Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 45 10
Call-Girls
150654
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Το Αλικακι ειναι ενα μωρο απο Ρωσσια με πολλα χιλιομετρα στην ελλαδα και γι' αυτο μιλαει καλα ελληνικα. Συννενοηση μονο με μηνυματα και ετσι ελεγχει ή νομιζει οτι ελεγχει την πελατεια της. Ακριβης στο ραντεβου πεντακαθαρη με ολα τα ματζουνια μαζι της. Με το που μπαινει με βουταει , με γδυνει και αρχιζει καθολικο γλυψιμο. Μπηκαμε μαζι στο ντους - αναθεμα κι αν χωραγαμε- οπου συνεχισε το χαιδεμα και μολις σκουπιστηκαμε πεσαμε στο κρεβατι χωρις να ξερω τι πιανω τι γλυφω τι μου γλυφουν. Μια παλη μεχρι που υγρωσαμε. Εισαι πολυ καυλιαρης -μου λεει- , μου φοραει το προφυλακτικο και καθεται επανω μου και κοπανιοταν ενω συγχρονως με κοιταζε. Σκυβει και ριχνει ενα φιλι με εκεινες τις χειλαρες που μου θυμισε την Αντζελινα. Οταν με ειδε οτι τελειωνα ξανα φιλι με λιγο δαγκωμα στα χειλη μου. Ζαλαδα . Ξανα μαζι στο ντους και σχεδον αμεσως 2ος φυρος με εμενα να παιρνω την κατασταση στα χερια μου. Το ενα χερι μεσα στο νινακι της το αλλο στο κολαρακιτ ης και το στομα μου στην κλειτοριδα της. Μολις μουσκεψε βογγωντας την γυρισα σε 69 και κανενα τεταρτο γινοταν της πουτανας. Πρεπει να τελειωσε μαζι μου γιατι μουκανε κεφαλοκλειδωμα με φωνες . Πηγε στο μπανιο για στοματικη πλυση φρεσκαρισμα πηρε το δωρο της και εφυγε χαμογελαστη. Εγω εμεινα κανενα μισαωρο να συνελθω . Με πεθανε το μωρο. Αξιζε ομως . Θα το ξαναπαρω.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 13, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί