Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 171 10
Γενική βαθμολογία

3.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Εχει ερθει επισκεψη φιλος και συναγωνιστης , και αποφασισαμε να παρουμε ντουετακι στο σπιτι για να κανουμε το χαβαλε μας. Μετα απο αρκετα τηλεφωνα , και εξαντληση των καλων στανταρντς βαθμολογιων απο εδω μεσα, ( μιας και εμπειρια ιδιαιτερη απο πρωτο χερι κανεις μας δεν ειχε ) καταληξαμε στην κατερινα. Η συμφωνια ηταν να ερθει μια μια φιλη της,πολυ ωραια απο οτι ειπε η ιδια, οπου θα εκαναν και λεσβιακο,με φουλ προγραμμα εκτος απο κουλουρι.Η τιμη αφου ειμασταν και 2 αρκετα δελεαστικη, στα 200 ευρο..Ηρθαν λιγο νωριτερα απο οτι τις περιμεναμε οποτε ανοιξε ο φιλος μου, ενω εγω ημουν ακομα στο μπανιο. Μπαινοντας στο δωματιο βλεπω δυο πιπινακια, την κατερινα και την Μαρια. Απο εμφανιση κατω του μετριου και οι 2 , με την κατερινα να ειναι υπερβολικα αδυνατη ,με πλαστικους βυζους, και σκολιωση και την μαρια με σχετικα μετριο προσωπο αλλα γεματουλα , και αρκετα ατσουμπαλη.
Στο διαταυτα , λεσβιακο δεν εκαναν,τα προβληματα τις ζωης τους μας ελεγαν διαρκως,πολυ κουβεντα, καπου στο ενδιαμεσο ενα γρηγορο γαμιση για μενα και μιας πιπα στα ορθια για το φιλο μου, και μετα παλι κουβεντα ...Οι κοπελες δεν γουσταραν να γαμηθουν , και για να πηδηξεις πρεπει να τους ξεκοψεις την κουβεντα και μαλιστα με αποτομο τροπο. Κατ εμε μακρια , μιας και δεν τιμουν τα λεφτα τους .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 18, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Μέλος
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιανουαρίου, 2014
φίλε αν είχες διαβάσει την κριτική του προηγούμενου ίσως να τα είχες γλυτώσει τα 150. Γερο-μύστης
21 Ιανουαρίου, 2014
καλά μιλάμε η τύπισσα η απόλυτη απάτη. καταρχήν είναι άσχημη. πληρώνεις και είναι μπάζο. αδύνατη τρομερά και με παραφουσκωμένους πλαστικούς βύζους με έντονες ουλές. όλο λόγια και περιφάνεια για τη λεσβία φίλη της και όλο μιλάει στο τηλέφωνο. δεν μπορώ να καταλάβω πόσες δωρεάν πίπές έκανε για να την προμοτάρουν τόσο μερικοί εδω μέσα! στην κυριολεξία πρέπει να μας πληρώνουν. Η μονοδική που έχω διώξει στο μισάωρο.
21 Ιανουαρίου, 2014
Τόσο στις κριτικές όσο και μέσα στις συζητήσεις του φόρουμ αναφέρεται πολλές φορές η κακές υπηρεσίες και συμπεριφορά της εν λόγω κορασίδος. Και μάλιστα σχεδόν πάντοτε με τον ίδιο τρόπο. Πρέπει να φάει ΜΑΥΡΟ μιας και δεν θέλει να βάλει μυαλό. Εδώ και πολλούς μήνες έχουμε γράψει για την συμπεριφορά της και το έχουμε συζητήσει και με την ίδια αλλά φαίνεται ότι δεν θέλει να το καταλάβει.
22 Ιανουαρίου, 2014
Παιδιά μακριά την είχα πάρει, οταν ήρθε δε μου άρεσε αλλά λέω ας κάτσω - πάει για μπάνιο κ γυρνάει μου λέει εχω περίοδο θελεις να σου κάτσω για τσάμπα πίπα και να έρθει μια φίλη να πληρώσεις μια φίλη μου 80 κ να κάνουμε λεσβιακό. Λέω δε γαμιεται 80 € κι οι δυο πόσο χάλια να είναι η άλλη;Μου παίρνει πίπα ευτυχώς χύνω και σκάει η μπαζαρα γεμάτη με γυαλιά. Πάει για μπάνιο κ μέχρι να γυρίσει η Κατερίνα φεύγει. Της λέω που πας μου λέει δεν είμαι καλα. Μένω με το μπάζο της λέω βγαλτα γυαλιά μου λέει όχι. Πάει να πάρει πίπα κ βάζει καπότα της λέω αλλά συμφώνησα με Κατερίνα μου λέει εγώ δουλεύω σε πρακτορείο δε με νοιάζει. Προσπαθω να καυλωσω τίποτα βρωμαγε ο κωλος το μουνι τσαντίζομαι της δίνω τα λεφτά και άντε γαμησου. Τραγικό προσοχη
22 Ιανουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

..μαλλον ειναι φιλες της Τζενης..
23 Ιανουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

δεν εχουμε ουτε μεγαλη εμπειρια στο χωρο των cg ρε φιλε, ουτε καν μενουμε αθηνα... πηραμε 10 τηλεφωνα, μονο αυτο μας εκατσε ...
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6