Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 14 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Τα σέβη μου σε όλους τους πουτανιάρηδες του site,πηρά ενα πολύ καλό ποσό απο το στοίχημα,πλήρωσα υποχρεώσεις,εδωσα και λεφτά σε φίλους και συγγενείς κράτησα και για μένα,για την κακιά,αλλά συνάμα γλυκιά συνήθεια,που για τους καιρούς που ζούμε δεν θα έπρεπε να με απασχολεί αλλά όπως έχω δηλώσει είμαι ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΠΟΥΤΑΝΙΑΡΗΣ,η συνήθεια δεν αλλάζει.Να ξεκνήσω με ένα ευχαριστώ στων ΡΕΜΠΕΤΗ εκεινού η κριτική με ώθησε στο να παρω την κοπέλα,και με εξυπηρέτησε δινωντας και το τηλ του πρακτορείου,τα ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΡΕΜΠΕΤΗ.Δεν δυσκολέυτηκα να κλείσω το ραντεβου.Πήγα πιο νωρίς στο ξενοδοχείο και περιποιήθηκα των εαυτό μου η κοπέλα ήταν ακριβής στην ώρα της.Βαλεντίνα,εσκασε με ένα απλό φορεματάκι είναι γλυκειά,προς το αδυνατο γενικά καλή εμφάνιση.Συστήθηκαμε γνωριστήκαμε,τρυφερή δοτική,μοσχομύριζε μαλιά και σώμα,όμορφο στήθος ποδάρες,ομορφα οπίσθια,προσπάθεί να σε ικανοποιήσει,γενικα αναλά΄μβανα εγω πρωτοβουλίες η οποίες δεν την ενοχλούσαν μπολικε εναλαγές στάσεων,την έστησα αρκετες φορές για να την κάνω ματι και να την χουφτώσω,το στοματικό της προς το καλο με προσπάθεια και εκεί να σε ικανοποιήσει,αλλά σιγουρα έχει και πολλα να μάθει και εκεί δέχθηκε αδιαμαρτυρητα καθοδήγηση και το προσπάθησε,εγω την βρήκα μαζί της στο όρθιο στο οποίο πραγματικά το γλέντησα.2 συνεδρίες πραγματοποίησα μαζί της είναι μια νέα κοπέλα η οποια έχει πολλά περιθώρια βέλτιωσης,δεν λες πάντως οτι δεν περνάς καλά μαζί της,θα ξαναπαιρνα,καλή χρονια με υγεία σε όλους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 13, 2014
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
300€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Ανώτερος
47
Πόντοι:
6.755
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Ιανουαρίου, 2014
Παλικάρι μήπως μπορείς να μας δώσεις το τηλ. να κανωνίσουμε κι έμεις συνάντηση με αυτόν τον άγγελο...?
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1