Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 45 10
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μετά από πάρα πολύ καιρό είπα να κάνω εξαίρεση και να θυμηθώ από κει που ξεκίνησα, μιας και οι πρώτες μου επαφές στο χώρο του πληρωμένου έρωτα ήταν με cgs και cts...Η επιλογή σχετικά εύκολη, μιας και το ενδιαφέρον μου το είχε κινήσει η Αλίκη, με τα τόσα θετικά που ακούγονται. Εύκολη επικοινωνία με 4-5 sms συγχρονίσαμε τα προγράμματά μας και το ραντεβού κλείστηκε εύκολα στο γνωστό ξενοδοχείο πίσω από το καρδιοχειρουργικό...(να μαστε κ σίγουροι αν μείνουμε στον τόποΓλώσσα).
Άνοδος από μένα πρώτα στο δωμάτιο 210 και μετά από λίγα λεπτά και κατόπιν ειδοποίησής μου καταφθάνει και το μωρό...Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να δω κάτι σε ποιο μέτρια εμφάνιση, οπότε και η έκπληξή μου ήταν παραπάνω από ευχάριστη. Κόκκινα μακριά μαλλιά, πολύ όμορφο πρόσωπο με πράσινα μάτια, χειλάρες πανέμορφες και αφράτες, στήθος φυσικό 3άρι, το οποίο αναδεικνυόταν από το στενό λεοπάρ φόρεμα που φορούσε, αδύνατο ωραίο κορμί με καλλίγραμμα πόδια, τουρλωτός κωλαράκος καλοσχηματισμένος. Αμέσως το κλίμα "πήρε φωτιά" αφού τα χείλη μας ενώθηκαν και οι γλώσσες μας μπλέχτηκαν για αρκετή ώρα. Η φωνή της, γλυκιά και παιδική ηχούσε ευχάριστα και ερεθιστικά στα αυτιά μου. Γδυθήκαμε και πήγαμε μαζί για μπανάκι, οπότε και είχα την ευκαιρία να απολαύσω τη μαλακή, λεία άσπρη επιδερμίδα της ενώ και οι δύο με τα χέρια μας ψηλαφίζαμε εκατέρωθεν τα κορμιά μας...

Μεταφορά στο κρεβάτι, όπου ξεκίνησα να ασχολούμαι με το στήθος της, τις ρώγες της, οι οποίες ανταποκρίθηκαν άμεσα και μικροί αναστεναγμοί από πλευράς της έδιναν τον τόνο... Κατέβηκα χαμηλά και το αιδοίο της, καθαρό, ξυρισμένο και μυρωδάτο έγινε αντικείμενο της προσοχής μου για τουλάχιστον 15 λεπτά. Ωραία κλειτορίδα, σκλήρυνε, τα χειλάκια της ροζ και αφράτα δε χόρταινα να τα περιποιούμαι. Κάτι που από ότι φάνηκε και η Αλίκη ήθελε, μιας και σε μια δυο απόπειρές μου να σηκωθώ...με προσγείωσε ξανά χαμηλά. Ήθελα να τσεκάρω πως θα αντιδράσει στις ποδολαγνικές μου ορέξεις και η αλήθεια είναι ότι στην αρχή ξαφνιάστηκε, δίστασε, αλλά στην πορεία άρχισε να της αρέσει και να γελάει χαριτωμένα καθώς τη χαλάρωνε και την "άναβε". Ωραία πατουσάκια περιποιημένα, κόκκινα δαχτυλάκια συμμετρικά και ίσια... Σειρά για τη δική της περιποίηση προς εμένα, με φιλιά παντού, στο στόμα, στο λαιμό, στο στήθος, στην κοιλιά, μέχρι που έφτασε στον "μικρό λαγό", που είχε ξυπνήσει από ώρα. Ασχολήθηκε επισταμένως με τα @@, τα ρούφαγε, τα έγλειφε, στην κυριολεξία τα μούλιασε, ενώ παράλληλα με τα πράσινα μάτια της να με καρφώνει και να μου κλείνει το μάτι πονηρά. Είχα ανάγκη όμως να ξαναγευτώ το καθαρό αιδοίο της, οπότε γυρίσαμε σε 69 και συνεχίσαμε για λίγα λεπτά, ενώ είχα την ευκαιρία και για μια ελαφριά δαχτυλοσκόπηση στην "πίσω πόρτα"...

