Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 1 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Μια προηγούμενη κριτική προ μηνών από τον Morbid είναι ακριβέστατη. Δεν έχω παρά να συνοψίσω την εμπειρία μου.

Η Giulya είναι μετρίου αναστήματος (περίπου 1.65), ξανθιά, όμορφη, με κάποια τσιγγάνικα στοιχεία στο παρουσιαστικό της (καθότι Ρουμάνα). Θα ήθελα πιο γυαλιστερά δόντια (είναι εμφανέστατα καπνίστρια). Οι φωτογραφίες είναι απολύτως αντιπροσωπευτικές. Παραπέρα, εξαιρετικά καλόσχηματισμένος κώλος που όμως αγνοώ αν προσφέρει. Το στήθος της είναι 2.5αρι, φυσικό, που παρότι έχει ελαφρά κλίση προς τα κάτω προσφέρει υπέροχη αίσθηση στην αφή. Η επιδερμίδα της είναι απλά τέλεια. Μιλάει καλά Αγγλικά και έχει ιδιαίτερα προσιτή και ευχάριστη συμπεριφορά.

Στα του αγώνα: Άθλια πίπα, καταπληκτικό σεξ. Και πιο συγκεκριμένα: ρηχή, μονότονη πίπα από τη μία, αλλά τρομερή διάθεση και συμμετοχή στο σεξ, με έφεση στις δυνατές και γρήγορες διεισδύσεις. Προτιμά το cowgirl και τα συναφή. Συμβουλή: δοκιμάστε να την γλείψετε και θα απογειωθεί.

Συνολικά μού πρόσφερε μια ευχάριστη εμπειρία και δεν αποκλείω την πιθανότητα να την ξαναζητήσω στις λίγες ημέρες που θα βρίσκεται ακόμα στην Αθήνα (από ότι μου είπε).

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 27, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί