Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 19 10
Call-Girls 42712
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Anastasia μπηκε απροσμενα , πριν λιγους μηνες στην ζωη μου και....εμεινε ! Ψαχνωντας για καινουρια στανταρακια κοριτσια , τα ματια μου επεσαν σε καποιες κριτικες καποιων "συναδελφων" και εκλεισα μια συναντηση μαζι της χωρις να περιμενω πολλα . Ευκολη συννενοηση με το γραφειο , με την Violeta με sms , για συναντηση μαζι της στο γνωστο Lacoba .

Η κοπελα στην ωρα της , χτυπαει την πορτα του δωματιου , της ανοιγω την πορτα , συστηνομαστε με φιλακια.....και κρααααακ σκαει πανω στο κρεβατι λεγοντας μου.......My head......I'm sο tired today.....Money Mouth Την παρατηρω για λιγα λεπτα , της ζητω να γδυθει , την τοποθετω καλυτερα στο κρεβατι και την....."πλακωνω" στο μασαζ σε ολο το σωμα και στο προσωπο . Σε εκεινες τις στιγμες την "κερδισα" και με "κερδισε" Γλώσσα

Απο τοτε εχουμε βρεθει πολλες φορες και καθε επομενη συναντηση μαζι της , ειναι ακομα καλυτερη . Εχουμε αναπτυξει μια απιστευτη χημεια που μας ανεβαζει την ενεργεια και την διαθεση Μεγάλο χαμόγελο

Η Anastasia λοιπον ειναι απο την Ουκρανια , ειναι 27 ετων με υψος στο 1. 73 , πολυ γλυκο αθωο προσωπο με πρασινες ματαρες , 1.5αρι στηθος (ενα νουμερο πανω περιπου , θα ηταν το ιδανικο) με ρωγες σα φουντουκακι , ωραιο σωμα με ενα tatoo στην ωμοπλατη , ενα piercing στον αφαλο και μια καλοσχηματισμενη κωλαρα ! Ειναι ενα απιστευτα απλο , καλο κοριτσι , σε κανει να γελας συνεχεια και ειναι μεγαλο....πειραχτηρι ! Παντα φευγω απο την συναντηση με χαμογελο στο στομα . Πριν 2 βδομαδες ειχε μια ατυχη επιλογη σχετικα με την βαφη των μαλλιων της . Καστανα ηθελε τα μαλλια της....κοκκινα της βγηκαν....αν και αποψη μου οτι την προτιμω μελαχρινη στο φυσικο της .

Πολλα παθιαρικα γλωσσοφιλα , υγρα και βαθια , πολυ πιπα και υγρη , πολυ στοματικο , πολλες στασεις σε οτι γουσταρεις , δεν λεει πουθενα οχι και αληθοφανης κραυγες και βογγητα . Αναβει πολυ οταν την φιλας παντου και ταυτοχρονα με τα δακτυλα παιζεις με το σφιχτο νουνακι της και υγραινεται πολυ .

Κατα την αποψη μου ειναι ενα απο τα καλυτερα gfe κοριτσι και σιγουρα Vfm Έρωτας

Μου βαζει οριο στην βαθμολογια . Οποτε την παραθετω παρακατω

Εμφάνιση (πρόσωπο)*8

Εμφάνιση (σώμα)*8

Γενική συμπεριφορά*9

Επικοινωνία*7

Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή*9

Σχέση απόδοσης/τιμής*9

Καλα να περνατε

Grigoris or....Wonderful Person

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 1970
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
250€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Gregnik
Μέλος
2
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιουλίου, 2013
Πάντως ένα θέμα με το κεφάλι της πρέπει να το έχει. Είσαι ο δεύτερος που του ήρθε με πονοκέφαλο Χμμμ;Χμμμ;
30 Ιουλίου, 2013
Οποιος ξαναπει/γραψει λεξεις τυπου "νουνακι", του ευχομαι εναν αργο, εφιαλτικα επωδυνο θανατο απο σπανιοτατο αυτοανοσο.
30 Ιουλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Βασικα είναι ο τριτοςΘυμός Το κορίτσι πονηρεψε για τα καλα. Έχει στρατηγική. Το φοβερό είναι οτι βρίσκει και τα κάνει. Το να πληρώνεις 250 για να κανείς μασάζ και να περνουσαν για VFM μόνο στην Ελλάδα γινεται.
Αρέσει Σοιμπλε που θέλει η γκομενα
30 Ιουλίου, 2013

χεχε ντάξει όχι και επώδυνο θάνατο Γλώσσα αλλά ναι κι εμένα μου τη δίδουν κάτι τέτοια. Να γράφεις στο bou για πουτάνα και να λες νουνάκι, γατάκι και τέτοια. Νομίζω πρέπει να μπει και κανόνας. "Δεν επιτρέπονται λέξεις τύπου νουνάκι, γατάκι, κλπ." Κουλ
30 Ιουλίου, 2013

ενταξει ρε παιδια . να λεμε σκυλακι , κουφετακι, παγωτο ξυλακι . Οτι γουσταρει ο πασα ενας να 'ουμε.
Τι σας νοιαζει πως ομοιαζει ο καθενας το μουνι, τον κολο το βυζι ? Εκει κολλατε ή στα λεφτα που δεν υπαρχουν να πηδηξεις αυτα τα μουνακια !!!
31 Ιουλίου, 2013
φίλε και πολλα της έβαλες σε πρόσωπο σωμα!ημαρτον !
31 Ιουλίου, 2013
Αν διαβασες τις κριτικές μου δε νομίζω να εβγαλες συμπέρασμα για το λόγο οτι ειναι δείγμα τελευταίων επαφών αν εξαίρεσω 2-3 παλαιοτερες!τωρα το gfe-pse που λες δεν ειναι στοιχείο να κρίνεις εξωτερικη εμφάνιση!Προφανως οι εμπειρίες μας ειναι διαφορετικές !τον ροκκο που λες δεν τον παω μια για Peter north ειμαστε οκΚουλ
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7