Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 171 10
Call-Girls
547088
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Συνάντηση σε ξενοδοχείο και αφού μιλήσαμε και συμφωνήσαμε με την ίδια το πρόγραμμα(2 πιστολιές-ακά πίπα-CIM/CIF)-(είναι και σε γραφείο και εκεί τα χρεώνουν με +20 τα εξτραδάκια)άρχισα να κάνω σκέψεις..βρώμικες.Ήρθε την ώρα που είπαμε χωρίς καθυστέρηση.''τοκ τοκ΄΄ η πόρτα ενώ πριν ακούγονταν οι γόβες στο παρκέ καθώς πλησίαζε..Μόλις είχα φτάσει και είχα βγάλει μπλούζα όταν χτύπησε πόρτα.Αντικρύζω ένα petite teeny με σώμα ''λαμπάδα'',πονηρό προσωπάκι με κοντό μαύρο μαλλί με κόκκινες αντάυγειες,ντυμένη με τζίν στενό παντελόνι και μαύρο μπλουζάκι που τόνιζε τις σιλικονέ τορπίλες.Χαιρετιόμαστε με φιλάκι πεταχτό στο στόμα,μπαίνει και κάθεται στο κρεβάτι,τσιγαράκι μαζί πριν ξεκινήσουμε και από τα όσα λέγαμε την είδα χαλαρή και cool για το τι θα ακολουθήσει..Στα πρώτα λεπτά μιας συνάντησης ψυχολογώ και ''διαβάζω΄΄μια κοπέλα όπως άλλωστε κάνουν και αυτές.Μαγκάκι και αλάνι φαίνεται παρότι μικρούλα...Προσφέρομαι για μασάζ το οποίο στην ουσία δεν ήταν κάτι άλλο από το γλύψιμο του πιπινιού από το λαιμό μέχρι το κωλαράκι της,όλα αυτά ενώ ήταν ντυμένη,δύο υπέροχα λαχταριστά τουμπανάτα στήθη με τις ρώγες έγιναν ένα με το στόμα μου,εκεί ξεκίνησαν και τα πρώτα γλωσσόφιλα(για αρχή σε ερωτικό τέμπο).Της βγάζω το παντελόνι και με το sexy λευκό string που φορούσε γίνομαι κάγκελο.Την στήνω στην καρέκλα στα τέσσερα και πέφτω από κάτω για γλείψιμο στο φρεσκοξυριμένο μουνάκι της.Της άρεσε και το έδειχνε χωρίς να υπερβάλλει με ψεύτικες κραυγές ή κάτι που να σε ξενερώνει.Πάμε στο κρεβάτι και ακόμα ντυμένος σηκώνω τα πόδια της τα οποία μου πέρασε γύρω από το λαιμό και συνεχίζω πινελάδα..μουνάκι-κωλαράκι-μουνάκι-κωλαράκι-μουνάκι-κωλαράκι,αυτή η δουλειά με τη γλώσσα για κανά 10λεπτο,το ροζαλί κωλοτρυπίδι καύλα..Σε κάποια στιγμή βλέπω τη ματιά της να έχει αγριέψει και με σηκώνει,αρχίζει να λύνει ζώνη και να προσπαθεί να ξεκουμπώσει δαιμονισμένα τα κουμπιά του παντελονιού.Με ξεντύνει και το ''πακέτο'' είναι στα χέρια της,''αποκλείεται να με έπαιρνες από κώλο γιατί μία εβδομάδα δεν θα περπατούσα'',δεκτό ρε καύλα,αχαχα και γέλια,''θέλω να με φας με την πίπα σου καύλα'',αρχίζει αργά και σιγά σιγά βεντούζωνε και έμπαινε πιο βαθιά..ΚΑΥΛΑ!!!Σωστό ρούφηγμα και στις μπάλες ενώ ήμουν έτοιμος να εκραγώ σηκώνομαι και την έχω ξαπλωμένη δίνοντας της το στο στόμα πιο βαθιά με fuckface..χωρίς χέρια ακολουθούσε το ρυθμό και αφού η πίπα της με έκανε ''πέτρα''περνάω καπότα..πριν μπω στο μουνάκι άλλο ένα γλύψιμο βαθύ,απαλό και ρουφηχτό ενώ με έπιανε από τα μαλλιά,ωραία αίσθηση,σφικτό και στενό.Σιγά σιγά στην αρχή και ενώ το πετίτ σωματάκι είχε κουλουριαστεί στo ιεραποστολικό και κολλήσει επάνω μου.Σταδιακά ανέβαζα στροφές και εκεί αρχίζουν τα ωραία,άρχισε να με προτρέπει να ανεβάσω και άλλο ταχύτητα,γουστάρει γκάζια και το δείχνει,δυνατές κραυγές καύλας άρχισαν να βγαίνουν από το στοματάκι της μαζί με μπινελίκια,γλωσσόφιλα με πιάσιμο από το κεφάλι και το λαιμό δυνατά και παθιασμένα.Τα πόδια της περασμένα στο λαιμό μου και της ζητούσα να με σφίγγει(με τα πόδια στο λαιμό όπως και να με πιέζει κόντρα στο στήθος) για να την πηδάω πιο δυνατά.Το γούσταρα πολύ καθώς με ετοίμαζε για περισσότερες αγριάδες στη συνέχεια.Άρχισε να ζεσταίνεται,το μουνάκι από το κοπάνημα γινόνταν πιο ζεστό και καυτό,''σε χύνω'' άρχισε να φωνάζει μετά από λίγο χωρίς να έχω σταματήσει.. της έλεγα''μούσκεψε τον πούτσο παντού ρε καύλα'',έβαζε δάχτυλο παίζοντας το μουνάκι της όσο μπαινόβγαινα και σε μια φάση λέει''μην σταματάς γάμα πιο δυνατά,πιο δυνατά ακόμα,σε χύνωωωω'' φώναζε δυνατά και άρχισε να κάνει συσπάσεις με το κεφάλι της και τα μάτια της να γυρνάνε...Ένιωθα υγρά όσο έχυνε και συνέχιζα την επίθεση κατά ρυπάς χωρίς έλεος με ρυθμό καλάσνικοφ.
Αφού την έχω γυρίσει στα πλάγια και νιώθω τον πούτσο έτοιμο να εκραγεί την βάζω κάτω και αφου μαζεύει τα μαλλιά της άρχισε να παίζει το μουνάκι της..Φορτία καύλας το χύσιμο σε πρόσωπο,μάτια,χείλη,πηγούνι(μερικά και στα μαλλιά)και τις τουμπανέιρος βυζάρες της..Γελάει λεγοντάς μου ότι την έχυσα ολόκληρη και πάμε μαζί στο μπάνιο.Λέγαμε διάφορα καυλόλογα και γυρνάμε κρεβάτι,τσιγαράκι στο χαλαρό με κουβεντούλα,μετά από λίγο πετάω την πετσέτα και ξεκινά ο 2ος γύρος.Την προετοίμασα ότι θα είναι πιο σκληρό χαρντκοριλίκι από τον πρώτο..Πίπα και πάλι λοιπόν με την ίδια κολλημένη στον τοίχο και τα χέρια πίσω,fuckface σταθερά και γλωσσόφιλα.Προφυλακτικό και την ανεβάζω από πάνω,εκεί το κοπάνημα που έπεσε δεν έχει προηγούμενο,σφιχτά αγγαλιασμένοι με τα χέρια μου να ρίχνουν μπάτσες στο κωλαράκι της και τις βυζάρες.Φιλιά πιο βαθιά και επίμονα,με προέτρεπε να μπαίνω και άλλο μέσα,και τ`αρχίδια μέσα που λένε,είχα ήδη πιάσει πάτο με κομπρεσέρ γρήγορο,δεν σταματούσα,τσίριζε και με καύλωνε πιο πολύ,μετά από κανά 10λεπτο την σηκώνω όπως είναι,την γυρνάω χωρίς να έχω βγει και πάμε με προσεκτικές κινήσεις εκτός κρεβατιού για παλούκωμα στον τοίχο,της άρεσε και μου είπε ότι ''έχεις φαντασία''.Πέρασμα του ενός χεριού μου από το λαιμό και με το άλλο σφαλιάρες στον κωλαρίνο..γλωσσόφιλα πάλι και κάρφωμα.Από τον τοίχο στο κρεβάτι,βγάζω καπότα και πάμε για 69.Το μουνάκι της έκαιγε κυριολεκτικά.Προφυλακτικό πάλι και ιεραποστολικό με διάφορα ''γαλλικά''.Το τέλος μετά το εκστατικό γαμήσι έδειχνε κοντά,περιποίηση στις μπάλες και το καυλί σε διάφορες στάσεις(καθισμένη,ξαπλωμένη,από πάνω΄της μαζί με ''ισπανικό'' και μετά άραγμα στην καρέκλα για μένα να της δώσω για 2η φορά τα χύσια αυτή τη φορά στο στοματάκι..Στριφογυριστό τσιμπούκι και ''πάρτα ρε καύλα!''.
Μπανάκι πάλι μαζί και μετά αφού κάναμε ένα τσιγάρο ακόμα και ήπιαμε τα ποτά μας(βότκα λεμόνι)άρχισε να ντύνεται για να αναχωρήσει,''θα τα ξαναπούμε γιατί είσαι πολύ καυλάκι'' της είπα και αποχώρησε.
