Λεπτομέρειες αξιολόγησης

10.0 1 10
Call-Girls 67003
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Την ανακάλυψα μεσω του athensGirlsNet... Αν κ δεν αναφερεται στην καταχωρηση, μαλλον οι φωτο ειναι απο αλλο γραφειο, προφανεστατα...στις φωτο χανει αρκετα σε γοητεια...
Η πρωτη συναντηση ακρως θετικinky,η κουκλα μπηκε στο δωματιο με πρωτο χαρακτηριστικα αξιοπροσεκτο το αγερωχο περπατημα, κλασσάτη,κοινωνική κ χαμογελαστή...
Πρόσωπο premilf,ματια λαμπερα οπως το χαμογελο,καρε σγουρα σκουροκαστανα μαλλια, πρασινα ματια, σωμα γυμνασμένο, κώλος για σεμινάριο, σαν αγαλμα...
Η πρωτη μας συναντηση στεφθηκε με επιτυχια...
Αφου χαλαρωσαμε με ενα ποτακι,αρχισαμε τα γλωσσοφιλα κ το χαμουρεμα με τα ρουχα, μενωντας σταδιακα με τα εσωρουχα...
Δεκτικη σε ολα κ με αντοχες, δεχτηκε light spanking με εμενα καθιστο στην πολυθρονα κ εκεινη να ακουμπα στα γονατα μου την ακρως γυμνασμενη κοιλιτσα της... Συνεχεια με παροτρυνε με κραυγουλες ικανοποιησης να της κοκκινησω το κωλι της, ωσπου την εβαλα να γονατισει κ αρχισαμε μια πιπα με περιποιηση...
Πολυθρονατο cowgirl κ reverse, το οποιο εκτελεστηκε αψογα... Γυμνασμενη γαρ...
Συνεχεια στα τεσσερα, με εκεινη στην πολυθρονα κ εμενα ορθιο, κ τελειωμα με εκεινη καθιστη κ εμενα παλι ορθιο...
Τελειωτικη σε προσωπο κ στηθος, το οποιο στεκεται αψογα κ αρμονικα στο κορμι των 180+cm την Ηλεκτρας...

Η δευτερη συναντηση 2ωρη, ειχε πλουσιοτερο μενου, με full levels κ οχι μονο οlevel οπως η πρωτη...
Μετα το αρχικο χαμουρεμα στα ορθια, μου εστησε το κωλι για κοκκινισμα, το οποιο εγινε με το δεξι μου χερι, ενω με το αριστερο κραταγα το δαντελενιο μαυρο εσωρουχο string απο μπροστα τραβωντας προς τα πανω, χωνωντας το στο brazilian μουνακι της Ηλεκτρας... Οταν φτασαμε στο κρεβατι, συνεχισε με bj κ 69, cowgirl κ κουταλακι-ψαλιδωτο....
Στη συνεχεια παλι πιπα κ τελειωμα στο στομα, αφηνωντας τα να κυλησουν στο προσωπο...
Μπανακι μαζι, οπου συνεχιστηκε το oral, στοματικο για τους αγραμματους, οπου σταματησαμε για να συνεχισουμε πιο ανετα στο κρεβατι...
Στα τεσσερα η κουκλα κ προετοιμασια της στενης της τρυπιτσας με σαλιο και...υπομονη...και δαχτυλο φυσικα!
Μπηκα ανετα σχετικα, ψιθυριζωντας της βρωμολογα στα αυτακι... Το στησιμο της αψογο, με εμενα να καρφωνω το θεσπεσιο αυτο εργο τεχνης με γρηγορες, ρυθμικες κινησης της λεκανης...
Ξαπλωσε μπρουμητα στο κρεββατι κ συνεχισαμε ετσι, οσπου γυρισαμε σε πλαγιαδτο-κουταλακι-ψαλιδωτο...
Στοματικο για λιγο, και παλι στα τεσσερα, οπου τελειωσα δευτερη φορα, πραγμα που μου συμβαινει σπανιως, ακομα κ σε τριωρο... Πανω στα κατακοκκινα στητα καπουλια της φυσικα...

Εχω προσπαθησει να ερθω ξανα σε επαφη μαζι της, αλλα το γραφειο με εχει ενημερωσει πως σταματησε...
Καπου διαβασα οτι παντρευτηκε... Καθε πληροφορια πολυτιμη... Μου εχουν στειλει αλλες, αλλα ολες ειναι χαμηλοτερου επιπεδου...

Το πρωτο ραντεβου κοστισε 120 κ το δευτερο ακριβως τα 2πλα συν 20 το alevel...
Ημερομηνια στο περιπου..
Ενα απο τα καλυτερα κοριτσια που ειχα ραντεβου ever...
Οχι, δεν την πηγα στο everest αγραμματοι...!
Ελπιζω να ημουν σαφης...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 17, 2012
Διάρκεια
3 ώρες
Κόστος
380€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Ναι
!blis
Σπουδαίος
41
Πόντοι:
3.477
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, Professor007

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Φεβρουαρίου, 2014
Αυτή η γυναίκα παίζει να έχει σχέση με την Ηλέκτρα την πορνοστάρ?? Γιατί αυτό το μουτράκι και η μύτη έστω και κρυμμένα κάτι μου θυμίζουν... Χμμμ; Γλώσσα
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1