Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 46 10
Call-Girls 88902
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η Ατζελινα ειναι μια κοπελαρα 180+ απο Ρουμανια πρωην αθλητρια με εξυπνο γελαστο μουτρακι. Μπηκε μεσα και σκεπασε το φως ρε γαμωτο. Φοραγε κατι κοθορνους και ξεπερναγε το 195. Αντε τωρα ν' ανεβεις να φιλησεις , να κατεβεις να γλυψεις. Με ρουφηκτα φιλια ειπαμε το ''χαιρω πολυ'' μπηκε στο μπανιο να κανει ντουσακι και ορμησε κατευθεια επανω μου με διαθεση να με ρουφηξει. Εχοντας διαβασει για την μεγαλη κλειτοριδα της την γυρισα ανασκελα και την ρουφαγα μεχρι που κλωσταγε μ' εκεινες τις ποδαρες της. Ακολουθησε ενα σατανικο 69 μεχρι που γεμισε το στομα της με πρωτεινη. Λιγα καταπιε ( κατα λαθος), λιγα επεσαν στο σεντονι και ηρθε να με ρουφηξει παλι λες και ηθελε να με αφησει χωρις γλωσσα. Νομιζω οτι ειναι ελαφρως μητρομανης. Στο διαλειμα μου ειπε λιγα για την ζωη της με εμφαση οτι γουσταρει πολυ το σεξ. Προσπαθησε με θεληση για 2ο γυρο αλλα θες η ηλικια θες η κουραση της δουλειας δεν τα καταφερα χωρις αυτο να με χαλασει γιατι εγλυφα ποτε τις πεταχτες σκληρες ρογιτσες της και ποτε τα κατω χειλακια της. Μολις την κοιταζα κατ ευθεια ρουφηχτο φιλι . Περασαν 3 ωρες απο την συναντηση κι ακομη εχω την γευση της. Φοβερο μουνακι που θυμιζει λιγο την Κατερινα την Ουκρανεζα αλλα σε πιο αγρια κατασταση.
Φυσικα και μυριζε το νινακι της αλλα μυριζε σαπουνακι και φρεσκαδα. Απ' οτι ξερω σε κατι αλλες μυριζει σαρδελλα αλλα ονοματα δεν λεμε οικογενειες δεν θηγουμε. Ολα εχουν ενα οριο εκτος απο την ανθρωπινη βλακεια και κακια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 01, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
sexodaskalos
Μέλος
12
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Ιουλίου, 2013
Αστέρι η κοπέλα, μορτες μου, θα ενημερώσω και εγώ μόλις..... συνελθω!!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1