Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 45 10
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η συνάντηση με τη κοπέλα έγινε χθες νωρίς το απόγευμα στο γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο. Η αλήθεια είναι πως για να γίνει η συνάντηση υπήρξαν δυσκολίες, αφού παρόλο που είχαμε αλλάξει με το Αλικάκι σε πμ κινητά η κοπέλα νόμιζε πως είμαι μπάτσος!!! Τέλος πάντων μέσω πμ λύθηκε το πρόβλημα και κανονίσαμε να βρεθούμε στις 4:30 στο ξενοδοχείο.
Σε αυτούς που με ξέρουν, γνωρίζουν πως έχω μια αδυναμία στα ΜΙΛΦ αλλά όταν διάβασα τα γραφόμενα του ΝΙΤΡΟ ήθελα να τη συναντήσω. Έφτασα 15 λεπτά πιο νωρίς έστειλα σε μήνυμα τον αριθμό του δωματίου και σε 5 λεπτά χτυπούσε τη πόρτα μου. Όταν άνοιξα τη πόρτα είπα από μέσα μου «τι καβλάκι τρελό είναι αυτό;». Φορούσε ψιλοτάκουνες γόβες, κοντό καυτό σορτσάκι τζιν και ένα κόκκινο μπλουζάκι από πάνω. Σε χρόνο 0 η γλώσσα μου ήταν μέσα στο στόμα της και πότε είχαμε ξαπλώσει στο κρεββάτι πότε της είχα πετάξει τα ρούχα και πότε έγλυφα το μουνάκι της ούτε που το κατάλαβα. Έγλυφα κλειτορίδα, είχα βάλει δάκτυλο στο μουνάκι και άλλο ένα στη κωλοτρυπίδα. Κραυγούλες από το μωρό και αναστεναγμοί, με σηκώνει προς το μέρος της μου σκάει ένα βαθύ φιλί και κατεβαίνει αυτή χαμηλά, και ξεκινάει το κλαρίνο. Βαθύ, με καραμέλωμα και ρούφηγμα αρχιδιών. Δεν ήθελα να τη χύσω με στοματικό, της το λέω, σηκώνεται να πάρει τα προφυλακτικά από τη τσάντα και την ακολουθάω από πίσω της. Μου την περνάει και με ρωτάει «πως με θες;». «Εδώ στα όρθια» της λέω και τη σηκώνω περνάω τα πόδια της γύρω από τη μέση μου και της το καρφώνω. Το μωρό άρχιζε να με φιλάει στο λαιμό, να με πιπιλάει και να μου λέει «κάνε με ότι θες». Μετά από λίγο τη ρίχνω στο κρεββάτι και τη παίρνω σε ιεραποστολικό όπου ήρθε και το πρώτο τελείωμα.
Πήγαμε για ντουζάκι μαζί και εκεί παρατήρησα τα καταπληκτικά της μάτια. Τα τσιμπουκόχειλά της τα είδα και τα ένοιωσα τόσο κατά τη διάρκεια των φιλιών αλλά κυρίως κατά τη διάρκεια της πίπας.
Λίγη κουβεντούλα και άρχισαμε πάλι με γλωσσόφιλα, έδωσα και περισσότερη προσοχή στους βύζους της (3άρι νούμερο). Αυτά μ αρέσουν με τις μικρές. Τα χτυπάς και αυτά εκεί. Σταθερά!!! Κατέβηκα στο μουνάκι της και άρχισα πάλι να γλύφω. Πάλι φωνές, πάλι αναστεναγμοί και 2 φορές κεφαλοκλείδωμα με τα πόδια της (μάλλον τελίωσε). Αυτή τη φορά δεν την άφησα να μου πάρει πίπα, μετά το πέρασμα του προφυλακτικού την έστησα στα 4. Φοβόταν πως λόγο μήκους και πάχους θα την πονέσω, αλλά είχε μουσκέψει τόσο πολύ το μουνί της που μπήκα σχετικά άνετα. Έγλυψα και τον αντίχειρά μου και της τον έβαλα στη κωλοτρυπίδα της και άρχισα να τη γαμάω με δύναμη. Εκεί έγινε το έλα να δεις. Το τι έλεγε δε περιγράφεται. Με κάβλωνε τόσο που κάποια στιγμή τράβηξα τα μαλλιά της με λιγη περισσότερη δύναμη από όσο άντεχε, αλλά δε ξενέρωσε. Συνεχίσαμε, εγώ γαμούσα όσο δυνατά και βαθιά μπορούσα και αυτή εκεί να θέλει και άλλο. Ε όπως καταλαβαίνεται το τέλος ήρθε και μάλιστα πολύ πιο έντονα από τη πρώτη φορά.
Μιλήσαμε λίγο ακόμα πήγαμε για μπανάκι, ντύθηκε και την έκανε.
Της το είπα πως ΣΙΓΟΥΡΑ θα τη ξανασυναντήσω, αφού σ ένα μήνα την κάνω για Κίνα πάλι.

Υ.Γ Για κάποιο λόγο παρότι της είπα τ όνομά μου με φώναζε Γιώργο. Αλλά δε γαμίεται δε με χάλασε. Παρόλα αυτά μωράκι ΓΡΗΓΟΡΗ με λένε.

Υ.Γ Έβαλα 8 στην επικοινωνία γιατί λόγο της παρεξήγησης που με νόμιζε για μπάτσο παραλίγο να μη γίνει η συνάντηση, αλλιώς είναι για 10

Υ.Γ Αν και έχω βάλει πως έγινε ότι συμφωνήθηκε μου είχε πει πως κάνει και αναλ ΑΝ το μέγεθος είναι κανονικό. Και η αλήθεια είναι πως το κωλαράκι της ήθελα να το πάρω, αλλά μου είπε πως λόγο μεγέθους και πάχους να το ξεχάσωΛύπηΛύπηΛύπηΛύπηΛύπηΛύπη

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 22, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
gregory35
Ενεργό Μέλος
25
Πόντοι:
966
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Αυγούστου, 2013
μπορεις να μου πεις το τηλεφωνο της σε pm. πρεπει να την τιμησουμε και εμεις.
24 Αυγούστου, 2013
+1 Απο 'μενα φιλαρακι για την κριτικη σου,οντως το Αλικακι φαινεται πολυ καλο και δυνατο θα ελεγα απο τις φωτο της ομως δυστυχως εχει ενα θεματακι με τα μηνυματα της,αν καταφερει αυτο να το διορθωσει ισως αλλαξω την γνωμη που εχω σχηματισει και την τεσταρωΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμης.
24 Αυγούστου, 2013
Εν κατακλείδι τον έχεις μεγάλο και χοντρό! Της είπες πως θα της γράψεις κριτική; Πάμε ΑΕΚΑΡΑ μου....Κουλ
27 Αυγούστου, 2013
σε πμ το τηλεφωνο της κοπελας για να κανονισουμε κ εμεις ?
knl
knl
29 Αυγούστου, 2013
TΗλ σε πμ παιδιά;
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5