Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 11 10
Call-Girls
44531
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
καλημερα σε ολους
...νελη λοιπον, η χριστινα παλαιοτερα.....
μελαχρινο μιλφονι λοιπον ορμωμενο εκ Βουλγαριας...για την ακριβη ηλικια μην με ρωτησετε συμπερασμα δεν εχω βγαλει....
...κοντουλα αλλα με σωματακι πραγματικα αψογο...ειδικα το στηθος....στο προσωπο θα ελεγα οτι χανει, το σωνει ομως το οτι εχει κατι το σκυλε που πολους τους προκαλει...ευκολη στην συννενοηση....
...στα του αθληματος...μακραν το καλυτερο στοματικο που εχω συναντησει και πολυ καλες επιδοσεις οσον αφορα ολα τα υπολοιπα...
στα μειον....ειναι λιγακι ανεκφραστη...βγαζει κατι το διεκπεραιωτικο(οχι σε βαθμο ενοχλητικο παντως)...δεν κανει cif/cim(τουλαχιστον παλαιοτερα)....επισης δεν εκανε anal κατι που εχω δει οτι εχει βαλει στο ρεπερτοριο της προσφατα....
...νελη λοιπον, η χριστινα παλαιοτερα.....
μελαχρινο μιλφονι λοιπον ορμωμενο εκ Βουλγαριας...για την ακριβη ηλικια μην με ρωτησετε συμπερασμα δεν εχω βγαλει....
...κοντουλα αλλα με σωματακι πραγματικα αψογο...ειδικα το στηθος....στο προσωπο θα ελεγα οτι χανει, το σωνει ομως το οτι εχει κατι το σκυλε που πολους τους προκαλει...ευκολη στην συννενοηση....
...στα του αθληματος...μακραν το καλυτερο στοματικο που εχω συναντησει και πολυ καλες επιδοσεις οσον αφορα ολα τα υπολοιπα...
στα μειον....ειναι λιγακι ανεκφραστη...βγαζει κατι το διεκπεραιωτικο(οχι σε βαθμο ενοχλητικο παντως)...δεν κανει cif/cim(τουλαχιστον παλαιοτερα)....επισης δεν εκανε anal κατι που εχω δει οτι εχει βαλει στο ρεπερτοριο της προσφατα....
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Ιανουαρίου, 2014
Αστρομαχητή μου, ο τίλος σου είναι ευστοχότατος.
heimweh_64
16 Ιανουαρίου, 2014
Το μείον της ειναι ότι δεν φιλάει κι ολας.
slk 55
16 Ιανουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
...σωστος...παραλειψη μου...
S
STARFIGHTER
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3