Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 20 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ, με κάθε λέξη και περιγραφή του προλαλήσαντος alpula. Προσυπογράφω τα γραφόμενά του, πλήρως. Προσθέτω μόνον ότι, στο τρίο που κάναμε (με γυναίκα) ήταν ένα ποίημα. Ακατέργαστο διαμάντι όσο και φωτιά, παιδί όσο και θηλικό απίστευτο και απίστευτα, έξυπνο όσο και αθώο στο βάθος του, καλλιεργημένο όσο και πηγαίο στην όρεξη του για ηδονή, που παρά την όποια "απειρία" της σε διαβάζει και υπακούει, σε νοιάζεται και υπηρετεί χωρίς περιττότητες και ... επαγγελματικούς χειρισμούς ρουτίνας, χωρίς να κοιτάζει ώρα, χωρίς να προσποιείται, στο παραμικρό, τα προσαρμόζει όλα στις εκάστοτες συνθήκες, το κάνει μόνον γιατί το ζει, από τις άκρες των δαχτύλων ίσαμε το μέσα της ηφαίστειο.
Κατάφερε, να την ποθώ ακόμα, 4 μήνες από τότε, και σαφώς να ανυπομονώ για την νέα μου κάθοδο στην Αθήνα. Αυτή την φορά, θα την πάρω για πολλές ώρες και κυρίως, μόνη της.
Και επειδή το σύστημα περιορίζει τα όρια της βαθμολογίας (δεν θυμάμαι να έχω ξαναγράψει μεμονωμένη κριτική, παρά το ότι είμαι μέλος εδώ πολλά χρόνια και με πάνω από 30 εμπειρίες στον στίβο - γράφω για αυτό το πλάσμα και δεν είναι τυχαία ένδειξη για την εκτίμησή μου), θα έβαζα :
Σώμα 8,
Πρόσωπο 7,
Γενική συμπεριφορά 10,
Επικοινωνία 8,
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή 9,
Σχέση απόδοσης/τιμής 9

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 12, 2013
Διάρκεια
1μιση ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Μέλος
Εγγραφή:
2 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού