Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 139 10
Call-Girls 326072
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

4.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Ύψος 1.60, βυζάκι μικρό, κωλάρακι όμορφο, πεταχτό. Είναι χάρμα να τη βλέπεις να περπατάει ξυπόλυτη. Τα μουνόχειλα της είναι ανοιχτά και ξεχειλωμένα. Κώλος δουλεμένος.

Ο Antisthenis καλά τα λέει πιο κάτω. Πρόσωπο, πραγματικά λες και είναι η κόρη της θείτσας από το χωριό. Το κοριτσάκι που κρατάει στα ΚΤΕΛ τα μπαγκάζια, πριν φύγει για το χωριό.

Πατουσολάγνοι μακριά. Η κοπέλα αγνοεί το πεντικιούρ και προσπαθεί μόνη της να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Κρίμα, γιατί θα μπορούσε να προσφέρει ομορφές στιγμές πατουσολατρείας. Δυστυχώς ήταν και αξύριστη χαμηλά στα πόδια, το οποίο με ξενέρωσε αφάνταστα.

Συμμετοχή με ανάμικτα συναισθήματα. Πίπα πολύ καλή, γλύφει αρχίδια, τα πάντα όλα και με πρόστυχες ματιές. Επαιρνε πρωτοβουλίες και δεν έλεγε όχι σε τίποτα. Τι να το κάνω όμως, όταν στο ξαφνικό έβγαζε ψεύτικα αχ βαχ και σε συνδυασμό με μια αίσθηση βιασύνης που μου έβγαλε, μου χάλασαν όλη τη διάθεση.

Με κορυφαίες επιλογές στα 100 και χαμηλότερα, δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάρω.

Καλά να περνάμε

Κουλ

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 01, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Invisible Man
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
164
Πόντοι:
21.265
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, taz_s και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Αυγούστου, 2013
Στα 150 δεν έδωσε κώλο? Σε ρωτάω γιατί δεν το αναφέρεις.
Εμένα 100 μου είχε πει απλό και 150 με κώλο.
Μ
Μπαρμπαπήδουλας
09 Αυγούστου, 2013
δεν το αναφέρω, γιατί δεν με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη υπηρεσία Χαμόγελο

09 Αυγούστου, 2013
Τό'χεις βίτσιο το κασκαντεριλίκι τρελορώσε μου. Σκέψου πόσα κιβώτια μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ έπαιρνες με τα γαμησιάτικα!!!!!Κεφάλι σε τοίχο!
10 Αυγούστου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

εφόσον με ξέρεις...το λατρεύω το κασκαντεριλίκι, το κακό είναι ότι κοστίζει

Γερο-μύστης

Λύπη
12 Αυγούστου, 2013

Τελικά παιδιά, μετά από κανα δίμηνο στην πιάτσα, η μικρή άρχισε να το παίζει σπουδαία. Την τελευταία φορά που την πήρα, ήταν κρύα και αδιάφορη, με ξενέρωσε και νομίζω έκλεισε το κεφάλαιο αυτό για μένα. Μη ξεχνάτε, ήμουν ένας από τους θερμότερους οπαδούς της... Δυστυχώς, το καβάλησε το καλάμι: δεν αρκεί ένα ωραίο κωλαράκι, και η πιπινόφατσα, έστω και λίγο χωριάτικη, πρέπει να το θέλεις το γαμήσι, ώστε να βγάζεις κάτι πρόστυχο. Στην αρχή, ήταν όντως έτσι: φωνούλες πραγματικές και τα ζουμιά, ζουμιά. Τώρα το παίζει κάποια: ΦΟΛΑ λοιπόν !!Money Mouth
01 Απριλίου, 2014

Και μένα μου κανε τα ίδια. Τί τα θες, όταν γίνεσαι πελάτης σε γράφουν.

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6