Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 38 10
Call-Girls 73694
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Βραδυνή συνάντηση με την Τζολί που από καιρό έψαχνα...Ανοίγοντας την πόρτα ένα βαθύ γλυκό χαμόγελο από το πετίτ πιπινάκι επάνω στις fashion τακουνάρες της,με ροζ φόρεμα που ταίριαζε στο μικροσκοπικό σωματάκι της,ζουμερές χειλάρες και βυζάκι φραουλίτσα με ρώγα που καυλώνει με το γλύψιμο και μένει κάγκελο..
Αφού μπαίνει με ένα φιλί και αγκαλιά,δεν θυμάμαι πως,μετά από δυο λεπτάκια ξεκινάμε με γλωσσόφιλα και το αγαπημένο μου facesitting,της ανέβασα το φορεματάκι μέχρι το κωλαράκι αφαιρώντας και τον κόκκινο στρίνγκο ξεκινώντας να ρουφάω και να γλείφω το μουνάκι της αλλά και το κωλοτρυπιδάκι της γυρίζοντας την μπρούμυτα μετά..Της άρεσε και το απολάμβανε με ελαφριά βογγητά.
Έτσι ήμασταν κανά 10λεπτο,μετά στην πίπα όπου την κατέχει αρκετά καλά,deep throat που το κράταγε σε καλό ρυθμό,ανέβασμα από πάνω και έχοντας την ''κλειδωμένη'' με τα χέρια μου κοπανιόμασταν,ενιάμεσα έπεφταν και γλωσσόφιλα..αλλαγή σε ιεραποστολικά στην άκρη του κρεβατιού για κανά 35λεπτο διήρκησε ο Α`γύρος στην αρένα.(πίπα και πήδημα).Την βάζω κάτω από το κρεβάτι και από πάνω της με πίπα για να έρθει μια δυνατή εκσπερμάτωση στο πρόσωπο που το έλουσε κυριολεκτικά,ειδικά όλη η αριστερή πλευρά από μαλλιά,μάτια,μάγουλα,κούτελο..Είδε το αποτέλεσμα στον καθρέπτη αφού άνοιξε το ένα μάτι και γέλαγε΄΄bella kavla''της είπα και της έδωσα το ρολό χαρτιού να σκουπιστεί..
Μπανάκι,κάνω 3-4 τζούρες από το τσιγάρο και μιλάγαμε,ευχάριστο τυπάκι και στο μπλα μπλα καθώς κάνει και χιουμορ/πλακίτσα στην κουβέντα,στα αγγλικά πάντα καθώς λίγα ελληνικά γνωρίζει,για 2ο γύρο ξεκινάμε μετά από λίγο με 69,περιποιείται περίτεχνα τις μπάλες μρ γλώσσα σαν γατούλα πότε γλείφοντας και πότε με βαθιά ρουφήγματα.
Προφυλακτικό και στα 4..καύλα το μικρό κωλαρίνι στη χούφτα..έριχνα σφαλιαρίτσες και προέτρεπε να συνεχίζω..της έπιανα τα βυζάκια και οι ρώγες τριβόταν στα δάχτυλα μου,πίπα και πάλι με εμένα από πάνω της και κατάθεση σε μαλλιά και στήθος..γέλαγε και πάλι..σφηνάκι καύλας το μωράκι,χαλαρή,δεν ''κλέβει''χρόνο και δείχνει ότι πάει στο ρυθμό του πελάτη.Έμεινε συνολικά 75 λεπτά στο δωματιάκι..αποχώρησε αφού πήρε το δωράκι της στο τέλος.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 12, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί