Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 16 10
Call-Girls
86062
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η Χριστίνα είναι μια νέα κοπέλα, ευτραφής, με ωραία -λίγο πεσμένα- βυζιά, με ωραία μάτια και χαμόγελο. Είναι η κοπέλα της διπλανής πόρτας, που ίσως να περνάει απαρατήρητη..... Η συνάντηση έγινε σε ξενοδοχείο, ήταν συνεπής στην ώρα της ενώ η συνεννόηση ήταν πολύ καλή. Με το που μπήκε στο δωμάτιο, ξεκίνησε βαθύ φιλί, εξαιρετικό και υπήρχε ένας "αέρας" λες και τη γνώριζα κάποια χρόνια.... Κατόπιν προτροπής της, κάναμε μαζί μπανάκι, παρόλο που εγώ είχα μόλις κάνει. Καυλώνει απίστευτα η γκόμενα και παρόλο που έχω πάει με πολλές γυναίκες -πάνω από 50- έχω πάει μόνο μία φορά ακόμη με πουτάνα (οπότε και οι εμπειρίες περιορισμένες, παρόλο που κοντεύω τα 40...). Η Χριστίνα είναι η απόλυτη πουτάνα.... τα κάνει όλα, φοβερή πίπα, μπορείς να κάνεις ότι θες, έχει φοβερή συμμετοχή, αντοχές, υπομονή, είναι ευχάριστη, χαμογελαστή. Κάνει τα πάντα για να περάσεις καλά.... Της έκανα fisting και το γουστάρισε, ενώ της ανταπέδωσα την υπέροχη πίπα της με ένα ωραίο γλειφομούνι. Καταπίνει το σπέρμα και γουστάρει.... στο social εξαιρετική, απόλυτα καταρτισμένη για τα πάντα. Το σύστημα δε με αφήνει να βάλω δεκάρια παντού, εκτός από το σώμα της και ίσως το πρόσωπό της, που αντικειμενικά δεν είναι τέλεια. Αλλά είναι απόλυτα ερωτικά κι αυτά!! Πέρασα καταπληκτικά, χαλάρωσα, ένιωσα πλήρης. Εννοείται θα την ξανασυναντήσω!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Δηλαδή και τί να προμοτάρει, τα χάλια της τα δείχνει η γυναίκα προς τιμήν της.
Προσωπικά βέβαια προτιμούσα να την παίξω χίλιες φορές παρά να πηδήσω τέτοιο απίστευτο μπάζο!
Δε μας χέζεις ρε Μπιλάρα με το μοντελο και την 95άκιλη μαζί.