Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 43 10
Call-Girls 141789
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Θα ξεκινήσω γράφοντας ότι εμφανισιακά -και με γνώμονα τις αναρτημένες κριτικές- περίμενα κάτι αρκετά διαφορετικό από αυτό που αντίκρισα. (Κάτι σαν την Δόμνα για όσους την έχουν γνωρίσει και την θυμούνται. Τελικά όμως, η πραγματικότητα με διέψευσε).

Η Anita είναι ένα σχετικά υψηλόσωμο θήλυ με αρκετά παχυλό κορμί, που η συσσώρευση λίπους στην κοιλιακή χώρα καθώς και η μερική χαλάρωση στο υπογάστριο και στο εσωτερικό των μηρών, δεν υποβοηθούν την εικόνα του όταν είναι απογυμνωμένο. Για να είμαι δίκαιος πάντως, η περιφέρεια της, καθώς και τα κάτω άκρα της (από τα γόνατα και κάτω) τυγχάνουν καλοσχηματισμένα και ενδιαφέροντα ως σημεία. Το πρόσωπό της, που στο σύνολό του πλησιάζει τον ορισμό του: "ούτε κρύο, ούτε ζέστη", κοοσμείται από σχετικά σαρκώδη χείλη, και από μελανοκάστανους οφθαλμούς, που το τόξο των φρυδιών με την έντονη γωνία προς τον ρινικό κανθό, τους προσδίδει οξύ βλέμμα.

Στο ρνατεβού κατέφθασε με μικρή καθυστέρηση, και ήταν ενδεδυμένη με ένα περίτεχνο ντε πιές, που κατά την προσωπική μου άποψη, απείχε πολύ από να την κολακεύει. Ήταν πάντως ευδιάθετη και αφού εισήλθε βιαστικά στο δωμάτιο, εναπόθεσε τσάντες, τσαντάκια,σακούλες, φιάλες και φιαλίδια, σε κάποια πολυθρόνα, και άρχισε αμέσως να γδυμνώνεται.

Οι προκαταρκτικές της ενέργειες ήσαν πλούσιες, συνεχείς και επιμελείς. Ανταποδίδοντας, βρήκα την λεία ανοιχτόχρωμή επιδερμίδα της πολύ καθαρή και λίαν περιποιημένη. Το μύρο όμως που χρησιμοποιεί (και που προσωπικά βρήκα δυσάρεστα βαρύ στην οσμή) είναι ιδιαίτερα έντονο, και συνεπώς φρονώ ότι οι νυμφευμένοι εξ΄υμών θα πρέπει να μεριμνήσουν. Στίς αβρότητες πάντως ανταποκρίνεται άμεσα μιας και δείχνει να της αρέσουν οι θωπείες και οι ασπασμοί.

Η πεολειχία της ήταν υγρή και διανθισμένη με πτυσμούς και τριβές της βαλάνου στα χείλη και τις παρειές του προσώπου της. Την βρήκα όμως κάπως μονότονη, καθώς δεν υπήρχαν εναλλαγές ρυθμού και απουσίαζαν παινχνιδίσματα της γλώσσας. Επίσης, έμεινα με την εντύπωση πώς είναι και κάπως ρηχή, αφού ασχολείτο περισσότερο με το ήμισυ του κορμού και το όσχεο, και σε κάποιες παροτρύνσεις μου για συμμετοχή ικανότερου μέρους του κορμού, οι δυσκολίες ανταπόκρισης ήταν εμφανείς. Παρά ταύτα ο ερεθισμός επετεύχθει σχετικά σύντομα, και έτσι την τοποθέτησα σε θέση προς συνουσία με τον τρόπο των σκύλων (η πιο ενδιαφέρουσα οπτική της γωνία, κατά την προσωπική μου άποψη), οπου και την σοδόμισα μέχρι να επέλθει η εκτόνωση.

Δεύτερη εκτόνωση δεν υπήρξε, και αυτό για δύο λόγους (εκτός της προφανούς και λόγω γήρατος κοπώσεως μου): Ο πρώτος ήταν, ότι τα σωματικά ερεθίσματα που μου δημιουργούσε, δεν στέκοντο ικανά να υπερνικίσουν τα οπτικά, και ο δεύτερος, ότι μετά από την "κατανάλωση" της πιό ελκυστικής της παροχής, απώλεσα το ενδιαφέρον μου. Παραμένει γεγονός πάντως (και αυτό προς τιμήν της), πως η Anita επέμενε να εξαντλήσουμε το υπόλοιπο του χρόνου που είχαμε στην διάθεσή μας, και που ήταν αρκετός, καθώς επίσης και το ότι κατέβαλε πολλές προσπάθειες προκειμένου να μου "τονώσει το ηθικό".

Συμπερασματικά τώρα, η Anita σαν χαρακτήρας είναι πολύ συμπαθής. Παραμένει πρόσχαρη, φιλική, γλυκομίλητη και υπομονετική, τόσο κατά την συνουσία, όσο και κατα τα κοινωνικά διαλείμματα. Σίγουρα είναι ο τύπος της κυρίας που με χαρά θα συναντούσα σε κάποιο εντευκτήριο, προκειμένου να της προσφέρω κάποιο αφέψημα συνοδεία βουτημάτων, να παίξουμε καμιά παρτίδα κολτσίνα, και να την σοδομίσω κρυφά στις τουαλέτες. Να την συναντήσω όμως ως call girl, είναι κάτι που δεν θα ξαναέκανα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 23, 2013
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
The Saint*
Τιμημένος
90
Πόντοι:
25.467
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 iuakoya, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Jim25jim και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιανουαρίου, 2014
Τα σέβη μου αγαπητέ...τα σύκα,σύκα και η σκάφη..σκάφη..
13 Ιανουαρίου, 2014
Σας βρησκω εξαιρετικο κυριε μου στας περιγραφας σας, σε βα8μον να με βαζετε σε σκεψεις για την πι8ανην συνεβρεση μαζι τις οπως ειχα σχεδιασει...
13 Ιανουαρίου, 2014
βουτηματα,κολτσινα και σοδομισμος στις τουαλετες!!!!με καβλωσες ανωμαλε αγιε
13 Ιανουαρίου, 2014
Εύγε κύριε για ακόμη μίαν φοράν δώσατε τα δέοντα, αλλά μας κάνατε να στεφτούμε με σοβαρότητα αν τελικά θα συναντήσουμε την νεαρά... κυρία , τα σέβη μου Γερο-μύστης
14 Ιανουαρίου, 2014
Ίσως ο μόνος που έχει απομείνει που διαβάζω με τυφλή εμπιστοσύνη και απεριόριστη ευχαρίστηση τα γραφόμενά του. Να είστε πάντα καλά και να περνάτε καλά.
14 Ιανουαρίου, 2014
άψογος ο συναδελφος εύγε
15 Ιανουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ε όχι και νεαρά...Θυμός
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7