Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 12 10
Call-Girls
58915
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καλησπερα συναγωνιστες.Μετα απο πολυ καιρο ψαξιματος για call-girl για τριο με την κοπελα μου και μετα απο διαφορες συμβουλες-προτασεις απο εμπειροτερους στον χωρο συναγωνιστες,κατεληξα στην Αλεξια. Δυστυχως η προηγουμενη συναντηση μας με κοπελα του χωρου απετυχε παταγωδως για διαφορους λογους και γι'αυτο ημουν πολυ επιφυλακτικος ως προς την επιλογη.Οι ελαχιστες κριτικες για την κοπελα με εκαναν ακομα πιο σκεφτικο, ομως λογω εμπιστοσυνης στην κριτικη ικανοτητα του φιλου NITRO(που τον ευχαριστω για τις συμβουλες-υποδειξεις του δημοσιως), αποφασισα να δρασω.
Και δεν εχασα φιλοι συναγωνιστες.Η κοπελα ηταν jack pot σε ολα!Ομορφουλα,τσαχπινα,παιχνιδιαρα,με πολυ ομορφο κορμι και σωστες αναλογιες.Ως προς τα του αγωνα?Μειναμε και εγω και η κοπελα μου ευχαριστημενοι απολυτως.Συμμετειχε ικανοποιητικα στο παιχνιδι και των δυο,χωρις μη και οχι.Να πω την αληθεια δεν δοκιμασα να κανω και κατι εξεζητημενο,παντως σ'αυτα που ζητησαμε(οντας η πρωτη μας γνωριμια) δεν αρνηθηκε σε τιποτα.
Γενικα φαινεται οτι το εχει.Δεν κοιταξε ουτε μια φορα ρολοι(μαλιστα εκατσε και παραπανω),πεντακαθαρη,χωρις να τρωει χρονο με αερολογιες.Απεναντιας προσπαθησε να σπασει τον παγο και το τρακ που ειχε η δικια μου.
Την συνιστω ανεπιφυλακτα σε ζευγαρια,αλλα και σε single συναγωνιστες.
Αυτα απο μενα,να περνατε καλα...
Και δεν εχασα φιλοι συναγωνιστες.Η κοπελα ηταν jack pot σε ολα!Ομορφουλα,τσαχπινα,παιχνιδιαρα,με πολυ ομορφο κορμι και σωστες αναλογιες.Ως προς τα του αγωνα?Μειναμε και εγω και η κοπελα μου ευχαριστημενοι απολυτως.Συμμετειχε ικανοποιητικα στο παιχνιδι και των δυο,χωρις μη και οχι.Να πω την αληθεια δεν δοκιμασα να κανω και κατι εξεζητημενο,παντως σ'αυτα που ζητησαμε(οντας η πρωτη μας γνωριμια) δεν αρνηθηκε σε τιποτα.
Γενικα φαινεται οτι το εχει.Δεν κοιταξε ουτε μια φορα ρολοι(μαλιστα εκατσε και παραπανω),πεντακαθαρη,χωρις να τρωει χρονο με αερολογιες.Απεναντιας προσπαθησε να σπασει τον παγο και το τρακ που ειχε η δικια μου.
Την συνιστω ανεπιφυλακτα σε ζευγαρια,αλλα και σε single συναγωνιστες.
Αυτα απο μενα,να περνατε καλα...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 03, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Μπορείς να μου στείλεις το τηλ. Της με PM
Ευχαρηστω
δεν ξερω αλλα μου θυμιζει πολυ την περιπτωση
με καποια άλλη αλβανιδα (αυτή που εριχνε συνεχεια ροχαλες)
παλαιοτερα που ειχε διθυραμβικες κριτικες
Μπορείς να μου στείλεις το τηλ. Της με PM
Ευχαρηστω