Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.8 4 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Εμφανισιακά η Άννα, που την συνάντησα πρόσφατα για 2η φορά, είναι μια κοκκινομάλλα με αρκετά μέτριο πρόσωπο, αλλά όχι άσχημο, το σωματάκι της είναι καλύτερο απ' το πρόσωπο, αν είσαι φορτωμένος μια χαρά σε καβλώνει, είναι φυσικό και αρκετά καμπυλωτό και αρμονικό για την ηλικία της (γύρω στα 35 λέει, αλλά μάλλον τα έχει καβατζάρει).
Στη συμπεριφορά είναι μαζεμένη, δεν μιλάει πολύ, ίσως λόγω του ότι δεν ξέρει ακόμα τη γλώσσα καλά, αλλά και γιατί μιλάει με το -θ- (ψευδίζει), που την 1η φορά που την συνάντησα λίγο με ξενέρωσε. Αλλά αν δεν πας για να λύσεις το Μεσανατολικό μαζί της, το ξεπερνάς κι αυτό. Είναι πάντως ευγενής και καθαρή. Κάνει όπως μου είπε μέχρι 2-3 ραντεβού την ημέρα, παραπάνω δεν θέλει, οπότε ο,τι κάνει δεν το κάνει μηχανικά. Στα υπέρ της να σημειώσω επίσης ότι ενώ παλιότερα ζητούσε 50Ε, από τις γιορτές κι ύστερα το κατέβασε στα 40Ε, χωρίς μάλιστα να χρειάζεται να πληρώσεις έξτρα για το δωμάτιο, γιατί τα ραντεβού τα κάνει σπίτι της.
Τώρα, όσον αφορά τον χώρο, γλυτώνεις μεν τα του δωματίου (+20-25Ε), αυτό όμως για κάποιους που θέλουν να έχουν τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου ημιδιαμονής (τσόντες στη τηλεόραση, μπάνιο με σίγουρα δικές σου, καθαρές πετσέτες, ατμόσφαιρα κλπ) είναι μειονέκτημα, γιατί το μπάνιο σπίτι της είναι υποτυπώδες (δεν υπάρχει βάση ντουσιέρας και τα νερά της βρύσης τρέχουν στο πάτωμα του μπάνιου), ενώ η πετσέτα φαινόταν μεν αχρησιμοποίητη αλλά δεν μπορείς να είσαι και σίγουρος. Το ίδιο και τα σεντόνια.
Το πρόγραμμα στα λεφτά αυτά περιλαμβάνει 2 γύρους, χωρίς πρωκτικό (δεν ζήτησα, αλλά πιστεύω ότι δεν το δίνει ούτε ως έξτρα) με ακάποτο στοματικό σε ικανοποιητικό επίπεδο, αλλά όχι κάτι παραπάνω, δέχεται δάχτυλο μπροστά και το ευχαριστιέται μάλιστα, αλλά από πίσω όχι, προσπαθεί να το αποφύγει με τρόπο. Φιλιά στην ουσία δεν δίνει, βγάζει τη γλώσσα έξω με κλειστά τα χείλη, το γνωστό κόλπο. Στον αγώνα συμμετέχει με χαμηλόφωνα, αληθινά βογγητά, χωρίς "επαγγελματικές" υπερβολές, γουστάρει να τη γλείφεις, τελειώνει αν είσαι καλός σ' αυτό, και στο ανταποδίδει.
Συμπερασματικά, ενώ τη 1η φορά προ μηνών που την επισκέφτηκα είχα πει μέσα μου ότι δεν πέρασα κι άσχημα, αλλά δεν είναι για 2η φορά, εντούτοις, στη χαμηλού κόστους κατηγορία που παίζει, δηλ. κάτω του 100άρικου (Αννίτα, Μάγια, Σοφία Ru, Παυλίνα, Νάντια) είναι συγκριτικά η πιο οικονομική λύση και ενόψει αυτού του δεδομένου, του σχετικά καλού κορμιού της και της μη "επαγγελματικής" συμμετοχής της είναι εντέλει κατ' εμέ στη κατηγορία της (τηρουμένων δηλ. των αναλογιών) ο,τι καλύτερο έχω συναντήσει ως τώρα (vfm), ειδικά στα λεφτά που ζητάει πλέον, αν ήταν πιο πολλά όμως όχι.
Ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ. Να περνάτε καλά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 17, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
40€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σεβαστός
Εγγραφή:
16 Αυγ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
4.043
Πόντοι:
1.666
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 petergsp

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιανουαρίου, 2014
Υπάρχει κάπου αγγελία της;
25 Ιανουαρίου, 2014
Τι περιοχή είναι παίκτη ????
25 Ιανουαρίου, 2014
που βρησκουμε την κοπελα φιλε αν θες στειλε τηλ. σε πμ η καποιο λινγκ με την αγγελια ευχαριστω.
(Updated: 04 Φεβρουαρίου, 2014) 27 Ιανουαρίου, 2014
http://personals.freelist.gr/ad.php?adId=211197-6&cityId=2&subcatId=65
04 Φεβρουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

http://personals.freelist.gr/ad.php?adId=211197-6&cityId=2&subcatId=65
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5