Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 8 10
Call-Girls 43235
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
συναντηση σαββατο βραδυ στο μαρουσι την πηρα κ πηγαμε hotel maroys
μελαχρινο κοντοπουτανο με μικρο βυζι απο κορμι ωραιο φατσα καυλε
καλη στο social time γδυνεται κ πριν κανει μπανιο τρωω το πρωτο ξενερωμα κατουραει μπροστα μου
μ ανοιχτη την πορτα της τουαλετας ηθελα να ξερασω πανω της βασικα
κανω κ εγω μπανιο μετα απ αυτην ουτε ενα φιλι ουτε ερωτισμος κατι ρε παιδι μου να παραμυθιαστω
μαρχιζει μια πιπα με δοντι με πονεσε με τα πολλα μου σηκωθηκε καθεται πανω μου μηχανικα γαμιομασταν σαν να εκανε αγγαρεια την γυρισα στα τεσσερα βαζι το κεφαλι της στο μαξιλαρι με κλειστα ματια
ενιωθα οτι γαμαγα ενα τσουβαλι μου πεσε δυο φορες της λεω παρε μου πιπα κ τον επαιζα κ εχυσα πανω της
πιστευω δεν το εχει καθολου η δε κολλησαμε καθολου δευτερη φορα δε μπορουσα γιατι ειχα ξενερωσει τοσοπολυ
με τις κλασσικες ηλιθιες ερωτησεις που μου εκανε
κλασσικη ελεηνιδα ξανα προσπαθησε να μου τον σηκωσει με πιπα αλλα δεν αρχισε να μου τον παιζει δυνατα κ με ποναγε αστο της λεω παω για υπνο
μια πολυ κακη εμπειρια απ τις χειροτερες που ειχα ποτε μου οση ωρα μιλαγαμε επαιζε το μουνι της αντιερωτικα
μπροστα μου με ανοιχτα τα φωτα κ μ αηδιασε στην κυριολεξια οποτε εφυγα απογοητευμενος
αλλα τι να περιμενεις απο μια ελεηνιδα το μονο κα΄λο ηταν οτι εδωσα 50 ευραιους

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 13, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
50€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Errikos77
Μέγας
99
Πόντοι:
4.280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Ιουλίου, 2013
πάντως με τόσα σχόλια που στάζουν χολή και απαξίωση, αν διαβάζουν και νά ΄σται σίγουροι πως διαβάζουν, θα ήταν δύσκολο να περιμένει κανείς μεγαλύτερη συμμετοχή.

16 Ιουλίου, 2013
Mακριά απ'τις γαμιόλες τις ελλεηνίδες ρε φίλε ...Αφού τα'χουμε πει 1 εκατομμύριο φορές.Αφήστε τις να ψοφήσουν στη πείνα , γιατί τέτοια ζωντόβολα που είναικι αυτό τους αξίζει.
Όσον αφορά το κατούρημα , έπρεπε να της τραβήξεις ένα κλανίδι στη μάπα κι ένα κατούρημα περιποιημένο την ώρα που κατούραγε , για να'ρθει στα ίσια της .Αυτό ήταν το μόνο σου λάθος αδερφέ...
17 Ιουλίου, 2013
Φίλε, τόσο χάλια κριτική και τόσο καλή βαθμολογία? Πως κολλάει αυτό? Μόνο το σχέση / απόδοση τιμής δείχνει να κολλάει επειδή είναι 50 ευρώ, αλλά το υπόλοιπα?
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3