Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 74 10
Call-Girls
159330
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
με την iza ειχα κανα χρονο να βρεθω(αν εξαιρεσεις το duo που καναμε με την αννα)κ ο μονος λογος ειναι οικονόμικος(αυτό το 130+20ακα +χοτελι ειναι πολυ πια)αλλα αφόυ δεν πηγα διακοπες κ δουλευα σερι σαν σκυλος ολο τον ιουλη ειπα να την ξανασυναντησω μια κ οι 3 προηγουμες συνευρεσεις μας ηταν υπεροχες.
Το γραφειο αψογο οπως παντα.κ στην ωρα της ηταν στο δωματιο.που χαθηκες μου λεει(με θυμοταν)μνημη που χουν οι ατιμες!!δεν χαθηκα εγω της απαντω τα λεφτα εχουν χαθει!μετα απο πεξταλεπτο social μπαινει για μπανακι(παντα καθαρη)κ με το που βγαινει ορμαει στο μικρο τζιμακο οπου ετυχε σπεσιαλ περιποιησης με μια πιπα γιασεμιναριο.
Ρουφαγε εγλυφε δαγκωνε το παιρνε ολο μα ολο μεσα ενω κ τα μπαλακια δεχθηκαν ενα υπεροχο καραμελωμα.
Στη συνεχεια 69 για να γευτω τους χυμους της!!ενα καλο ισπανικο στις βυζαρες περασμα σκουφιου κ για κανα μισαωρο μαχη με την νταρντανομιλφαρα να δινει αυτη το ρυθμό.
Δεδομενου οτι ημουν το πρώτο ραντεβου της μερας οπως ειπε ηταν πολυ ορεξατη(παντα ειναι αψογη ακομα κ οταν ειναι μετα απο πολα ραντεβου)
Αλλαξαμε πολλες στασεις σε όλο το δωματιο(κρεβατι καρεκλα τραπεζι!)
Το τελος ηρθε στο ντουζ με μια πιπα διαρκειας οπου κυριολεκτικα το στραγγιξε.
Για αλλη μια φορα η iza απεδειξε με πραξεις γιατι οι τοσες καλες κριτικες.μια γυναικα που ξερει τι θελει ενας αντρας στο κρεβατι(αλλωστε εχει κ αρκετη προυπηρεσια)κ παντα χαμογελαστη.
το θεμα ειναι οτι ετσι που μας καναν οι κυβερνωντες το τιμολογιο του γραφειου ειναι πια υψηλο(οπως εχω ξαναγραψει κ σε αλλες κριτικες)
βεβαια μια κοπελα που δουλευε παλια στο γραφειο μου πε οτι καλυτερα λιγοι πελατες κ καλοι!!
Το θεμα ειναι οι λιγοι μην γινουν ελαχιστοι!!
Το γραφειο αψογο οπως παντα.κ στην ωρα της ηταν στο δωματιο.που χαθηκες μου λεει(με θυμοταν)μνημη που χουν οι ατιμες!!δεν χαθηκα εγω της απαντω τα λεφτα εχουν χαθει!μετα απο πεξταλεπτο social μπαινει για μπανακι(παντα καθαρη)κ με το που βγαινει ορμαει στο μικρο τζιμακο οπου ετυχε σπεσιαλ περιποιησης με μια πιπα γιασεμιναριο.
Ρουφαγε εγλυφε δαγκωνε το παιρνε ολο μα ολο μεσα ενω κ τα μπαλακια δεχθηκαν ενα υπεροχο καραμελωμα.
Στη συνεχεια 69 για να γευτω τους χυμους της!!ενα καλο ισπανικο στις βυζαρες περασμα σκουφιου κ για κανα μισαωρο μαχη με την νταρντανομιλφαρα να δινει αυτη το ρυθμό.
Δεδομενου οτι ημουν το πρώτο ραντεβου της μερας οπως ειπε ηταν πολυ ορεξατη(παντα ειναι αψογη ακομα κ οταν ειναι μετα απο πολα ραντεβου)
Αλλαξαμε πολλες στασεις σε όλο το δωματιο(κρεβατι καρεκλα τραπεζι!)
Το τελος ηρθε στο ντουζ με μια πιπα διαρκειας οπου κυριολεκτικα το στραγγιξε.
Για αλλη μια φορα η iza απεδειξε με πραξεις γιατι οι τοσες καλες κριτικες.μια γυναικα που ξερει τι θελει ενας αντρας στο κρεβατι(αλλωστε εχει κ αρκετη προυπηρεσια)κ παντα χαμογελαστη.
το θεμα ειναι οτι ετσι που μας καναν οι κυβερνωντες το τιμολογιο του γραφειου ειναι πια υψηλο(οπως εχω ξαναγραψει κ σε αλλες κριτικες)
βεβαια μια κοπελα που δουλευε παλια στο γραφειο μου πε οτι καλυτερα λιγοι πελατες κ καλοι!!
Το θεμα ειναι οι λιγοι μην γινουν ελαχιστοι!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 21, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί