Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 15 10
Call-Girls 48054
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Προ μηνος βρισκομαι με μαριαν στο κεντρο κατα τα μεσανυχτα.

Οι εντυπωσεις μου δεν ηταν και οτι καλυτερο ανοιγοντας την πορτα αλλα δεν επαιζε να μην την κρατησω.Εγω να σας πω σε φαση εκρηκτικη(Μαλακία) που βρισκομουν τοτε κατι τετοια εμποδια τα πηδαω σαν αλμα επι κοντω.(δεν μπορω να πω,τα ειχα τσουξει λιγακι).
Μπαινοντας λοιπον με παιρνει χαμπαρι και αρχιζει την κουβεντα,αρχισε να με ρωταει που τα επινα,πως τα περασα κλπ.Μπαινει για ντουζακι και εχει αφησει ανοιχτη την πορτα ωστε να μιλαμε.Ετσι λοιπον οπως την χαζευα(καθως ημουν ετοιμος ετσι κι αλλιως απο πριν)νομισα πως βρισκομαι σε γυρισμα τσοντοπαρωδιας του ροδα τσαντα και κοπανα και την Μαριαν σε ρολο της Βινας Ασικη(ενταξει θεα που δεν την φτανει καμια!!!)να με εχει αποπλανησει σαν μαθητη και να με εχει κλειδωσει σε καποιο ξενοδοχειο της Κινετας....ΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΜαλακίαΜαλακία

Το φτιαξιμο!!!
Ετσι ξεκινησα με αυτο στο μυαλο μου οταν τον πηρε στο στομα οπου την αφησα να ασχοληθει για κανα δυλεπτο και καπακι την γυρναω στα τεσσερα....
Η γυναικα εχει κωλαρα ισως περισοτερο απο τι πρεπει αλλα δεν νομιζω πως υπαρχει αντρας που δεν εχει φανταστει σε περιεργες φασεις να παιρνει εναν τετοιο πατο.
Ποσο μαλλον εγω που στο μυαλο μου ειχα αλλα(ειπαμε,το βινακι)
Ετσι λοιπον δεν υπηρξε και μεγαλη ποικιλια στασεων και επιδεξιοτητων.Στην ιδια σταση τελειωσα,γυρισα και ξαπλωσα λαχανιασμενος...
Υστερα απο αυτο καναμε μπανακι,αραξαμε και πιασαμε την κουβεντουλα.Μου αρεσε ο τροπος που μιλουσε αλλα ισως ποιο πολυ μου αρεσε που ειναι ελληνιδα και ετσι απο την αρχη ενοιωσα οικια σαν να γνωριζα μια γκομενα στην παραλια...

Γενικοτερα να πω πως δεν την λες θεα,δεν την λες ομορφη η καλογυμνασμενη αλλα εγω εκεινο το βραδυ εφυγα απο το ξενοδοχειο φανερα ικανοποιημενος απο ενα ευχαριστο ραντεβου.Το αν θα την ξαναπαρω ειναι αβεβαιο αλλα για εκεινο το βραδυ ηταν κουφετο!!!ΚουλΚουλΚουλ

Καλη συνεχεια...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 05 Ιουλίου, 2013) 04 Ιουλίου, 2013
Ο κύριος που ανέβασε την κριτική γράφτηκε προχτές στο σάιτ και δεν έχει μηνύματα. Προφανώς ήταν τόσο ευχαριστημένος από τη συνεύρεσή του με τη Marian που αποφάσισε να γραφτεί στο σάιτ μόνο και μόνο για να μας κάνει τη σχετική ενημέρωση.

Απευθυνόμενος τώρα στη Marian, θέλω να της πω ότι εύχομαι η σημερινή δεύτερη κριτική για αυτή από μέλος χωρίς μηνύματα να γίνεται εν αγνοία της από άνθρωπο που, για τους δικούς του λόγους, γράφει όσα γράφει. Ειλικρινά, δεν θέλω να σκεφτώ κάποιο άλλο ενδεχόμενο γιατί θεωρώ τη Marian και έξυπνη και "καλό κορίτσι".
05 Ιουλίου, 2013
Γιατι αραγε πρεπει καποιοσ να εχει μυνηματα για να ανεβασει κριτικηΧμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
05 Ιουλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

καλα κι εσενα τι σε νοιαζει φιλαρακο αν ο κριτικος εχει γραψει μηνυματα. Σου τρωει μελανι απ το στυλο ? Μη χειροτερα. Ρε με τι ασχολειται ο κοσμος.
05 Ιουλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

cgfucker....Ο κυριος που ανεβασε την κριτικη γραφτηκε οντως πριν κατι μερες αλλα αυτη δεν ειναι η πρωτη του !!!Διαβαζω πανω απο ενα χρονο στο σαιτ απλα ειπα να προσθεσω κι εγω το λιθαρακι μου με τις δικες μου εμπειριες.Ετσι λοιπον να ξερεις θα γραψω για ολες οσες εχω παρει και θα παρω απο δω και στο εξης...
Τωρα το εαν θα τις διαβασεις εσυ ειναι δικο σου θεμα και ποσως με ενδιαφερει...

καλο ανταμωμα!!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4