Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 19 10
Call-Girls
63607
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Η Βανεσσα ηταν απωθημενο μου αλλλα λιγο το μακρυνο ταξιδι της Κηφισιας λιγο το πρωινο ωραριο δυσκολευαν το ραντεβου. Τελικα βρηκαμε μια ημερα που μας βολευε (η ημερομηνια ειναι ενδεικτικη) και κλησαμε ραντεβου στην Κηφισια. Απο τον ηχο των τακουνιων καταλαβα οτι ηταν μια ζωντανη γυναικα αποφασισμενη να πηδηχτει χωρις ορια. Μπηκε μεσα,συστηθηκαμε και περασε για ντουσακι. Απο τον καθρεφτη παρατηρουσα την κορμαρα της. Λιγο ακολη ( αυτο που λενε σκανδιναυικο σουλουπι) αλλα τα στηθη της τπερβολικα για το υπολοιπο σωμα της φαινοντουσαν σφιχτα. Με το που βγηκε αρχισαμε τα χαιδεματα και τα φιλια. Η Βανεσσα φιλαει υπεροχα -οχι προστυχα- και το σωμα της ειναι βελουδινο. Οι ρογες της ευαισθητες χωρις να μεγαλωνουν υπερβολικα αλλα το νινακι της μοσχοβολιστο ειναι ολα τα λεφτα. Ευαισθητο με μια μικρη κλειτοριδα που με συνεχες ελαφρυ γλυψιμο την στελνει σε εσκσταση. Με 10λεπτο γλυψιμο αρχισε να φωναζει ευτυχως οχι υστερικα και να χτυπαει τα ποδια της που ειναι φοβερα περιποιημενα. Με γυρισε αναποδα και η πιπα της ειναι για νομπελ. Σιγανη μετα πιο δυνατη και πιο γρηγορη. Ετσι εγινε η πρωτη καταθεση και τα καταπιε ολα. Μουδωσε εξηγηση γι αυτο χωρις να το πολυπιστεψω.
Ενα μικρο διαλλειμμα γνωριμιας και οταν μου ειπε την ηλικια της ξεραθηκα. Δεν την εκανα πανω απο 30-32 λογω σφριγηλου και μαλακου δερματος. Μου αξηγησε οτι γυμναζεται πολυ επαγγελματικα και μαλλον ελεγε αληθεια.
Ο δευτερος γυρος ξεκινησε με φιλια βαθια και χαδια. Γρηγορα φορεσα το σκουφι και αλλαξαμε πολλες στασεις. Η Βανεσσα σιγουρα ευχαριστιεται το πηδημα και λιγες ευτυχως ενστασεις απο κυριους δεν εχουν θεση. Οι φωνες της αληθοφανεις ισα-ια να σε φτιαξει χωρις προστυχιες. Καναδυο κουβεντες εδειξαν ομως οτι μπορει και το αντιθετο. Εξαρταται απο τον πελατη.
Τελικα ηταν μια συναντηση εκπληξη για μενα γιατι ενω περιμενα μια σαρανταρα ελληνιδα ειδα μια κυρια που ειναι μεν ελληνιδα αλλα καποιος γονιος ειναι βορειος. Σιγουρα εχει ενα τροπο που σε κομπλαρει με την ευγενεια της και την μορφωση της. Δεν ειναι σε καμια περιπτωση η ρωσσιδουλα που γουσταρει το πηδημα αλλα κυριως το κανει για τα λεφτα. Η Βανεσσα σιγουρα το κανει ΚΑΙ για τα λεφτα. Και ειναι ακριβη παναθεμα με. Μα το αξιζει..
Ενα μικρο διαλλειμμα γνωριμιας και οταν μου ειπε την ηλικια της ξεραθηκα. Δεν την εκανα πανω απο 30-32 λογω σφριγηλου και μαλακου δερματος. Μου αξηγησε οτι γυμναζεται πολυ επαγγελματικα και μαλλον ελεγε αληθεια.
Ο δευτερος γυρος ξεκινησε με φιλια βαθια και χαδια. Γρηγορα φορεσα το σκουφι και αλλαξαμε πολλες στασεις. Η Βανεσσα σιγουρα ευχαριστιεται το πηδημα και λιγες ευτυχως ενστασεις απο κυριους δεν εχουν θεση. Οι φωνες της αληθοφανεις ισα-ια να σε φτιαξει χωρις προστυχιες. Καναδυο κουβεντες εδειξαν ομως οτι μπορει και το αντιθετο. Εξαρταται απο τον πελατη.
Τελικα ηταν μια συναντηση εκπληξη για μενα γιατι ενω περιμενα μια σαρανταρα ελληνιδα ειδα μια κυρια που ειναι μεν ελληνιδα αλλα καποιος γονιος ειναι βορειος. Σιγουρα εχει ενα τροπο που σε κομπλαρει με την ευγενεια της και την μορφωση της. Δεν ειναι σε καμια περιπτωση η ρωσσιδουλα που γουσταρει το πηδημα αλλα κυριως το κανει για τα λεφτα. Η Βανεσσα σιγουρα το κανει ΚΑΙ για τα λεφτα. Και ειναι ακριβη παναθεμα με. Μα το αξιζει..
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 23, 2013
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
kleidarithmos
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
τηλεφωνάκι που βρίσκω;
Κώλο δεν της έχετε πάρει; Χάνετε...
Τώρα αν λέω ψέματα ή είμαι μικροτσουτσουνος ή κωλοπαιδο ας βγει η ίδια να το πει.
Αν είναι ντροπαλή μπορεί να με πάρει και ένα τηλέφωνο να μου κάνει τα παράπονα της.