Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 105 10
Call-Girls
297202
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Αν ηταν ταινα θα ειχε τιτλο "ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ"..... Και εξηγουμε... Η συναντηση εγινε αργα το βραδυ και ετσι ως τελευταιος ειχαμε αρκετη ωρα μπροστα μας. Οπως καταλαβαινετε η διαρκεια του ραντεβου ειναι ενδεικτικη....Στο ανοιγμα της πορτας αντικριζω μια ωριμη παρουσια ,μια ΓΥΝΑΙΚΑ σαν και αυτες που παντα αναρωτιομαστε πως θα ειναι στο κρεβατι.Με την εισοδο της, σπαει αμεσως τον παγο με το χαμογελο της και το ναζι της.Αμεσως ηρθε στην αγκαλια μου λες και γνωριζομασταν χρονια.Φιλια, αγκαλιες,και μια ματια που μου ελεγε οτι θα περασουμε καλα. Στα του αγωνα οτι εχουν πει οι προηγουμενοι ισχυει στο επακρο και ειναι σιγουρο οτι δεν θα σε αφησει παραπονουμενο με τιποτα.Αρκει να ξερεις οτι εχεις επιλεξει μια γυναικα 40+ και οχι κανενα κοριτσοπουλο.Στην περιπτωση που κατι δεν σου παει καλα,συγγνωμη αλλα κατα πασα πιθανοτητα φταις εσυ. Η Ναντια ειναι μια κλασικη περιπτωση οπου οτι δωσεις θα παρεις.Και δεν εννοω το οικονομικο.Για αυτους που το σεξ δεν ειναι μονο ποσες φορες εχυσες και ποσες στασεις αλλαξες (αυτα τα κανει ετσι κι αλλιως),αλλα και κατι παραπανω τοτε νομιζω πως η Ναντια ειναι μονοδρομος.Σε καθε περιπτωση θα τα πουμε συντομα και παλι.....και για να κλεισω οπως ξεκινησα,αν ηταν ποτο θα ηταν σιγουρα ενα παλιο καλο κρασι...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 28, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
50€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Σχόλια