Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 43 10
Call-Girls
141828
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Την κοπέλα την έχω πάρει αρκετές φορές μέσα στο έτος οπότε είπα να γράψω μια συγκεντρωτική κριτική.
Καταρχήν στη συνεννόηση άψογη, κανένα πρόβλημα.
Στα του αγώνα τα πάντα όλα όπως έγραψα και για άλλη συναγωνίστρια: κανονικό, στοματικό, πρωκτικό, 2 γύρους, χύσιμο πρόσωπο/στόμα. Βρωμόλογα πολλά δεν έπαιξαν γιατί είναι λίγο γλυκούλα και δε μου πολύ έβγαινε...
Στη συμπεριφορά είναι λίγο "ΑΜΑΝ" (γνωστή τηλεοπτική σειρά των '90) με τις ιστορίες που λέει αλλά αν το πάρεις στην πλάκα χωρίς να την προσβάλεις βέβαια περνάς μια χαρά. Και εννοείται στην υπόλοιπη συμπεριφόρα/συνεννοήση/αγώνα είναι άψογη, ορεξάτη, καβλιάρα κτλ.
Τωρα μη σας μπερδέψω ότι είναι λίγο γλυκούλα, απλά εμένα μου φαίνεται έτσι, αλλιώς στα του αγώνα είναι τρελό κομάντο και φοβερή καυλιάρα.Ή αλλιώς γλυκιά μέχρι που τη χύνεις στο πρόσωπο...
Στα της εμφάνισης μια χαρά μιλφ αν γουστάρεις βυζάρες, κωλάρες, ωραίο πρόσωπο τα τίμησα όλα...
Έτσι λοιπόν που λέει και ο ηθοποιός... με την αρμύρα...
Καταρχήν στη συνεννόηση άψογη, κανένα πρόβλημα.
Στα του αγώνα τα πάντα όλα όπως έγραψα και για άλλη συναγωνίστρια: κανονικό, στοματικό, πρωκτικό, 2 γύρους, χύσιμο πρόσωπο/στόμα. Βρωμόλογα πολλά δεν έπαιξαν γιατί είναι λίγο γλυκούλα και δε μου πολύ έβγαινε...
Στη συμπεριφορά είναι λίγο "ΑΜΑΝ" (γνωστή τηλεοπτική σειρά των '90) με τις ιστορίες που λέει αλλά αν το πάρεις στην πλάκα χωρίς να την προσβάλεις βέβαια περνάς μια χαρά. Και εννοείται στην υπόλοιπη συμπεριφόρα/συνεννοήση/αγώνα είναι άψογη, ορεξάτη, καβλιάρα κτλ.
Τωρα μη σας μπερδέψω ότι είναι λίγο γλυκούλα, απλά εμένα μου φαίνεται έτσι, αλλιώς στα του αγώνα είναι τρελό κομάντο και φοβερή καυλιάρα.Ή αλλιώς γλυκιά μέχρι που τη χύνεις στο πρόσωπο...
Στα της εμφάνισης μια χαρά μιλφ αν γουστάρεις βυζάρες, κωλάρες, ωραίο πρόσωπο τα τίμησα όλα...
Έτσι λοιπόν που λέει και ο ηθοποιός... με την αρμύρα...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 10, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί