Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 211 10
Γενική βαθμολογία

4.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

4.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Απο καιρό λοιπόν έπαιρνα τηλέφωνο τη Μαρίνα, λόγω των πολλών διθυραμβικών κριτικών, αλλά ποτέ μέσα σε ένα χρόνο περίπου δεν απάντησε.
Παραμονή που έφευγα για ταξίδι πολύ νωρίς (ξύπνημα στις 4.30) πήρα τηλέφωνο χωρίς να περιμένω απάντηση ... μετά απο λίγο κάνει αναπάντητη, και μπορεί μόνο στις 11.30. Σκότωμα για μένα, θα είχα ελάχιστο ύπνο, αλλά αφού θεώρησα πως μου έπεσε το τζόκερ (καθόσον δύσκολο να την πετύχεις) συμφώνησα... Τι τό ΄θελα ...
Στην ώρα της, μπήκε με ύφος ντίβας, με αρπαχτά ρουφηχτά ψεύτικα φιλιά (χωρίς καθόλου ερωτισμό). Λέω ιδέα μου είναι, μην προκαταβάλεσαι, θα γίνει ο χαμός μετά ...
Πάμε στο δωμάτιο (έχω ένα playroom για τις "φάσεις" μου), κι εκεί χωρίς καν να πάει μπάνιο πριν (αλλά ούτε και στη συνέχεια, ούτε πριν φύγει), ορμάει, τον παίρνει στο στόμα της και αρχίζει μια μηχανική πίπα, βαθειά μεν, αλλά εντελώς σαν να πιπίλαγε αγγούρι με ρυθμό ... Παράλληλα πάω να τη γλύψω, για να την κάνω να πάρει μπροστά, και τραβιέται με τρόπο ... Που και που έκανε και μια πιό βαθειά εισχώρηση, αλλά όταν προσπάθησα κρατώντας της το καφάλι να τον βάλω βαθύτερα, τράβαγε το καφάλι της. Σε μιά απ' αυτές τις στιγμές τραβώντας το κεφάλι της, παίρνει προφυλακτικό, και κάθεται πάνω μου (cow girl) αρχίζοντας ένα ξέφρενο μηχανικό (μα εντελώς μηχανικό) ανεβοκατέβασμα, σαν πιστόνι Κεφάλι σε τοίχο! ... Εκεί άρχισαν να με ζώνουν μαύρα φίδια ... αυτή απτόητη, εκεί ... πηγαινοερχόταν πάνω-κάτω, με μια έκφραση απάθειας στο πρόσωπο, σαν να είχε μάσκα ... Κάποια στιγμή μου είπε κιόλας, με ανέκγραστο ύφος, πόσο ωραίο είναι άμα υπάρχει ένας ωραίος πούτσος Κεφάλι σε τοίχο! ... Σε μια στιγμή βγαίνει και φέρνει το μουνί της στο στόμα μου, όπου προσπσθώ να γλύψω, αλλά το παίρνει πίσω αμέσως και ξανακάθεται στον πούτσο μου και χτυπιώταν με μανία ... Ξάναφερε το μουνί της στο στόμα μου μερικές φορές, και την τελευταία φορά έχυσε πάνω μου με αρκετά υγρά (squirting).
Εντάξει, σκέφτηκα, είχε καύλες, τώρα που έχυσε θα χαλαρώσει και θα λειτουργήσει ...
Φρούδες ελπίδες ... Λύπη
Της έβαλα χέρι, την έγλυψα (αυτή απαθής), μου πήρε μια ξένέρωτη πίπα πάλι, και μετά ξαναβάζω προφυλακτικό και μπαίνω μέσα της σε πλαγιαστή στάση εναλάσσοντας αργό με γρήγορο ρυθμό. Αυτή κοίταγε τον εαυτό της στον καθρέφτη με το ίδιο απαθές βλέμμα. Βλέποντάς την απο τον καθρέφτη με αυτό το βλέμμα αγελάδας, ξενέρωσα εντελώς. Βγήκα, έβγαλα το προφυλακτικό και σήμανα λήξη.
Το αστείο είναι πως έμεινε λίγο για να περάσει η ώρα (αυτός ήταν μόνο ο επαγγελματισμός της), οπότε της έκανα μια μικρή συζήτηση, στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ είπε πως γι αυτήν είναι αυτό που χρειάζεται, για να μην έχει άλλα πάρε-δώσε με αρσενικά (συναισθηματικά προφανώς). Και όταν της παρατήρησα πως το ίδιο πράγμα θα μπορούσε να το κάνει και με έναν δονητή, πήρα την αποστομοτική απάντηση πως καλύτερα ζωντανό εργακλείο απο ψεύτικο, και αφού το βρίσκει και επιπλέον πληρώνεται κιόλας, γιατί να μην το χρησιμοποιήσει ... Έμεινα κόκκαλο: την πλήρωσα για να κάνει αυτή το κέφι της, γράφοντας στα τέτοια της εντελώς τη δική μου ευχαρίστηση Κεφάλι σε τοίχο!

