Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 171 10
Γενική βαθμολογία
 
4.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Πάει καιρός που την πάτησα έτσι άσχημα. Προσπάθησα να μη φανώ άδικος στην κριτική μου γιατί πολύ απλά έφταιξα ΕΓΩ, που συνέχισα ένα ραντεβού ενώ προμηνυόταν μούφα ολκής!
Τηλεφωνικά κλείστηκε η συνάντηση με την Κατερίνα, για λεσβιακό πρόγραμμα με τη φίλη της. Με διαβεβαίωσε ότι είναι η κοπέλα που εμφανίζεται τη φωτό με τις φίλες της στη σελ. 21 του νήματός της (απάτη νο1). Ούτε η Κατερίνα είναι στη μέση, ούτε φυσικά αυτό που είχε μαζί της ήταν ο ξανθός, ψηλός μούναρος στα δεξιά της φωτογραφίας.
Επίσης με έπεισε πως κάνουν αληθινό λεσβιακό γιατί είναι φίλες και αλληλογουστάρονται (απάτη νο2)!
Μόλις πέρασαν την πόρτα του δωματίου είδα ένα συμπαθές κατά τα άλλα μελαχρινό κορίτσι, την Κατερίνα, με στυλάκι μαγκιάς και αρχηγού να έχει υπό την εποπτεία της ένα πλάσμα με γερασμένο πρόσωπο, μεγάλη μύτη, ξανθά μαλλιά ατημέλητα και γυαλάκια που συνέθεταν ένα πρόσωπο κακόμοιρο, υποτονικό και φοβισμένο. Σώμα καχεκτικό φαινόταν μέσα από τα ρούχα και αρκετά κοντή. Μέχρι να συνέλθω από την πρώτη χλαπάτσα μού’ρχεται και η δεύτερη. Προφανώς η «φίλη» άφησε μια κούφια κλανιά που βρωμοκόπησε το σύμπαν! Κι εγώ ο μάλαξ είπα από μέσα μου «κάνε το παγώνι». Η τσιγαρίλα που μύριζαν και οι δύο ήταν άκρως ενοχλητική και τις πρότεινα να πάνε για ντους. Η Κατερίνα μου ζήτησε απαραιτήτως να κάνει τσιγάρο και άρχισε να με ρωτάει διάφορα για την προσωπική μου ζωή, αν είμαι μέλος (φυσικά της αρνήθηκα) και συνέχισε να μου εξιστορεί διάφορα θέματα με άλλους πελάτες-μέλη για τους οποίους έδινε και προσωπικά στοιχεία. Η άλλη όταν την κοιτούσα έλεγε μονάχα ευχαριστώ! Είπα στη φίλη της να μπει για μπάνιο και όλη η διαδικασία μέχρι να αρχίσει το ματς (συστάσεις-τσιγάρο-ντους) κράτησε γύρω στο 20άλεπτο.
Πέσαμε στο κρεβάτι, γδύθηκαν κι εκεί διαπίστωσα ότι η Κατερίνα έχει αρκετά καλό σώμα, μ’ένα άσχημο tatoo στο αριστερό της μπράτσο που θυμίζει φυλακόβιο. Το στήθος της είναι φτιαχτό αλλά με καλή αίσθηση, όπως επίσης και η υφή του δέρματός της. Της άλλης το σώμα είναι skinny με μικρό στήθος και ρόγα λεπτή, αν τη δεις όμως από πίσω το’χασες. Ακόμη και μετά το ντους η εσάνς του τσιγάρου διαρκούσε και στις δύο.
Και ξεκινάει το λούνα-παρκ…. Γελάκια και αμηχανία η φίλη, η οποία παρέμενε με τα γυαλιά καθ’όλη τη διάρκεια του μαρτυρίου, έτσι για να μου δείχνει πόσο μαλάκας είμαι. Όσο και να προσπαθήσω δεν γίνεται να περιγράψω τη φάτσα της. Τα Γκρέμλινς είναι πιο όμορφα! Άρχισαν να μιλάνε σε κοινή τους γλώσσα, ενώ η Κατερίνα ξεκίνησε να μου παίρνει γρήγορη πίπα και η άλλη κοιτούσε αμήχανα. Ζήτησα να δω το σόου τους αλλά ΔΕΝ! «Μετά μωρό μου..» είπε ο αρχηγός και ήμουν πλέον βέβαιος ότι είχα κάνει την γκραντ μαλακία του έτους που έφυγε.
Κάπου εκεί έχυσα μιας και με προέτρεπε να τελειώσω για να πάμε στο κυρίως πιάτο… Το οποίο ήταν κενό! Μου θύμιζε κάποια κυριλέ ρεστοράν που σερβίρουν σε τεράστια πιάτα δείγμα φαγητού.
