Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 4 10
Call-Girls
14145
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ελληνίδα κοντά στα 40. Οι φωτογραφίες φανερώνουν ακριβώς το τι πρόκειται να συναντήσετε. Το πρόσωπο για τα γούστα μου είναι συμπαθητικό χωρίς να βγάζει ιδιαίτερη καύλα. Το σώμα της έχει ωραίο φυσικό βυζί λίγο πεσμένο που ωστόσο στην αφή είναι πολύ μαλακό(μαρέσει να ζουμπιέται ο βύζος). Ο κώλος της προσφέρεται για πιασίματα χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο.Τα παχάκια στο χώρο της μέσης και της κοιλιάς είναι εμφανή χωρίς εμένα να με χαλάνε προσωπικά.Πόδια αδύνατα και όμορφα. Γενικώς ένα ωραίο μιλφάκι που είναι εμφανή τα ανεξίτηλα σημάδια του χρόνου.
Πολύ πρόσχαρη και ευγενική κοπέλα και πάρα πολυ κοινωνική χωρίς να θέλει να φάει χρόνο από το ραντεβού.
Επί το έργο. Αυτό που θα μου μείνει σίγουρα από τη συνάντηση είναι η καταπληκτική πίπα της όπου και τελείωσα μέσα στο στόμα της.
Τον ρούφαγε όλο μέχρι τέρμα και πότε ηταν αισθησιακή και τον έπαιρνε σιγά σιγά και πότε ανέβαζε στροφές. Πολύ καλό face fuck με εκείνη ξαπλωμένη ανάσκελα και εμένα απο πάνω να της τον μπαινωβγάζω μες το στόμα. Η κατάθεση έγινε με εμένα όρθιο και εκείνη καθιστή να πιπώνει και να παίζει παράλληλα με τα παπάρια!!Αξιοσημείωτο ότι την ώρα που τελείωνα συνέχισε να πιπώνει μέχρι να με "στραγγίξει" τελείως.
Όσο αναφορά το sex δεκτική σε όλες τις στάσεις χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Αρχίζει ήρεμα και με τη πάροδο του χρόνου ανεβάζει στροφές. Γουστάρει τρελά το γλυφομούνι και το δείχνει. Καλύτερη στάση της βραδιάς εμένα ανάσκελα και εκείνη από πάνω μου με τη πλάτη γυρισμένη να κουνάει το κώλο πάνω κάτω και κυκλικά.
Καταληκτικά συμπαθητικό μιλφάκι με πολύ καλό χαρακτήρα που τα τιμάει τα λεφτά της και με το παραπάνω. Εμφανισιακά θα το χαρακτήριζα πολύ καλό για την ηλικία της αλλά μέτριο στο γενικό σύνολο. Αμα θα τη ξανασυναντούσα απαντώ ίσως διότι αφενως μαρέσει να δοκιμάζω καινούριες κοπέλες και αφετέρου σε αυτή τη τιμή μπορείς να βρεις πολύ νεότερες και ομορφότερες κοπέλες με εξίσου καλές υπηρεσίες.
Υ.Γ.Δεν έχει να κάνει με τη κριτική απλά μία προσωπική τοποθέτηση σχετικά με ένα thread. Το μήκος του πέους του καθένος δεν είναι προσωπική επιλογή αλλα καθαρά τυχαία επιλογή της φύσης, όπως επίσης και τα χαρακτηρηστικά του κάθε ατόμου. Το να χαρακτηρίζεις, να βρίζεις η να απαξιώνεις κάποιο άτομο με βάση αυτά, κατα τι γνώμη μου είναι απλά λυπηρό και δείνει τη μικροπρέπεια και τη πουτανιά στη ψυχή μερικών ανθρώπων.
Καλά γαμήσια,καλά να περνάτε και υγεία πάνω από όλα...
Πολύ πρόσχαρη και ευγενική κοπέλα και πάρα πολυ κοινωνική χωρίς να θέλει να φάει χρόνο από το ραντεβού.
