο ιδιο μοτιβο. Στο 35λεπτο ειχαμε κανει 2 γυρους. Υστερα απο λιγα λεπτα ντυθηκαμε, μιλησαμε για λιγα λεπτα κ εφυγα.
Να σημειωσω εδω οτι η συνεννοηση δεν ειναι πολυ ευκολη. Δεν ξερει καλα την γλωσσα. Φευγοντας ειχα αναμεικτα συναισθηματα. Απο την μια πλευρα ξοδεψα 40 ευριδια για 2 γυρους χωρις εξοδα ξενοδοχειου κ δεν περασα ασχημα αλλα απο την αλλη δεν με εντυπωσιασε ωστε να την κανω στανταρακι.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 19, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
40€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
και στην κυψελη που εινε κοντα στα δηκαστηρια στην πλ. αμερηκης στην ανο?