Η συνέχεια είχε πολλή φλυαρία μεταξύ τους, γελάκια και φυσικά λεσβιακό. Τι λεσβιακό όμως…..Η φίλη ξερή ανάσκελα και η Κατερίνα της έγλειψε λίγο την αριστερή ρόγα και με μια κίνηση βρέθηκε στα χαμηλά όπου βάζοντας μπροστά το χέρι της ή τα μαλλιά της προσποιούταν ότι της έγλειφε το μουνί ενώ η άλλη παρέμενε ακίνητη αλλά το μπλα-μπλα, αν και ψυθιριστά, δεν είχε τελειωμό. Λογικά έπρεπε να λέει η μία στην άλλη «λίγο υπομονή ακόμα και του τα φάγαμε τα φράγκα του μαλάκα». Ούτε η τσόντα που έβλεπα έσωνε την κατάσταση. Πρότεινα να το τελειώσουμε γιατί άρχισα να λυπάμαι τον εαυτό μου! Και τότε η Κατερίνα μου είπε ότι μας τέλειωσε ο χρόνος. Αποχώρησαν σφαίρα και έκανα καιρό να συνέλθω απ’τη χειρότερη πορνοεμπειρία του 2013. Τέτοια φόλα, φαντάζομαι γιατί δεν έχω εμπειρία, δεν θα έτρωγα ούτε στο χειρότερο χαμαιτυπείο του Μεταξιού!
Η Κατερίνα με εξαπάτησε και φυσικά η «φίλη» της δεν θα έπρεπε να κάνει αυτή τη δουλειά. Θα συμβούλευα όποιον τολμηρό επιχειρήσει, να μην αποκαλύψει τίποτα από τα προσωπικά του, γιατί ακόμα και η εχεμύθεια πάει περίπατο.
Η βαθμολογία αφορά στην Κατερίνα. Στις φωτογραφίες εδώ είναι πραγματικά η Κατερίνα. Στην φωτο που μου είπε (σελ 21 του νήματός της) πως είναι αυτή στη μέση και η ξανθιά δεξιά είναι η φίλη της, είναι ψεύτικη.
Η βαθμολογία για τη φίλη της είναι εμφάνιση πρόσωπο 0, σώμα 2,γενική συμπεριφορά 1, επικοινωνία 0, διάθεση-συμ/χη σεξ 1, σχέση απόδοσης τιμής εκεί πρέπει να σε πληρώνει μάλλον.
Οι ημερομηνίες και άλλα στοιχεία είναι ενδεικτικά για ευνόητους λόγους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 01, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
191
Likes:
12.301
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 messinia, NICK TRIVE, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Ιανουαρίου, 2014
Μόλις έχασε έναν υποψήφιο πελάτη. Ευχαριστώ για την πολύ καλή περιγραφή συμπεριφοράς και για το σώσιμο από πιθανή ταλαιπωρία και ξενέρωμα.
03 Ιανουαρίου, 2014
Αυτο το "ευνόητους λόγους " δεν το κατάλαβα ποτε. Δηλαδή γράφεις μια κριτικη με ψευδώνυμο και φοβάσαι μη σε παρει χαμπάρι ποιος ? η γυναίκα σου, η γκομενα, το αφεντικό, ο κολλητός σου. Ποιος τέλος πάντων ξερει ποιος μπορει να είσαι Χμμμ; Έλεος με την ηλίθια μυστικοπαθεια!
03 Ιανουαρίου, 2014
εδω μεσα εχουμε γεμισει νταβατζηδες και προμοτορες απ οτι καταλαβαινω.....οι μισοι προσπαθουν να σπρωξουνε στους αλλους μισους οτι απογαμιδια υπαρχουνε στην αθηνα.
ελεος ρε παλικαρια να γαμησουμε κανα καλο μουνι θελουμε ολοι μην μας δουλευετε τουλαχιστον στα ισα. το θεμα ειναι οτι μια κλικα εδω ειναι πολυ μα πολυ υπερτιμημενη και στο απυροβλητο.
αυτοι που σπρωξατε ετσι αυτη την γκομενα ας σκεφτουνε οτι καποιοι χρεαζονται 2 μεροκαματα ισως και παραπανω για την μουφα που τους σερβιρατε....
03 Ιανουαρίου, 2014
Κριμα ρε παιδια να πετατε ετσι τα λεφτα σας..Και φαντασου εικοσι νοματαιοι την ψηφισαν το καλυτερο call-girl του 2013
ΕΛΕΟΟΟΣΣ
03 Ιανουαρίου, 2014
Δε σχολιάζω συνήθως, αλλά επειδή νιώθω και πιστεύω ότι είσαι ειλικρινής σ ευχαριστώ που με έσωσες από στάνταρ μλκία μου να την καλέσω
03 Ιανουαρίου, 2014
Ω ρε φίλε, τι έπαθες!! Πλήρωσες πολλά;
03 Ιανουαρίου, 2014
Κρίμα που την πάτησες έτσι. Μπορώ να φανταστώ την ψυχολογία του να έχεις προετιμαστεί για το 'διπλό' και να καταλήγει έτσι ...Έλιωσα στο γέλιο στο σημείο «λίγο υπομονή ακόμα και του τα φάγαμε τα φράγκα του μαλάκα»Χαμόγελο Ελπίζω στο επόμενο να εισαι πιο τυχερός
03 Ιανουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

