Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.1 3 10
Γενική βαθμολογία

4.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

3.0
Εμφάνιση (σώμα)

3.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Η ημερομηνια ειναι ενδεικτικη η συναντηση εγινε πριν απο κατι παραπανω απο 3 βδομαδες σε ξενοδοχειο γνωστο για την ανεση που προσφερει σε νομιμα και παρανομα ζευγαρια στη συγγρου.
Οποιος θελει να πεταξει τα λεφτα του και να ζησει ενα ψυχοσωματικο σοκ η εν λογω κυρια ενδεικνυται και με το παραπανω.Πρωτον ειτε προκειται για αλλη κοπελα ειτε εχει παρει πολλα κιλα, εμενα αυτο που με ενδιαφερει ειναι οτι μου ηρθε κατι ασχετο με τις φωτογραφιες που ειδα, πιστευω πανω απο 30 χρονων.Δευτερον ενταξει αρκετα ευγενικη αλλα απο κοντα στοματικη υγιεινη μετριοτατη οχι χαλια αλλα μετριοτατη, ανασα που ζεχνει απο μισο μετρο τσιγαρο μη μου πειτε οτι υπερβαλω εκει ημουν!!! ΘυμόςΘυμός Ανω μερος πλατης και πανω απο τους τρικεφαλους των χεριων γεματη σπυρακια κατι παρα πολυ ασχημο ειδικα οταν λες οτι κανεις σωμα με σωμα μασσαζ,θα μου πεις δε θα σου κανει μασσαζ με την πλατη, ναι ρε φιλε αλλα αυτο το πραμα ειναι αντιαισθητικο και με προειδεαζει για την ποιοτητα του υπολοιπου δερματος της αρνητικα, απο κει και περα οι γυναικες με πιασιματα μου αρεσουν παρα πολυ αλλα αυτη η γυναικα τα εχει ολα κρεμασμενα και σε ασχημη κατασταση πανω της και ολοστρογγυλη.Βεβαια την αγγελια την ειδα λεει και δυστηχως δεν κρατησα μικρο καλαθι.Μαλλι που κολαγε και λαδωμενο, ενταξει ρε φιλε καλοκαιρι θα μου πεις συμφωνω , οποιαδηποτε αλλη κοπελα ομως δε το ειχε αυτο το πραγμα.
Το χειροτερο ειναι οτι την δεχτηκα και δεν την εδιωξα για να μην την προσβαλω αν ειναι δυνατον, λες και της χρωστουσα.Στο μασσαζ ειναι ψιλοκαλη αλλα με το σοκ που επαθα οταν την ειδα και εχοντας την ασχημη οσμη απο το στομα της συνεχεια πανω απο το κεφαλι μου,απλα ανυπομονουσα να φυγει.Στοματικο καλο και υγρο αλλα με την μετρια στοματικη υγιεινη και το τσιγαρο να βρωμαει επρεπε οπωσδηποτε να της πω να βαλει σκουφο, δεν το ειπα γιατι ντραπηκα Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! κατι που επρεπε να κανω για να προστατεψω την υγεια μου αλλα τελος παντων.
Για να κανει αυτη τη δουλεια σιγουρα τα εχει αναγκη τα λεφτα αλλα οταν βαζω τα λεφτα μου περιμενω ευγενεια(κατι που ειχε) αλλα περιμενω και προσοχη στην υγιεινη και πανω απ ολα οι φωτογραφιες να ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα γιατι απο κει και μονο καταλαβαινω οτι η κοπελα θελει να δουλεψει κοσμο αφου στις φωτογραφιες βλεπω κατι διαφορετικο απο αυτο που ερχεται στο ξενοδοχειο.Ελπιζω να σας κατατοπισα.

Υ.Γ.Αν μου το επετρεπε το συστημα θα εβαζα πολλους ασσους στη βαθμολογια

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 05, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Αυγούστου, 2013
Καλά που δεν έβγαλε κ κανα στράπον δλδ,γτ θα καθόσουν να σε πηδήσει για να μην την προσβάλεις..
28 Αυγούστου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δε σε αδικω με αυτα που εγραψα απο πανω αλλα οχι ενταξει εχω και καποια ορια στις ντροπες μου δε θα κατσω να με Κατσικογάμης για να μην προσβαλω.Απο κει και περα την κριτικη την εγραψα για οποιον την διαβασει να γλυτωσει τα λεφτα η να τα πεταξει ενσυνειδητως και ενημερωμενος ελπιζω να σε βοηθησα φιλε μου.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2