Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 174 10
Call-Girls
230765
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ειναι η πρωτη φορα που γραφω κριτικη , και η πρωτη φορα μου απόπειρα με call girl. Το ραντεβου το εκλεισα με την ιδια πολυ ευκολα,και βρεθεικαμε σε ξενοδοχειο του κεντρου, χωρις καθυστερησεις.Η αντζελα ειναι αδυνατη προς το γυμνασμενο, πολυ ευγενικη κατα τη γνωμη μου, απλα λιγο παγωμενη, ισως βεβαια φταιω και εγω που ημουν πρωταρης στο συγκεκριμενο σπορ.Ολα εκτελεστικαν οπως θα επρεπε , απλα ή δεν την αναβα,ή ηταν κουρασμενη, μιας και ενω ειχε συμετοχη στα παντα η εικονα που μου αφηνε ηταν του παγωμενου.Περασαμε 2 γυρους , χωρις να κοιταζει ρολοι , και ξεπερασαμε και την 1 ωρα που ειχαμε συμφωνησει , χωρις να μου ζητησει παραπανω χρηματα ( μιας και μαλλον πιο κοντα στη 1.30 ημασταν. ) Στο τελος της εκανα εγω χωρις να μου το ζητησει δωρακι το 20αρικο που ζητουσε για την extra μιση ωρα.
Οποτε με την πρωτη μου επαφη με την Αντζελα θα ελεγα πως ειναι τιμια, τρομερο κορμι ( για τα γουστα μου , ισως θα ηθελα λιγο μεγαλυτερο στηθος οπου μου ειπε πως θα το μεγαλωνε) φιλοτιμη στο εργο ,ωραια αισθηση στο σεξ μιας και ειναι στενη και απο τις 2 εισοδους, απλα η γευση που μου αφησε μολις χωρισαμε ειναι πως εγω διασκεδασα περισσοτερο απο οσο αυτη- θα ηθελα να ειχε λιγο περισσοτερη πρωτοβουλια και να εδειχνε εστω πως λιγο το διασκεδασε. Η βαθμολογια μου ειναι ενδεικτικη, απο τη μια γιατι το συστημα δεν με αφηνει να βαλω μεγαλυτερες βαθμολογιες, αλλα και γιατι μου λειπει η εμπειρια στο χωρο για να ειμαι αντικειμενικος . Σιγουρα ωστοσο θα επιδιωκα μιας δευτερη συναντηση μαζι της να δω πως συμπεριφερεται τη δευτερη φορα.
Οποτε με την πρωτη μου επαφη με την Αντζελα θα ελεγα πως ειναι τιμια, τρομερο κορμι ( για τα γουστα μου , ισως θα ηθελα λιγο μεγαλυτερο στηθος οπου μου ειπε πως θα το μεγαλωνε) φιλοτιμη στο εργο ,ωραια αισθηση στο σεξ μιας και ειναι στενη και απο τις 2 εισοδους, απλα η γευση που μου αφησε μολις χωρισαμε ειναι πως εγω διασκεδασα περισσοτερο απο οσο αυτη- θα ηθελα να ειχε λιγο περισσοτερη πρωτοβουλια και να εδειχνε εστω πως λιγο το διασκεδασε. Η βαθμολογια μου ειναι ενδεικτικη, απο τη μια γιατι το συστημα δεν με αφηνει να βαλω μεγαλυτερες βαθμολογιες, αλλα και γιατι μου λειπει η εμπειρια στο χωρο για να ειμαι αντικειμενικος . Σιγουρα ωστοσο θα επιδιωκα μιας δευτερη συναντηση μαζι της να δω πως συμπεριφερεται τη δευτερη φορα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 31, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Η Άντζελα είναι μια χαρά κορίτσαρος, δεν είναι απαιτητική στα χρήματα που ζητάει και κάνει τα πάντα, χωρίς να δυσφορήσει ποτέ.
Το κακό όμως είναι πως δεν δείχνει ποτέ αν αυτό που κάνει της αρέσει ή όχι, δεν εκφράζεται, έστω αρνητικά ρε αδερφέ.
Οπότε μην θεωρείς πως δεν την "ξεκλείδωσες" εσύ. Απλά δεν ξεκλειδώνει γενικά.
Η γνώμη μου πάντως είναι πως μάλλον της αρέσει αυτό που κάνει, απλά για κάποιο λόγο δεν το δείχνει...
Κατά τα άλλα συμφωνώ σε όλα με τον Γιάννη πιο πάνω. Δεν νομίζω να πάρεις κάτι περισσότερο την δεύτερη φορά, ίσως λίγο περισσότερη συζήτηση που της αρέσει...