Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 139 10
Call-Girls
326072
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Ύψος 1.60, βυζάκι μικρό, κωλάρακι όμορφο, πεταχτό. Είναι χάρμα να τη βλέπεις να περπατάει ξυπόλυτη. Τα μουνόχειλα της είναι ανοιχτά και ξεχειλωμένα. Κώλος δουλεμένος.
Ο Antisthenis καλά τα λέει πιο κάτω. Πρόσωπο, πραγματικά λες και είναι η κόρη της θείτσας από το χωριό. Το κοριτσάκι που κρατάει στα ΚΤΕΛ τα μπαγκάζια, πριν φύγει για το χωριό.
Πατουσολάγνοι μακριά. Η κοπέλα αγνοεί το πεντικιούρ και προσπαθεί μόνη της να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Κρίμα, γιατί θα μπορούσε να προσφέρει ομορφές στιγμές πατουσολατρείας. Δυστυχώς ήταν και αξύριστη χαμηλά στα πόδια, το οποίο με ξενέρωσε αφάνταστα.
Συμμετοχή με ανάμικτα συναισθήματα. Πίπα πολύ καλή, γλύφει αρχίδια, τα πάντα όλα και με πρόστυχες ματιές. Επαιρνε πρωτοβουλίες και δεν έλεγε όχι σε τίποτα. Τι να το κάνω όμως, όταν στο ξαφνικό έβγαζε ψεύτικα αχ βαχ και σε συνδυασμό με μια αίσθηση βιασύνης που μου έβγαλε, μου χάλασαν όλη τη διάθεση.
Με κορυφαίες επιλογές στα 100 και χαμηλότερα, δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάρω.
Καλά να περνάμε
Ο Antisthenis καλά τα λέει πιο κάτω. Πρόσωπο, πραγματικά λες και είναι η κόρη της θείτσας από το χωριό. Το κοριτσάκι που κρατάει στα ΚΤΕΛ τα μπαγκάζια, πριν φύγει για το χωριό.
Πατουσολάγνοι μακριά. Η κοπέλα αγνοεί το πεντικιούρ και προσπαθεί μόνη της να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Κρίμα, γιατί θα μπορούσε να προσφέρει ομορφές στιγμές πατουσολατρείας. Δυστυχώς ήταν και αξύριστη χαμηλά στα πόδια, το οποίο με ξενέρωσε αφάνταστα.
Συμμετοχή με ανάμικτα συναισθήματα. Πίπα πολύ καλή, γλύφει αρχίδια, τα πάντα όλα και με πρόστυχες ματιές. Επαιρνε πρωτοβουλίες και δεν έλεγε όχι σε τίποτα. Τι να το κάνω όμως, όταν στο ξαφνικό έβγαζε ψεύτικα αχ βαχ και σε συνδυασμό με μια αίσθηση βιασύνης που μου έβγαλε, μου χάλασαν όλη τη διάθεση.
Με κορυφαίες επιλογές στα 100 και χαμηλότερα, δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάρω.
Καλά να περνάμε
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 01, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Εμένα 100 μου είχε πει απλό και 150 με κώλο.