Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 24 10
Call-Girls 65590
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Το όνομα adrianna Μου θυμίζει τον Rocky, μετά το ξυλίκι με τον μαυρούλη που φώναζε "ADRIANAAA" με όλη του την ψυχή, πολύ cult
σκηνή...κάπως έτσι ένιωσα και εγώ όταν έκανα σάκο του μποξ τα τρυφερά κωλομέρια της adriannas, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή..
ρεπό και ελεύθερος χρόνος μετά από καιρό, μήνυμα στο κορίτσι 10 το πρωί την δεύτερη μέρα του χρόνου, ελπίζοντας να μην έχει ξενυχτίσει.
άμεση απάντηση και συνάντηση μετά από μίση ώρα, ένα μεγάλο + για αυτό το λόγο στο κορίτσι.

ανοίγω πόρτα, και αντικρίζω ένα όμορφο κοριτσάκι φορώντας τα γυαλάκια του στα οποία έχω φετιχ.
είχε πλάκα ο χαιρετισμός, "Hi i am adrianna" και σταυρωτό φιλί λες και γνώριζα την ξαδέλφη του φίλου μου ένα πράμα...

λίγο συζήτηση και πάμε σιγά σιγά...
γενικώς εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα γλωσσόφιλα, πολλές φορές τα αποφεύγω, με αυτό κοριτσάκι είχε πολύ ενδιαφέρον, αρκετή
φινέτσα και θηλυκότητα στο φιλί οπότε με έφτιαξε.
γδύσιμο και αντικρίζω ένα υπέροχο πλάσμα.
η αωριαάννα είναι μία κοπέλα που λόγω ύψους με περιορισμένων καμπυλών δεν θα της έδινες σημασίας στο δρόμο
για μένα είναι ακριβώς στο γούστο μου όσο αφορά το σεξ, κοντούλα με ωραίο σώμα
τα μικρά βυζάκια που σε άλλους τους χάλασε εμένα με έφτιαξαν, μια χαρά μικρούλικα βυζάκια με πεταχτούλα ρόγα, τα χωράει στο στόμα...Μεγάλο χαμόγελο. ωραίο κολαράκι και ωραίο καθαρή και βελούδινη επιδερμίδα.
γενικώς είναι πολύ πιο ωραία απο τις φωτογραφίες οι οποίες την δείχνουν λίγο αυγουλόφατσα, καμία σχέση, είναι πολύ όμορφη.

στα περί πίπας, δεν έίχα την τύχη να πάω με άλλες ρουμάνες που λένε και οι συνάδελφοι αλλά θα συμφωνήσω ότι δεν ήταν και κάτι το ιδιαίτερο, αν και είχε το μεράκι της, έβαζε συχνά χέρι, δεν πήγαινε πολύ βαθιά, λίγο καραμέλωμα και περιορισμένο facefuck.

είχε καλό νινάκι για γλύψιμο, καθαρό και ευχάριστα άοσμο, το απολάμβανε άλλα δεν επέμενα και πολύ για να μη γεμίσει και υγρά. δεν είμαι πολύ φανατικός και επι τούτου..
ρώτησα εαν μπορώ να τελειώσω στο πρόσωπο της και μου αρνήθηκε, (τι θέλω και ρωτάω..) για αυτό και μόνο
επέλεξα δεν τηρήθηκαν ότι συμφωνήθηκαν από πριν, μιας και στη σελιδα της το γράφει καθαρά.
οπότε πρώτος γύρος τελείωμα στο στόμα.

λίγο συζήτηση, πολύ καλό παιδί και με άποψη. έχει χαρακτήρα....

χτυπάει το καμπανάκι και δεύτερο γύρος, πίπα μέχρι να ζωηρέψουμε και την βάζω απο πάνω,
καμία κίνηση, κατάλαβα...πάλι εγώ θα δουλέψω, και της δίνω και καταλαβαίνει...
αλλαγή στάσης με δικής της πρωτοβουλία σε ιεραποστολικο, οκ και εδώ..

κορύφωμα στην τελευταία στάση στα 4.
πολύ ωραίο στήσιμο, ωραία θέα και δείχνει να το απολαμβάνει...
στην αρχή αργά και βαθιά όπου αντίκρισα πολλά υγρά και καβλωτικες φωνούλες
και στην συνέχει κοπάνημα και να βογκάει και να δείχνει ότι μπορεί και άλλο,
περάσαμε στο μποξ, έκανα κόκκινα τα τρυφερά κωλομάγουλα, το ένα της χέρι να παίζει εναλλάξ μια με το νινάκι της και
μία τα μπαλάκια μου και το τέλος έφτασε θριαμβευτικά στο στόμα της..."adriannnnn"! ξανασκέφτηκα τον ρόκυ.....

εν κατακλείδι, την προτείνω σε όσους δεν ψάχνουν την γυναικάρα sex machine, άλλα την petit καβλίτσα.

ΥΣΤ. Η ημερομηνία μπήκε αυτή την φορά επίτηδες λάθος (η χρονιά τουλάχιστον)
, μετά από δύο φορές το λάθος γίνεται ρουτίνα και έθιμο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 02, 2024
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
17
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιανουαρίου, 2014
οντως κανει το κοροιδο για τελειωμα στο προσωπο,ενω εχει συμφωνηθει το αντιθετο!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1