Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 17 10
Call-Girls
31438
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Φυσικό βυζί (σπάνιο πλέον...), γεματούλα εκεί που πρέπει. Είναι μια γυναίκα που όντως ούτε εγώ θα κοίταζα στον δρόμο, αλλά έχει αυτό το δέρμα που με κάνει και χύνω. Απίστευτο.
Ήταν πιο ήρεμη από την πρώτη φορά, πιο χαλαρή. Δίνει καλή πίπα και με άφησε να γλύφω αρκετή ώρα. Μου αρέσει πολύ αυτό.
Δεν είναι μοντέλο και γυμνασμένη, πράγμα που δεν με χαλάει ιδιαίτερα.
Δεν είναι ψηλή, άρα κουμαντάρεται εύκολα.
Γενικά είναι μια καλή επιλογή. Δεν έκλαψα τα λεφτά μου. Την πρώτη φορά τελείωσα 4 φορές, είχα νεύρα. Τώρα 1. Ημουν χαλαρός.
Τα λεφτά είναι όμως πολλά, αν αναλογιστείς τις καταστάσεις. Με 40% ανεργία και όσοι έχουν δουλειά να παίρνουν ψύχουλα, τα 110 € + χοτέλι για 45 λεπτά είναι πάρα πολλά. Και αν αναλογιστείς το μέτριο γενικό σύνολο που έχει (σώμα-πρόσωπο), η αναλογία εκτοξεύεται στα ύψη.
Με χαλάει που φεύγει ΑΚΡΙΒΩΣ στην ώρα της. Λίγο το μπάνιο, που το υπολογίζει στην ώρα, λίγο το μπλά μπλά, το 45 λεπτο είναι το μαξιμουμ.
Αλλά στην ζωή δεν μπορείς να τα έχεις όλα.
Η κοπέλα στο τηλέφωνο, όλα τα λεφτά. ΑΨΟΓΗ.
Αυτό που σώζει την όλη κατάσταση είναι πως δεν έχεις άσχημες εκπλήξεις με το γραφείο αυτό.
Άλλη μια ξεκάθαρη κριτική. Το ξέρω πως δεν βοήθησα αρκετά.
Η ημερομηνία δεν ισχύει.
ΧΑΙΡΕΤΩ
Ήταν πιο ήρεμη από την πρώτη φορά, πιο χαλαρή. Δίνει καλή πίπα και με άφησε να γλύφω αρκετή ώρα. Μου αρέσει πολύ αυτό.
Δεν είναι μοντέλο και γυμνασμένη, πράγμα που δεν με χαλάει ιδιαίτερα.
Δεν είναι ψηλή, άρα κουμαντάρεται εύκολα.
Γενικά είναι μια καλή επιλογή. Δεν έκλαψα τα λεφτά μου. Την πρώτη φορά τελείωσα 4 φορές, είχα νεύρα. Τώρα 1. Ημουν χαλαρός.
Τα λεφτά είναι όμως πολλά, αν αναλογιστείς τις καταστάσεις. Με 40% ανεργία και όσοι έχουν δουλειά να παίρνουν ψύχουλα, τα 110 € + χοτέλι για 45 λεπτά είναι πάρα πολλά. Και αν αναλογιστείς το μέτριο γενικό σύνολο που έχει (σώμα-πρόσωπο), η αναλογία εκτοξεύεται στα ύψη.
Με χαλάει που φεύγει ΑΚΡΙΒΩΣ στην ώρα της. Λίγο το μπάνιο, που το υπολογίζει στην ώρα, λίγο το μπλά μπλά, το 45 λεπτο είναι το μαξιμουμ.
Αλλά στην ζωή δεν μπορείς να τα έχεις όλα.
Η κοπέλα στο τηλέφωνο, όλα τα λεφτά. ΑΨΟΓΗ.
Αυτό που σώζει την όλη κατάσταση είναι πως δεν έχεις άσχημες εκπλήξεις με το γραφείο αυτό.
Άλλη μια ξεκάθαρη κριτική. Το ξέρω πως δεν βοήθησα αρκετά.
Η ημερομηνία δεν ισχύει.
ΧΑΙΡΕΤΩ
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 01, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
110€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: