Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 49 10
Call-Girls
132278
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Mε την αλεξαντρα βρεθηκαμε στο παγκρατι σε σουιτα.Μπαινω δωματιο,στελνω μηνυμα και ενω ηταν να ερθει στις δεκα με ενημερωσαν πως καθυστερησε καπου και πως το ραντεβου να γινει εντεκα.Εν τελει κατα τις 11 παρα εικοσι χτυπαει πορτα και ανοιγω!Πολυ καλη πρωτη εντυπωση,ωραια,ψηλη και κορμαρα.Εκεινη την ωρα οτι γεμιζα το τζακουζι να μπω να χαλαρωσω(να δω και εγω πως ειναι μιας και δεν ειχε τυχει να το κανω ποτε)αυτη αφου το προσεξε γυριζει και μου λεει"εχεις ορεξη για μεσα στο τζακουζι;"με καυλωτικη φωνη-χαμογελο με χειλαρες ατελειωτες...."Μα φυσικα" τις λεω εγω και τοτε με αγκαλιαζει και μου αρχιζει ενα διπλοχαδο απο τον σβερκο μεχρι τα μπουτια τοσο αργο και βασανιστικο που απο πεσμενη μου εγινε λαμπαδα,που απλα περιμενε το σπιρτο για να αναψει!!!!Τοτε λοιπον μου λεει"οταν θα βγω απο το ντουζ θελω να σε βρω εκει μεσα"και αρχιζει να γδυνεται.
Καθως την παρατηρουσα προσεξα καποιες λεπτομερειες που δεν φαινοντουσαν στις φωτο αλλα που δεν ηταν και αρκετες για να με χαλασουν,κυριως στο προσωπο.Μπαινει αυτη για ντουζ,μπαινω και εγω τζακουζι.
Το καλο ηταν οτι ηρθε γρηγορα γιατι δεν ηθελα να χασω την πρωτη αναρριχηση και να χαλαρωσω.Απλωνει τα χερια της πανω στο κεφαλι μου και αρχιζει παλι να κατεβαινει οπως και πριν....αργα αργα...οπου και εφτασε εκει που θα επρεπε να επικεντρωθει κρατωντας τον με το ενα χερι και με το αλλο να αναλαμβανει την γυρω περιοχη...μου αφησε μια εντυπωση πως το ενα χερι συναγωνιζοταν το αλλο για το ποιος θα παρει την πρωτια...
Καποια λεπτα μετα μπαινει μεσα στο τζακουζι και καθεται αναμεσα στα ποδια μου.Χωρις να τον κραταει τον εβαλε στο στομα της ενω και τα χερια προφεραν το εργο τους.Αργη πιπα με φιλοτιμες προσπαθειες γεωτρησης ωσπου δεν αντεξα και πιανω το χερι της να το κατευθηνω κατω απο τα χειλη της.Της λεω παιχτον οπου το εκανε και δεν αργησα να τελειωσω!!!
Αφου πλυθηκαμε ξαπλωσαμε κρεβατι να πουμε και δυο κουβεντες ρε παιδι μου.Μου φανηκε ευχαριστος χαρακτηρας και ευχαριστηθηκα αυτη την μινι συζητηση πριν να πιασουμε ξανα δουλεια.Αυτη την φορα στο κρεβατι.Κριμα να δωσω τοσα χρηματα για μια μαλακια σκεφτηκα και αρχισαμε.Για κανα τριλεπτο πιπα και μετα στο ψητο...αυτο που ηθελα απο την αρχη ηταν να την παρω στα τεσσερα.Βεβαια δεν μειναμε μονο σε αυτη την σταση.Σε αυτην ομως τελειωσα την δευτερη φορα!(Σαν την πρωτη δεν ηταν για κανενα λογο)
Σιγουρα ειναι ενα απο τα φαβορι
Καθως την παρατηρουσα προσεξα καποιες λεπτομερειες που δεν φαινοντουσαν στις φωτο αλλα που δεν ηταν και αρκετες για να με χαλασουν,κυριως στο προσωπο.Μπαινει αυτη για ντουζ,μπαινω και εγω τζακουζι.
Το καλο ηταν οτι ηρθε γρηγορα γιατι δεν ηθελα να χασω την πρωτη αναρριχηση και να χαλαρωσω.Απλωνει τα χερια της πανω στο κεφαλι μου και αρχιζει παλι να κατεβαινει οπως και πριν....αργα αργα...οπου και εφτασε εκει που θα επρεπε να επικεντρωθει κρατωντας τον με το ενα χερι και με το αλλο να αναλαμβανει την γυρω περιοχη...μου αφησε μια εντυπωση πως το ενα χερι συναγωνιζοταν το αλλο για το ποιος θα παρει την πρωτια...
Καποια λεπτα μετα μπαινει μεσα στο τζακουζι και καθεται αναμεσα στα ποδια μου.Χωρις να τον κραταει τον εβαλε στο στομα της ενω και τα χερια προφεραν το εργο τους.Αργη πιπα με φιλοτιμες προσπαθειες γεωτρησης ωσπου δεν αντεξα και πιανω το χερι της να το κατευθηνω κατω απο τα χειλη της.Της λεω παιχτον οπου το εκανε και δεν αργησα να τελειωσω!!!
Αφου πλυθηκαμε ξαπλωσαμε κρεβατι να πουμε και δυο κουβεντες ρε παιδι μου.Μου φανηκε ευχαριστος χαρακτηρας και ευχαριστηθηκα αυτη την μινι συζητηση πριν να πιασουμε ξανα δουλεια.Αυτη την φορα στο κρεβατι.Κριμα να δωσω τοσα χρηματα για μια μαλακια σκεφτηκα και αρχισαμε.Για κανα τριλεπτο πιπα και μετα στο ψητο...αυτο που ηθελα απο την αρχη ηταν να την παρω στα τεσσερα.Βεβαια δεν μειναμε μονο σε αυτη την σταση.Σε αυτην ομως τελειωσα την δευτερη φορα!(Σαν την πρωτη δεν ηταν για κανενα λογο)
Σιγουρα ειναι ενα απο τα φαβορι
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιουλίου, 2013
Ειπαμε,ειναι απο τα τοπ μιλφ που υπαρχουν αυτη την στιγμη!Πανακριβη μεν αλλα για τους λατρες του ειδους μια απο τις καλυτερες επιλογες.
morpheus1000
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1