Στη σχέση απόδοση τιμής θα έβαζα μείον, καθόσον την πληρωσα για να ευχαριστηθεί η ίδια και μόνο ...

Για ότι αφορά εμφάνιση ισχύει ότι έχουν γράψει οι υπόλοιποι γενικά, με υποσημείωση στη χαλάρωση του σώματος, στο στήθος που είναι ατσούμπαλο και στο πρόσωπο που είναι εντελώς ξενερωτικό, κυρίως με τα ύφη που παίρνει (εντελώς αντικαυλωτικά) ...
Όσο και να είναι έλλειψη χημείας, κούρασης της ίδιας, κλπ, δεν δικαιολογείται η αντιεπγγελματική κυνική και εντελώς απαθής στάση της.

ΥΓ. Συνάντησα άλλο άτομο απ' αυτό της πλειοψηφίας των κριτικών (εκτός απο λίγες που αναφέρουν παρόμοια εμπειρία με μένα) ... Μάλλον, αν υποθέσουμε ότι αρχικά το είχε, κάποιοι την έκαναν βεντέτα στο μεταξύ... Μαλακία Ή τουλάχιστον έτσι θέλω να φαντάζομαι ότι είναι ... Αλλιώς: Κεφάλι σε τοίχο!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 26, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
ferdinando
Ενεργό Μέλος
18
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Οκτωβρίου, 2013
εγραφαν παλιοτερα για την αναστασια ru , ειπα κι εγω να δοκιμασω... , καλή τιμή , καλές κριτικές...

γάμησέ τα

μια μαλακια και μιση η γυναικα. δεν τον επαιζα καλύτερα???

ετσι είναι και η τύπισα.

με κάποιο τρόπο έχει καταφέρει κι εχει μαζέψει καλές κριτικές.

01 Οκτωβρίου, 2013
"χαίρομαι" που επιβεβαιώνεις προηγούμενη κριτική μου ... (δες λίγο πιο κάτω ..) Αλλά δυστυχώς έχουμε γεμίσει αγαπούληδες ..
02 Οκτωβρίου, 2013
Η κριτική σου , μυρίζει αλήθεια και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά.
Επιβεβαιώνεις πλήρως το ένστικτο που είχα διαβάζοντας τα όσα γράφονται(και κυρίως με τον τρόπο που γράφονται...) εδώ μέσα και σιγουρεύεις μια για πάντα το γεγονός ότι δεν πρόκειται ποτέ να την τιμήσω.
Στο μουνί της βέβαια και καλά κάνει...
"Όπου ακούς πολλά κοκόρια...." λέγαν οι παλιοί...
02 Οκτωβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Η απάντηση της πάντως μου αρεσε πάρα πολύ ΈρωταςΈρωταςΈρωτας
02 Οκτωβρίου, 2013

Δεν νομίζω ότι πρόκειται για αγαπούληδες ... εμένα μου μυρίζει οτι οι περισσότεροι φαντάζονταν ότι παίζουν σε πορνό κι ήταν γαμήκουλες, ενώ αυτή τη δουλειά της έκανε (και τα λεφτουλάκια τους έπαιρνε) ... αυτό είναι πιό ανησυχητικό για ότι αφορά την ακρίβεια των κριτικών που διαβάζουμε και για το πόσο θύματα γινόμαστε κάθε βλακείας που θα πετάξει ο κάθε άσχετος ή κάθε αγάμητος ... αρκεί να δεί κανείς πόσες σελίδες και τί γράφτηκε σε thread για νέες call-girls και πόσα pm πήραν αυτές, και πόσους πελάτες απόκτησαν κάνοντας αυτοδιαφήμιση ...
02 Οκτωβρίου, 2013

Για ποια απάντηση μιλάς trueno; Είναι η Μαρίνα μέλος του σάιτ;
03 Οκτωβρίου, 2013

Μάλλον πρέπει να ξαναδιαβάσεις την κριτική.
N
nickos99
06 Οκτωβρίου, 2013
παιδες ξερουμε τηλεφωνο της κοπελιας...?
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8