Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 17 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Κατέβηκα Αθήνα και ήθελα την αμαρτία μου. Από το γραφείο ξαναψώνισα. Ήθελα να δω και κάτι πιο μικροκαμωμένο και η εν λόγω κορασίδα είναι περισσότερο ελληνίδα στο σώμα παρά πολωνέζα. Ηρθε σχετικά γρήγορα μετά το τηλεφώνημα (30΄). Ανοιγωντας την πορτα είδα ένα πρόσωπο που δεν αποτελεί αμάν και ντε το προτέρημά της (στενά χείλη και ολίγο από Γκμοχ!), αλλά σώμα καλό, με καμπύλες. Το σωμα της ειναι σχετικά γεμάτο, με αρμονικα κατανεμημένες καμπύλες, με ατου τα βυζιά της (νο 4, μαλακά και ελαφρώς πεσμένα) και την κωλάρα της. Το πίσω διαφορικό είναι ελληνικής εικόνας, με πολύ στενή μέση και σχήμα...γεμάτο αχλάδι. Εμένα με συγκινεί ιδιαίτερα το σχήμα αυτό, γι' αυτό πω θα ότι είναι χάρμα ειδέσθαι από όποια οπτική γωνία και να το βλέπεις (εγώ το είδα από πολλές...). Προσοχή, μιλάει πολύ και θέλει φίμωτρο ή να της γεμίσεις το στόμα με...κάτι.
Στα του αγωνα τωρα. Δέχεται δαχτυλιασμα και φιλακια. Η ΕΠΙΤΟΜΗ της πίπας, τον καταπίνει χαλαρά. Μπορώ να πω κράτησε ένα 20λεπτο. Περασμα προφυλαχτικού με το στόμα και πολλές στάσεις, χωρίς καμία αντίρρηση. Ιδρώνει τη φανέλα όπως και να τη βάλεις. Η καλύτερη στάση, λόγω θέας, στα τέσσερα βέβαια, οπου και εδειξε αξιοσημειωτες αντοχες. Έφαγε με χαρά γερά κωλοσφαρίσματα και δαχτύλιασμα παντού. Τελειωμα στο στόμα της, βαθιά στο λαρύγγι της, μισά κατάπιε, μισά έφτυσε με μαεστρία στο σεντόνι. Δεν δοκιμασα το κωλαρακι της. Πάει αρκετά προς PSE παρά προς GFE.
Συμπέρασμα γενικά θετικό, καλη επιλογη για όσους θέλουν σκληρή χρήση και δεν ενοχλούνται από το πρόσωπο, σε καλη τιμη και ευκολη συνενοηση.
Και εις άλλα με υγεία!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 23, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
110€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
ΔΜ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Ιουλίου, 2013
110 με το ξενοδοχειο???
28 Ιουλίου, 2013
φίλε διάβασα την κριτική σου . θέλω να σου κάνω μια ερώτηση . την εν λόγω κοπέλα την έχω πάρει 4 φορές . Καμία , μα καμία φορά δεν δέχτηκε τα σκάγια μου στο στόμα ή στη μούρη . Πες λοιπόν πως την κατάφερες και της τα δωσες στο στόμα ?? Χμμμ;Χμμμ;

Καλά γαμήσια κ καλό καλοκαίρι .

ΥΣ . όπως έγραψε κ ο combo 110 με το ξενοδοχείο , φίλος είναι λίγα ....
29 Ιουλίου, 2013
Μάλλον εγώ δεν εκφράστηκα σωστά. Για το ξενοδοχείο: Αφού πήγα από Θεσσαλονίκη, διανυκτέρευσα, άρα είχα δωμάτιο. Επομένως για τους Αθηναίους το ξενοδοχείο είναι επιπλέον έξοδο.
Για την τιμή: 90+20 ακάποτη πίπα=110
Το ότι τα πήρε στο στόμα από μένα, ενώ από το συναγωνιστή όχι, δεν είναι θέμα που θα συζητήσω εγώ, αλλά εσύ παλίκαρε με το κορίτσι!
Όταν αμφισβητείτε έναν που βρίσκεται και γράφει εδώ μέσα κάτι χρόνια, κάντε το τουλάχιστον αφού διαβάσετε σωστά την κριτική του και δείτε τι έχει γράψει παλιότερα, για να μην σας περνάει από το μυαλό ότι...προμοτάρει γκόμενες!
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 33661
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3