κι εγω ημουν ετοιμος να κανονισω!! φαινεται οτι στο σαιτ οι προμοτορες αυξανονται και πληθυνονται επικινδυνως.. Προσοχη!!!
03 Ιανουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

polax ο άνθρωπος έκατσε και έγραψε το πάθημά του και γλιτώνει πολλούς συναδέλφους από φόλα κι εσένα η ένστασή σου είναι ότι έβαλε ημερομηνία και άλλα στοιχεία ενδεικτικά; Ήμαρτον!
03 Ιανουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κύριε polax,

Οι "ευνόητοι λόγοι", ή τουλάχιστον μέρος τους, αναφέρονται στην εξής πρόταση της κριτικής, που ίσως και να διέφυγε της προσοχής σας : "Η Κατερίνα μου ζήτησε απαραιτήτως να κάνει τσιγάρο και άρχισε να με ρωτάει διάφορα για την προσωπική μου ζωή, αν είμαι μέλος (φυσικά της αρνήθηκα) και συνέχισε να μου εξιστορεί διάφορα θέματα με άλλους πελάτες-μέλη για τους οποίους έδινε και προσωπικά στοιχεία."

Ως εκ τούτου λοιπόν, το να μεριμνά κάποιος για την προστασία της ταυτότητός του από διάφορα σχόλια, είναι δικαίωμά του, έστω κι άν μερικοί από εμάς χαρακτηρίζουν αυτήν την συμπεριφορά ως μυστικοπάθεια. Προσωπικά βέβαια, θα θεωρούσα μυστικοπάθεια, το να μην είχε αναρτήσει την παρούσα κριτική, και θάβωντας το "χουνέρι" που υπέστει, να μας αφήσει να την πατήσουμε και εμείς.
12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2