Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 59 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 125691
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Για οποιον ψηνεται να συναντησει την daniela την προτεινω ανεπιφυλακτα!ομορφη παρουσια σε συνδιασμο με πολυ καλες υπηρεσιες και συναμα ειναι και ωραιος χαρακτηρας!εχει ολο το πακετο λοιπον!το ραντεβου κανονιστηκε με sms ευκολα και ραντεβου στο lacoba μετα απο δυο ωρες!με το που μπηκε στο δωματιο εμεινα καγκελο...(οπως εγινε και ο πουτσος μου)μοντελο με το τακουνι ηταν 1,85..κατευθειαν στη μαχη την περιποιηθηκα πρωτα εγω,το μουνακι της μοσχομυριζε..με αποτελεσμα να γινει το σκορ 1-0 υπερ μου!μετα ανελαβε δραση η daniela..πιπα για σεμιναριο και μετα εναλλαγη δυο στασεων και τελειωμα με αυτην πανω μου να κοπανιεται λες και ηταν πανω σε ταυρο..φοβερη η συμμετοχη της..αποτελεσμα 1-1.ντουζακι λιγο κουβεντουλα και ξεκινημα του δευτερου ημιχρονου!!μπηκα παλι με φουλ επιθεση και τελειωσε βγαζοντας φωνες...που παιζει να της ακουσε και η κοπελα στη ρεσεψιον!!!ειμασταν στο 2 ωροφο εμεις..σκορ 2-1.ξεκιναει μετα πιπα που τον εξαφανισε για τα καλα!!προφυλακτικο και στη μαχη ξανα οπου τελειωσα με μενα απο πανω της και η daniela να μου εχει περασει χειροπεδες με τα πανεμορφα ποδια της στην μεση μου...2-2 ισοπαλια δηλαδη...πεναλντι δεν βαρεσαμε την επομενη φορα!!το ρεζουμε;αξιζει μεχρι και το τελευταιο ευρω...και λογω συμμετοχης και λογω εμφανισης και λογω χαρακτηρα!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 18, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Νοεμβρίου, 2013
χωρις να εχω την παραμικρη προθεση ν αμφισβητησω τα λεγομενα σου.., θελω να υπενθυμισω οτι οι εκδιδομενες πληρωνονται και!!για το θεατρο που παιζουν μαζι μας κανοντας μας να νοιωθουμε οτι μαζι μας..παραμιλανε!!
20 Νοεμβρίου, 2013
Μούναρος
22 Νοεμβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Συμφωνω απολυτα σε αυτο που λες!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3