Πέρασμα προφυλακτικού και ξεκίνημα με ιεραποστολικό για να βλέπω το υπέροχο πρόσωπό της και τα μάτια της. Το στήθος της να πάλλεται όμορφα και ερεθιστικά για τους οπτικούς νευρώνες μου. Πολύ σφιχτό το αιδοίο της, πολύ καλή αίσθηση κατά τη διείσδυση σε αργούς ρυθμούς οι οποίοι σταδιακά ανέβηκαν όπως και η συμμετοχή της Αλίκης, με ερωτόλογα και αναστεναγμούς. Αρκετές παραλλαγές, ενώ είχαμε και δεύτερη ευκαιρία να περιποιηθώ τα πατουσάκια της έχοντάς τα στο πρόσωπό μου κοντά. Αλλαγή σε cowgirl με το στήθος της σε απόσταση αναπνοής από το πρόσωπό μου, να το πιάνω, να το γλείφω...είχα εκστασιαστεί. Πολλά φιλιά και πάθος συνεχώς, ενώ έγειρε και πάνω μου με τα πόδια της πάνω στα γόνατά μου για πλήρη διείσδυση. Γύρισμα σε reverse cowgirl με το κωλαράκι της στις παλάμες μου να την κρατάω και να καρφώνεται πάνω στο πέος μου με δύναμη...Διακόψαμε για κάμποσο τη δράση για να κάνουμε ένα ντουσάκι για να απαλλαγούμε από τον ιδρώτα(η κοπέλα είναι απίστευτα καθαρή...) και μιας και η ώρα είχε περάσει της ζήτησα να τελειώσω στο στόμα της. Δεν ήθελα να πάει χαμένη η ευκαιρία με τέτοια χείλη...πράγματι μετά από λίγο δέχτηκε το σπέρμα μου στο στόμα της με νάζι και χωρίς δισταγμό.

Ξανά ντουσάκι μαζί, της έδωσα και το "δωράκι της" μετά(προς τιμήν της δε το ζήτησε από πριν), ντυθήκαμε, φιληθήκαμε και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το κοντινό μέλλον....
Ήταν μια συνάντηση που θα τη θυμάμαι για καιρό, με ένα κορίτσι πανέμορφο και γλυκύτατο, με όρεξη για σεξ και να σε ικανοποιήσει στο μέγιστο βαθμό...
Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 30, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
lagonisian
Τιμημένος
282
Πόντοι:
26.470
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Οκτωβρίου, 2013
εμενα ρε γαμωτο γιατι δεν μου απανταει στς σμσ???
31 Οκτωβρίου, 2013
Λαγέ σε ψήφισα θετικά .... ΕΥΓΕ !!
31 Οκτωβρίου, 2013
μεγαλο το λαθος σου να περασεις καλα.
παρε και μια θετικη απο μενα να ανεβει ο μ.ο. χαχαχα
31 Οκτωβρίου, 2013
ρε παιδια στειλτε καμια τετια κοπελα θεσσαλονικη........
δεν μπορω να σας περιγραψω σε τι χαλια ειμαστε εδω περα!!
31 Οκτωβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

πρώτα pm φίλε μου και μετά....
31 Οκτωβρίου, 2013

ΈρωταςΈρωταςΈρωταςΈρωτας
31 Οκτωβρίου, 2013

Φιλε ετσι οπως μας τα περιεγραψες τα πραγματα πηρανε φωτια τα σεντονια το Αλικακη ειναι κολαση, πως αντεξες να καρφωνεις τοση ωρα χωρις να τελειωσεις ? μετα απο ολα αυτα τελειωσες μονο 1 φορα? ωραιος και τυχερος παντα τετοια !!!!
31 Οκτωβρίου, 2013

"σπαταληθήκαμε" σε αρκετό μπλα μπλα που μας βγήκε αβίαστα και μετά όλα πήραν το δρόμο τους...εεε, είμαι έτσι σαν χαρακτήρας...θέλω τον...χρόνο μου...Μεγάλο χαμόγελο
01 Νοεμβρίου, 2013
Alice guarda i gatti e i gatti guardano le alici ΕμμμμΕμμμμ !!! + 1 Μεγάλο χαμόγελο !!
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9