Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 8 10
Call-Girls
15050
Γενική βαθμολογία
4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
2.0
Επικοινωνία
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
να ξεκινήσω από το γραφείο το οποίο για μένα είναι από τα πιο ευγενικά και καλά στην Αθήνα
Ανοίγοντας την πόρτα αντικρίζεις μια κοπέλα μπορεί και πιο όμορφη από αυτή που απεικονίζεται στις φωτογραφίες.
Μετά το ντουζ ξεκίνησε με μία καταπληκτική διάθεση για σεξ με πολύ ωραία φιλία με γλώσσα βαθιά κλ.π. και μετα τι?
πίπα αεράτη όσο δεν φαντάζεστε... τι και αν προσπαθεί δεν νομίζω να το έχει.
Στην ώρα του σεξ πολλά φογγιτά φανερά ψεύτικα τα οποία εμένα τουλάχιστον με ξενέρωσαν σε απίστευτο βαθμό.
η κοπέλα είναι όμορφη δεν αμφιβάλω... προσπαθεί δεν λέω όχι απλά για μένα δεν το έχει...
πρέπει να τονίσω ότι δεν μιλάει καθόλου αγγλικά δεν υπάρχει ίχνος συνεννόησης παράγοντας που σίγουρα παίζει ρόλο στην βαθμολογία μου. βασικές λέξεις δεν μπορούσε να τις καταλάβει. Επιπλέον κάτι που με ενόχλησε πολύ ήταν ότι κάποιες στιγμές μίλαγε ρώσικα χωρίς φυσικά να καταλαβαίνω και στην ερώτηση τι είπε δεν έλεγε προφανώς τίποτα .
συμπερασματικα έχουμε μία όμορφη κοπέλα με διάθεση για σεξ και τίποτα άλλο, η άγνοια αγγλικών και οι ρώσικες κουβέντες κατά την διάρκεια της συνεύρεσης προφανώς με ξενέρωσαν άσχιμα.
Αν θες λοιπόν ένα σακί με ωραίες πατάτες για σεξ.. πιθανόν να θεωρείται καλή.
Ανοίγοντας την πόρτα αντικρίζεις μια κοπέλα μπορεί και πιο όμορφη από αυτή που απεικονίζεται στις φωτογραφίες.
Μετά το ντουζ ξεκίνησε με μία καταπληκτική διάθεση για σεξ με πολύ ωραία φιλία με γλώσσα βαθιά κλ.π. και μετα τι?
πίπα αεράτη όσο δεν φαντάζεστε... τι και αν προσπαθεί δεν νομίζω να το έχει.
Στην ώρα του σεξ πολλά φογγιτά φανερά ψεύτικα τα οποία εμένα τουλάχιστον με ξενέρωσαν σε απίστευτο βαθμό.
η κοπέλα είναι όμορφη δεν αμφιβάλω... προσπαθεί δεν λέω όχι απλά για μένα δεν το έχει...
πρέπει να τονίσω ότι δεν μιλάει καθόλου αγγλικά δεν υπάρχει ίχνος συνεννόησης παράγοντας που σίγουρα παίζει ρόλο στην βαθμολογία μου. βασικές λέξεις δεν μπορούσε να τις καταλάβει. Επιπλέον κάτι που με ενόχλησε πολύ ήταν ότι κάποιες στιγμές μίλαγε ρώσικα χωρίς φυσικά να καταλαβαίνω και στην ερώτηση τι είπε δεν έλεγε προφανώς τίποτα .
συμπερασματικα έχουμε μία όμορφη κοπέλα με διάθεση για σεξ και τίποτα άλλο, η άγνοια αγγλικών και οι ρώσικες κουβέντες κατά την διάρκεια της συνεύρεσης προφανώς με ξενέρωσαν άσχιμα.
Αν θες λοιπόν ένα σακί με ωραίες πατάτες για σεξ.. πιθανόν να θεωρείται καλή.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 22, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιουλίου, 2013
Αααααα δεν φταίει που δεν ξερεις εσυ ρωσικα.
nukteros
25 Ιουλίου, 2013
Άμα μιλάει η γλώσσα του σώματος τι να τα κάνεις τα ρώσικα.
vasilislo
26 Ιουλίου, 2013
δεν ξέρω, αν σου ξέφυγε και αντί να γράψεις βογγι(η)τά έγραψες φογγι(η)τά. πάντως, τα ψεύτικα βογγητά, είναι σωστό να τα λέμε φογγητά εκ του faux (= ψεύτικο). Αν δεν σου ξέφυγε και το έγραψε σκοπίμως, είσαι μέγιστος γλωσσοπλάστης.
heimweh_64
29 Ιουλίου, 2013
Αδελφέ καταλάθως το έγραψα!
T
tant
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4