Συμπερασματικά αυτό που είδα είναι οτι ναι μεν είναι call girl αλλά το στυλάκι παραπέμπει σε ένα καυλοκόριτσο που γουστάρει όταν θέλει να γαμηθεί να τα δώσει όλα.
Η προσωπική μου επαφή και γνωριμία με την Κατερίνα με έκανε να περάσω ένα πρόστυχο βραδάκι,κωλαράκι μπορεί να μην έφαγα αλλά σε όλα τα άλλα με αποζημίωσε στο μέγιστο.
Ναι μεν αματέρ λοιπόν αλλά για μένα αυτό έχει τα (συν) του αφού είναι σεξουλιάρικο νυμφίδιο από μόνη της..
Αφού την έχω γυρίσει στα πλάγια και νιώθω τον πούτσο έτοιμο να εκραγεί την βάζω κάτω και αφου μαζεύει τα μαλλιά της άρχισε να παίζει το μουνάκι της..Φορτία καύλας το χύσιμο σε πρόσωπο,μάτια,χείλη,πηγούνι(μερικά και στα μαλλιά)και τις τουμπανέιρος βυζάρες της..Γελάει λεγοντάς μου ότι την έχυσα ολόκληρη και πάμε μαζί στο μπάνιο.Λέγαμε διάφορα καυλόλογα και γυρνάμε κρεβάτι,τσιγαράκι στο χαλαρό με κουβεντούλα,μετά από λίγο πετάω την πετσέτα και ξεκινά ο 2ος γύρος.Την προετοίμασα ότι θα είναι πιο σκληρό χαρντκοριλίκι από τον πρώτο..Πίπα και πάλι λοιπόν με την ίδια κολλημένη στον τοίχο και τα χέρια πίσω,fuckface σταθερά και γλωσσόφιλα.Προφυλακτικό και την ανεβάζω από πάνω,εκεί το κοπάνημα που έπεσε δεν έχει προηγούμενο,σφιχτά αγγαλιασμένοι με τα χέρια μου να ρίχνουν μπάτσες στο κωλαράκι της και τις βυζάρες.Φιλιά πιο βαθιά και επίμονα,με προέτρεπε να μπαίνω και άλλο μέσα,και τ`αρχίδια μέσα που λένε,είχα ήδη πιάσει πάτο με κομπρεσέρ γρήγορο,δεν σταματούσα,τσίριζε και με καύλωνε πιο πολύ,μετά από κανά 10λεπτο την σηκώνω όπως είναι,την γυρνάω χωρίς να έχω βγει και πάμε με προσεκτικές κινήσεις εκτός κρεβατιού για παλούκωμα στον τοίχο,της άρεσε και μου είπε ότι ''έχεις φαντασία''.Πέρασμα του ενός χεριού μου από το λαιμό και με το άλλο σφαλιάρες στον κωλαρίνο..γλωσσόφιλα πάλι και κάρφωμα.Από τον τοίχο στο κρεβάτι,βγάζω καπότα και πάμε για 69.Το μουνάκι της έκαιγε κυριολεκτικά.Προφυλακτικό πάλι και ιεραποστολικό με διάφορα ''γαλλικά''.Το τέλος μετά το εκστατικό γαμήσι έδειχνε κοντά,περιποίηση στις μπάλες και το καυλί σε διάφορες στάσεις(καθισμένη,ξαπλωμένη,από πάνω΄της μαζί με ''ισπανικό'' και μετά άραγμα στην καρέκλα για μένα να της δώσω για 2η φορά τα χύσια αυτή τη φορά στο στοματάκι..Στριφογυριστό τσιμπούκι και ''πάρτα ρε καύλα!''.
Μπανάκι πάλι μαζί και μετά αφού κάναμε ένα τσιγάρο ακόμα και ήπιαμε τα ποτά μας(βότκα λεμόνι)άρχισε να ντύνεται για να αναχωρήσει,''θα τα ξαναπούμε γιατί είσαι πολύ καυλάκι'' της είπα και αποχώρησε.
Συμπερασματικά αυτό που είδα είναι οτι ναι μεν είναι call girl αλλά το στυλάκι παραπέμπει σε ένα καυλοκόριτσο που γουστάρει όταν θέλει να γαμηθεί να τα δώσει όλα.
Η προσωπική μου επαφή και γνωριμία με την Κατερίνα με έκανε να περάσω ένα πρόστυχο βραδάκι,κωλαράκι μπορεί να μην έφαγα αλλά σε όλα τα άλλα με αποζημίωσε στο μέγιστο.
Ναι μεν αματέρ λοιπόν αλλά για μένα αυτό έχει τα (συν) του αφού είναι σεξουλιάρικο νυμφίδιο από μόνη της..
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 04, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί