Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 105 10
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

4.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Έχοντας διαβάσει τα εγκώμια που έχουν γραφτεί για την νάντια είπα να την δοκιμάσω. Κατ'αρχήν να αναφέρω εδώ ότι στο θέμα επικοινωνίας είναι λίγο στ'αρχίδια μου και νομίζω πως αυτό πρέπει να το διορθώσει. Μπορώ να καταλάβω ότι λόγω δουλειάς δεν μπορεί να σηκώνει το τηλ. της κάθε ώρα, αλλά δεν δέχομαι ότι μέσα σε μία μέρα δεν θα βρει χρόνο να απαντήσει σε ένα γαμωsms ειδικά όταν ως απάντηση αρκεί ένα μονολεκτικό OK ή ΟΧΙ.
Η συνάντηση έγινε σε ξενοδοχείο.
Η Νάντια είναι αρκετά μεγάλη σε ηλικία. Ο χρόνος κάνει έντονα αισθητή την παρουσία του στο πρόσωπό της. Στο σώμα της όχι και τόσο.
Εγώ θα την έκανα 50-51. Εφόσον όμως κατά δήλωσή της είναι σαραντάρα, τότε μάλλον είναι 49 (παρακάτω όχι).
Το σώμα της είναι αρκετά καλό, μιλφαδόρικο. Τα βυζιά της είναι φυσικά 3άρια, σφιχτά στην αίσθηση και στητά, με μικρές πεταχτές ρώγες (έχει ομολογουμένως ωραίο στήθος). Ο κώλος της είναι μεγαλούτσικος με κάποια ίχνη κυτταρίτιδας και είναι στο στάδιο της παραμόρφωσης (όταν από στρογγυλός μετατρέπεται σε ασύμμετρο και πλαδαρό) αλλά όχι πολύ.
Τα μάτια της είναι ζεστά, παιχνιδιάρικα και όλο υποσχέσεις.
Η Νάντια δείχνει να είναι σχολαστική με την καθαριότητα (και την δική της και του πελάτη) το οποίο μόνο καλό μπορεί να είναι.
Ελπίζω βέβαια να κάνει και τις απαραίτητες εξετάσεις κάθε τόσο..

Σχετικά με την συμμετοχή της, μπορώ να πω είναι το δυνατό της σημείο. Είναι δεκτική σχεδόν στα πάντα αν γίνει με ωραίο τρόπο και με μέτρο. (Αλλά επειδή όπως είπα δίνει έμφαση στην καθαριότητα φροντίστε κι εσείς να είστε περιποιημένοι και θα σας ανταμείψει).
Το τσιμπούκι της είναι πολύ καλό (αργό, βαθύ, υγρό, βασανιστικό) και δίνει έμφαση σε @@ και κώλο (το τελευταίο θα προτιμούσα να μην το έκανε γιατί παραείναι επικίνδυνο).
Δυστυχώς η θέα στα 4 δεν ήταν αυτή που περίμενα. Η πίσω τρυπούλα της είναι πολύ δουλεμένη και φαίνεται, άσε που είδα 2-3 μακριές τριχούλες εκεί και ξενέρωσα άσχημα!

Εν ολίγοις επιβεβαιώνω κι εγώ αυτό που λένε οι περισσότεροι, ότι η εμφάνιση των cg είναι αρκετά χαμηλότερη από αυτές των στουντιοκόριτσων και μπουρδελοκόριτσων. Αν την έβλεπα να σαλονάρει κάπου, δεν νομίζω να έμπαινα ποτέ μέσα. Δεν λέω είναι ζεστή,
ευγενική και έχει πάρα πολύ καλή συμμετοχή στο σεξ, αλλά αυτά δεν αντισταθμίζουν την μέτρια εμφάνισή της.
Αν θα ξαναπήγαινα; Μάλλον όχι.
Αν αξίζει τα 80€ την ώρα (μαζί με το σεξοδοχείο); Επίσης μάλλον όχι.
Οι δύσπιστοι κρίνετε μόνοι σας, αλλά μην κρατάτε μεγάλο καλάθι.

Αυτάάά

Επειδή δεν έχω πολλές κριτικές δεν μπορώ να βάλω την βαθμολογία που θέλω. Θα έβαζα λοιπόν
Εμφάνιση (πρόσωπο)* 4
Εμφάνιση (σώμα)* 6
Γενική συμπεριφορά* 9
Επικοινωνία* 4
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή* 10
Σχέση απόδοσης/τιμής* 5

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
50€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιουλίου, 2013
Δειγμα γραφησ των cg ειναι η ναντια δηλαδη?
12 Ιουλίου, 2013
ήθελα να γράψω οτι ακριβώς ο αποκάτω, θεωρείς την 50αρα αντιπροσωπευτικό δείγμα cgq
12 Ιουλίου, 2013
Μάλλον ο φιλος λεει για την κατηγορια "cg" του 50ρικου, σε σχεση με το 50ρικο στα "στουντια" Σπασίκλας
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3