Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 6 10
Call-Girls 21802
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πριν απο λιγο ηρθα αντιμετωπος με αυτο που λεμε εμπειρια!!!Η συναντηση με την Ολγα εγινε στον χωρο μου.Ακριβεστατη στην ωρα της μου χτυπαει και ανοιγω.Εκει λοιπον παθαινω ενα σοκ!Βρισκεται στο κατωφλι μου μια σιλουετα απιστευτη με ενα φορεμα μαυρο κλειστο μεχρι το λαιμο και πισω η πλατη αεροδρομιο,ανοιχτο μεχρι την μεση.Πραγματικα τετοιο ντυσιμο δεν μου ειχε ξανατυχει σε cg.Αφου προς στιγμην σκεφτηκα να την παρω και να παμε στην ταρατσα του lycabettus να πιουμε σαμπανια.Φυσικα και δεν το εκανα!!!Της ειπα να περασει.Της προτεινα να πιουμε ενα ποτο αλλα αρνηθηκε λεγοντας μου οτι δεν πινει.Καθησαμε λιγο στο καθιστικο και τα ειπαμε για κανα πενταλεπτο και υστερα σηκωθηκε να παει για ντουζ.Της δινω μια πετσετα,μπαινει στο μπανιο και εγω την περιμενα στο σαλονι.
Μετα απο λιγο ακουω μια γλυκια φωνη απο την κρεβατοκαμαρα να μου λεει "δεν θα ερθεις" και κατευθηνθηκα προς τα εκει.Εκει οχι απλα επαθα σοκ.Εκει επαθα κοκομπλοκο!!!Ηταν ξαπλωμενη στα λευκα σεντονια με την λευκη πετσετα τυλιγμενη και την στιγμη που μπαινω και κοντοστεκομαι την ανοιγειΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΕνα ποιημα!!!!
Ισως ειναι αυτο που σπανια λεμε,οτι ειναι αυτο που βλεπεις,ισως ακομα καλυτερα.Ενα κορμι απιστευτο,αδυνατη με μακρια ποδια και στηθος ολοστρογγυλο(σιλικονατο).Ξαπλωνω διπλα της και αρχιζω να την χαιδευω οπως εκανε και αυτη.Εκει προσεξα ενα σιμαδι στο στηθος της που μου ειπε οτι ηταν απο την επεμβαση επειδη ηταν φρεσκο.Φρεσκο;Φρεσκο δεν λες τιποτα.Το δερμα της ηταν απλα μεταξενιο.Που να φανει σε ενα τετοιο κορμι αυτο το ψεγαδι.
Μετα τα χαδια και τα φιλια που ανταποκριθηκε λες και ειμασταν ζευγαρι,αρχισε να με γλυφει και να τον βαζει στο στομα της με περισσιο ζηλο.Αυτα τα χειλακια προσφεραν εργο που ομοιο του ειχα να δω καιρο.Καπου εκει ηρθε και η στιγμη να της ζητησω να κανουμε 69(που σπανια το κανω)και ανεβηκε πανω μου με τη μια.Εκει πραγματικα μοσχοβολαγε,νυχτολουλουδο αυγουστιατικου φεγγαριου.Αφου ασχοληθηκαμε και οι δυο αρκετη ωρα με αυτο την γυριζω ανασκελα,βαζω προφυλακτικο και μπαινω μεσα της που ηταν αρκετα υγρη.Ηθελα να την κοιταω.Ηθελα να βλεπω κατι σουπερκαυλωτικους μορφασμους που εκανε.Οταν αυτη ειδε πως ημουν σχεδον ετοιμος να εκραγω με ρωτησε εαν θελω να ανεβει απο πανω οπως και καναμε.Ανεβαινει πανω μου και αρχιζει λικνιζεται με εναν αργο ρυθμο αλλοτε χαιδευοντας το στηθος της και αλλοτε να περναει το χερι της πισω απο την πλατη της και να μου χαιδευει τα @ρχιδι@.
Της ζητησα να τελειωσω πανω στο στηθος της και οταν ημουν ετοιμος σηκωθηκα ορθιος και αυτη καθιστη στο κρεβατι αρχισε να μου τον παιζει μεχρι που τελειωσα πανω σε αυτα τα κανονια.Πλυθηκαμε και οι δυο και ξαναξαπλωσαμε στο κρεβατι να κανουμε ενα τσιγαρο.Δευτερη φορα δεν εγινε γιατι ηδη ειχε περασε αρκετη ωρα και δεν ειχα πανω μου χρηματα για δευτερη ωρα.
Καθησαμε ομως ακομα λιγο και τα ειπαμε.Περασα πολυ ομορφα με την Ολγα και σιγουρα θα την ξαναπαρω γιατι αυτο που μου εκανε εντυπωση περα απο την ομορφια της ηταν η φινετσα της,ο τροπος που μιλουσε και σε κερδιζε...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 10, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Μέλος
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιουλίου, 2013
αντισθένη,χαμπάρι δεν παίρνεις τις μαιμού κριτικές?
2 Ιουλίου εγγραφή και νάτος!!!
11 Ιουλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

δεν μας παρατας ρε Παλερμο που σε ενοχλησε οτι γραφτηκα πριν 10 μερες!!!Μηπως εχεις παρει την κοπελα και ειδες κατι αναληθες στην κριτικη μου;Οταν κατεβεις απο τα βουνα και γαμησεις και κανα μουνι της προκοπης τα ξαναλεμε.Και που ξερεις,ισως καταφερεις να βοηθησεις κανα ανθρωπο περα απο τους 15 στους 250 που εχεις βοηθησει....(παλιε)!!!!ΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμηςΚατσικογάμης
11 Ιουλίου, 2013
καλά φιλαράκι στο "αν σας βοήθησε η κριτική" απάντησα "οχι"
παπατζήδες που γράφουν καλές η κακές κριτικές με εγγραφή πριν κάτι μέρες και καθόλου συμμετοχή,ούτε που τους πιστεύουμε,ούτε που τους θέλουμε!!
A
alpula
12 Ιουλίου, 2013
Μην προγκατε τον κοσμο ρε ο καθενας γραφει την εμπειρια του καλη η κακη.εδω γραφουνε για κατι αλλα μπαζα 45αρες και βαλε οτι ειναι σουπερ μιλφ και διαφορα αλλα παρανοικα!!
12 Ιουλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δημοκρατια εχουμε και ο καθενας μπορει να λεει την γνωμη του γιαυτο λοιπον και δεν κατηγορω ουτε τις μνησικακιες ουτε τον οπισθοδρομισμο.Η ομορφια κυριοι ειναι αντικειμενικη,το γουστο υποκειμενικο.Τωρα εαν εσας που απαντατε αρνητικα η κοπελα δεν σας εβγαλε αυτο που εβγαλε σε μενα δεν ειμαι εγω το προβλημα.Το προβλημα η το εχετε εσεις ή η κοπελα.Μην επιτιθεστε και μην προδικαζεται καταστασεις που δεν εισθε ενημεροι.Το οτι γραφτηκα πριν απο 10 μερες ειναι αληθεια αλλα το παρακολουθω πανω απο ενα χρονο και οτι κοριτσια εχω παρει ειναι απο το ρεζουμε των κριτικων που βρηκα εδω μεσα.Ηταν πραγματι σπανιο να πετυχω αυτο που ειχα ως βεβαιο απο τις κριτικες αλλα ποτε μου και για κανεναν λογο δεν μπηκα για να κραξω κανεναν γιατι γνωριζω μια λεξη που ειναι για το καθεναν ξεχωριστη.Λεγεται {ΓΟΥΣΤΟ}
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5