Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 17 10
Call-Girls 40537
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ευκολη συναντηση μετα απο προσπαθεια 2-3 ημερων... Η κοπελα εχει περαση...

Ξενοδοχειο στην παραλιακη..πρωτη επισκεψη εκει..αρκετα καλο..
Δωματιο μεγαλο με σαλονακι και ξεχωριστα κρεβατοκαμαρα

Ανοιγει το μωρακι με εσωρουχα και γοβες...τα μαλλια της μου φανηκαν ταλαιπωρημενα...
Ηταν συναντηση απογευματινη ..νωρις... Μαλλον ειχε απανωτα ραντεβου

Θερμη υποδοχη..ευγενεστατη.. Πηγαινω κατευθειαν για μπανιο..βγαινω με μια μικρη πετσετα γυρω απο τη μεση..με το ζορι εκλεινε...ηταν προσωπου...γελουσα...γελασε και αυτη..μου λεει συγνωμη..μονο αυτες εχω...
Ηρθε αργα και αισθησιακα και μου την πεταξε στον καπαπε του σαλονιου...επεσαν τρελα βαθεια γλωσσοφιλα και αρχισε να μου τον παιζει...με πηγε στον καναπε οπου μου εκανε μια απο τις καλυτερες πιπες της ζωης μου...
Ασχοληθηκε με τα παντα..και κοιτουσε βρωμικα μεσα στα ματια....

Κρατηθηκα με το ζορι να μη χυσω....σηκωθηκε και περπατησε αργα αργα πανω στα τακουνια της μεχρι το κρεβατι και μου εκανε νοημα να ακολουθησω..... Ξαπλωσε μπρουμυτα και σηκωσε τον κωλο της βγαζοντας το εσωρουχο...
Την εγλειψα σε αυτη τη σταση για κανενα τεταρτο! Τετοια κωλαρα δεν ειχα ξανανιωσει....
Επειτα την γυρισα και την εγλειφα ανασκελα...εδειχνε να χανεται... Το απολαμβαμε...
Εβαλε προφυλακτκιο και την γαμησα αρχικα ιεραποστολικο με παθιασμενα φιλια και κετα την γυρισα στα τεσσερα....δεν αντεξα πολυ.... Οι κραυγες της ηταν αληθινες και οχι υπερβολικες... Δεν αργησα να χυσω ετσι στα τεσσερα που την ειχα...

Μπανακι...και επιστροφη στον καναπε.... Λιγη κουβεντα κατα την οποια ναι μεν ειχε πλακα αλλα δεν ηθελε να συζτητησει τιποτα για τον εαυτο της....σεβαστο αλλα και λιγο βαρετο... Μου εκανε μασαζ και εβγαλε εναν πολυ gfe εαυτο με μια αισθησιακη πιπα....
Δευτερος γυρος δεν υπηρξε...

Ξεχασα να πω για το σχεδον αψογο βυζι....ποιημα....ολο το κορμι γενικα ηταν αψογο....μουναρος ...και το προσωπο ακομα πιο ωραιο με αυτα τα καυλωτικα ματια και μια υπεροχη μικρη μυτουλα....

Αυτα...
Τα λεμε...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 17, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: