Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 59 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 125691
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλησπέρα παίδες σας ευχαριστώ όλους για την λαμπρή καθοδήγηση και συμβούλες που μου δώσατε στο θέμα των call girls, γιατί μέσα από τα pm και τις κριτικές σας κατάφερα να έρθω σε επαφή με το συγκεκριμένο γκομενάκι που μου πήρε τα μυαλά με την ομορφία της και τα σεξουαλικά της κόλπα.
Η συνάντηση έγινε την ημερομηνία που αναγράφεται και μπορώ να πώ οτι ήταν απο τις πιο γαμηστερές γιατί το είχα άνχος στο τι θα συναντήσω και προετοιμαζόμουν για φολοκατάσταση. Συναντηθήκαμε σε κεντρικό ξενοδοχείο μετά απο σύντομη επικοινωνία που είχαμε με μνμ και ήταν ακριβέστατη στο ραντεβού της. Οταν άνοιξα την πορτα έμεινα μλκς γιατί το γκομενάκι έσκιζε με την εμφάνιση της(φόραγε κοντή αέρινη φουστίτσα see through που φενόταν η στρινγκαρα της με μπουζάκι που αναδείκνυε τις βυζάρες της και γόβες που σκοτώνουν).Χαιρετηθήκαμε φιλιθήκαμε με γλώσσα για να σπάσει ο πάγος και έφυγε στο ντουζ για μπανάκι γιατι είχα τρελές καύλες όπως της είπα. Βγαίνει βρεγμένη και πέφτει κατευθείαν στον αγώνα με ένα πολύ καλο,υγρο τσιμπούκι που το εκανε σιροπιαστή τουλούμπα καθώς και τα @@ ,την γυρνάω 69 και αρχίζω ενα γλυφομούνι στη μοσχομυριστη μουναρα της μέχρι να στάξει πάνω μου όλα τα υγρά της,βάζει καπότα και αρχίζει ενα καβάλημα με τα ποδια να ακουμπανε στο κρεβατι σαν σφυροκόπημα,σαν πιστόνι έπεφτε η μουναρα της στο καυλί μου,εκει ήρθε και το τέλος με ενα χύσιμο πανω στην μουνάρα της και άρχισε να τα γλυφει απο πανω μου ολα όσα τις ξέφυγαν.Μπανακι μετα τον 1ο γυρο και ξεκινήσαμε μετα απο λιγο socializing το 2ο γυρο με ενα τρομερο ιεραποστολικό για βαθεια διεισδυση και γύρισμα στα 4 για να βλέπω το καυλί μου να σκίζει στα δύο τα κολομάγουλα της και τα υγρά μουνόχειλα της, εκεί μονο και μονο με το θέαμα και τις κραυγές της ηρθε το τέλος πάνω στην υπέροχη κωλάρα της που την γέμισε μεχρι την πλάτη της. Τελος κάναμε μπανάκι είχαμε λίγο συζήτηση πάσαρα τα χρήματα και όλα καλα και υπέροχα.

Συμπερασματικά από ήταν καλή συνεύρεση και άξιζε τα χρήματα της με όλη την έννοια της λέξης.
Η βαθμολογία θα ήταν μεγαλυτερη αλλά δεν με άφηνε το σύστημα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 19, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
kwlomparasftw
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Σεπτεμβρίου, 2013
Γραφεις οτι μεσα απ'τα πμ και την βοηθεια του φορουμ εκλεισες το ραντεβου αλλα εγραψες Ημερ/νια συναντησης 19-6/2013 πως γινεται αυτο ? αφου ο λογαριασμος σου φτιαχτηκε πριν 1 μερα ? Μαλιστα... -1 απο εμενα !
13 Σεπτεμβρίου, 2013
Ε, γι' αυτό "δεν αφήνει το σύστημα", για να μην βάζουν αβέρτα 10άρια οι ενθουσιώδεις ρούκις!

Δεν αμφισβητώ την ειλικρίνειά σου σε καμία περίπτωση, αλλά στην αρχή της μπουρδελοσταδιοδρομίας μας όλοι είχαμε μια τάση να υπερβάλουμε...
13 Σεπτεμβρίου, 2013
Sorry ρε george αλλα για να κοιταξεις κατι στο bourdela και μαλιστα στο forum δεν χρειαζεται απαραιτητα και λογαργιασμο απλα ψαχνεις,τωρα για τα pm εκανα επαφη μεσω ενος φιλου το account και ειπα να φτιαξω και εγω για να γραψω τα δικα μου ρε μαστορα και να σας ευχαριστησω. Μην βιαζεσαι να μου βγαλεις κοκκινη καρτα ρε μαστορα Χμμμ;
gianevan ειμαι ενθουσιωδης αλλα πιστευω οτι τα αξιζει το πιστολι αν κρινω και απο των αλλων τις κριτικες.... προσεχως για τα επομενα !!!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3