Επί το έργο. Αυτό που θα μου μείνει σίγουρα από τη συνάντηση είναι η καταπληκτική πίπα της όπου και τελείωσα μέσα στο στόμα της.
Τον ρούφαγε όλο μέχρι τέρμα και πότε ηταν αισθησιακή και τον έπαιρνε σιγά σιγά και πότε ανέβαζε στροφές. Πολύ καλό face fuck με εκείνη ξαπλωμένη ανάσκελα και εμένα απο πάνω να της τον μπαινωβγάζω μες το στόμα. Η κατάθεση έγινε με εμένα όρθιο και εκείνη καθιστή να πιπώνει και να παίζει παράλληλα με τα παπάρια!!Αξιοσημείωτο ότι την ώρα που τελείωνα συνέχισε να πιπώνει μέχρι να με "στραγγίξει" τελείως.
Όσο αναφορά το sex δεκτική σε όλες τις στάσεις χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Αρχίζει ήρεμα και με τη πάροδο του χρόνου ανεβάζει στροφές. Γουστάρει τρελά το γλυφομούνι και το δείχνει. Καλύτερη στάση της βραδιάς εμένα ανάσκελα και εκείνη από πάνω μου με τη πλάτη γυρισμένη να κουνάει το κώλο πάνω κάτω και κυκλικά.
Καταληκτικά συμπαθητικό μιλφάκι με πολύ καλό χαρακτήρα που τα τιμάει τα λεφτά της και με το παραπάνω. Εμφανισιακά θα το χαρακτήριζα πολύ καλό για την ηλικία της αλλά μέτριο στο γενικό σύνολο. Αμα θα τη ξανασυναντούσα απαντώ ίσως διότι αφενως μαρέσει να δοκιμάζω καινούριες κοπέλες και αφετέρου σε αυτή τη τιμή μπορείς να βρεις πολύ νεότερες και ομορφότερες κοπέλες με εξίσου καλές υπηρεσίες.
Υ.Γ.Δεν έχει να κάνει με τη κριτική απλά μία προσωπική τοποθέτηση σχετικά με ένα thread. Το μήκος του πέους του καθένος δεν είναι προσωπική επιλογή αλλα καθαρά τυχαία επιλογή της φύσης, όπως επίσης και τα χαρακτηρηστικά του κάθε ατόμου. Το να χαρακτηρίζεις, να βρίζεις η να απαξιώνεις κάποιο άτομο με βάση αυτά, κατα τι γνώμη μου είναι απλά λυπηρό και δείνει τη μικροπρέπεια και τη πουτανιά στη ψυχή μερικών ανθρώπων.
Καλά γαμήσια,καλά να περνάτε και υγεία πάνω από όλα...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 01, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Ο άλλος που με 10 εκατοστά ήθελε να κανει και μαγκιές ειναι αδικημένος απ τη φύση κατα τη γνώμη σου κι οχι μαλακας ;
Όλα καλα
Α και για την ενημέρωση σου size matters που λένε και στο χωριό μου και ρωτά οποία θες επαγγελματία ή μη
Π.χ. Το να σε χαρακτηρίσω ένα άτομο άσχημο μπροστά στα μούτρα του
Τώρα αν εσύ είσαι ένα από αυτά, απλά σε λυπάμαι...
Το οτι φέρθηκε σαν μαλακας ειναι το θέμα για μένα που στην περίπτωση μας κατα την γνώμη μου η μικροψωλίαση το κανει ακόμα χειρότερο . Στο στυλ ώπα ρε γαμιάς της γειτονιάς , αν καταλαβαίνεις το πνεύμα .
Με το outing εδώ , πέρα απ το χαβαλέ του θέματος , διαφωνώ κι εγω
Με το ΚΑΤ ιδιαν όμως κράξιμο για τη συμπεριφορά του συμφωνώ ( πάνω εκει ειπώθηκε και το θέμα του μεγέθους )