Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 8 10
Call-Girls
67840
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Λοιπόν επίσκεψη μέσα στον Οκτώβριο .ο χώρος ολοκαίνουργιο διαμέρισμα με καθαρό μπάνιο .το δωμάτιο ουσιαστικά είναι η κουζίνα αλλά με ένα διπλό μεγάλο κρεβάτι μέσα . Η Μαρία είναι όπως στις Φώτο γύρο στα 35 αλλά με μεγαλύτερο στήθος (τεχνητό )Στο πρόσωπο εμένα μου άρεσε .Ραντεβού από το τηλέφωνο .Εάν σε συστήσει κάποιος η εάν έχεις πάει και άλλη φορά μπορεί να είναι και με μια φίλη της .Το όνομα της δεν το θυμάμαι αλλά δεν είναι η Άννα .Είναι μικρό γύρο στα 20 ομορφούλικο με ωραίο κορμάκι και μικρό στήθος .Οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι μόνη της 50 εύρο ,με πρωκτικό 100 ,παρτουζα 80 .Εγώ πήρα την παρτουζα. Γενικά με το που μπαίνεις παίζει πολύ σκοτάδι!!!! Όταν λέμε σκοτάδι δεν έβλεπα την μύτη μου!!! Αφού με πήρε από το χέρι και με ακούμπησε κάπου να μην φάω τα μούτρα μου και άνοιξε και ένα μικρό φως άρχισα και την έβλεπα !Όμορφη και νταρντάνα όχι παχουλή ή με κιλά αλλά Νταρντάνα να θέλεις να την βάλεις κάτω !!!Στο κρεβάτι τώρα όχι τίποτα φοβερό αλλά εγώ πέρασα όμορφα και ίσως να ξαναπάω ! Στην πιάτσα βρίσκεις πολύ ποιο όμορφα στουντιοκοριτσα αλλά άμα σου αρέσουν ερασιτεχνικές φάσεις είναι καλά.Από χρόνο ήταν λίγο πιεσμένα βέβαια όχι σαν studio θα ήθελα περισσότερο αλλά είχα πάει και σφήνα με ραντεβού τελευταίας στιγμής οπότε ίσως και δικαιολογημένο !
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 01, 2013
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Οκτωβρίου, 2013
μπορει καποιος να παει μονο με την μικρουλα φιλη της?
gasper
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1