Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 15 10
Call-Girls 48053
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Συνάντηση με τη κοπέλα σήμερα.. Γλυκιά φωνούλα απ'το τηλ..

Ανοίγω την πόρτα λοιπόν αφού περίμενα μόνο 5 λεπτά, ίσως και λιγότερο.
Και μόλις την βλέπω, μου θύμισε την ανιψιά της Κυρά Τασούλας απ'το Βαρνάβα..
Όχι δεν είναι βλαχαδερό, όχι δεν είναι μπάζο, απλά αυτή η σκέψη μου ήρθε εκείνη την στιγμή. Ίσως με βάση τη χρειά της φωνής να φανταζόμουν κάτι πιο αριστοκρατικό..

Απο εμφάνιση θα την χαρακτήριζα νταρντανούλα με ωραίο πεταχτό κώλο, ωραίο μεγαλούτσικο βυζί, καλή επιδερμίδα άλλα δυστυχώς μπουταρού.. Είχε παραπάνω κιλά στα μπούτια και αυτό σε συνδυασμό με το ύψος της κάναν το σώμα της λίγο άτσαλο..

Αφού άρχισε λοιπόν πίπα με deepthroat έκανε πώς πνιγόταν και ακουγόντουσαν κάτι σαν γαργάρες..
Ομολογώ ότι πρώτη φορά μου έκανε κοπέλα τέτοιο τσιμπούκι..
Στην αρχή δεν με χάλαγε, απλά στην πορεία κατάντησε ολίγον τι εκνευριστικό και φαινόταν αρκετά προσποιητό..

[Εντάξει, πουτσαράς είμαι..Μεγάλο χαμόγελο Άλλα δεν την έχω και γαϊδουρινή..Μεγάλο χαμόγελο]

Την γύρισα σε ιεραποστολικό αφού πρίν έκανα ένα ολιγόπλεπτο 69 και λίγο πρίν χύσω, έβγαλε πάλι κάτι αλλόκοτες και πρωτόγνωρες κραυγές..

Η Μαριάν λοιπόν όπως είπε πολύ σωστά και ένας προηγούμενος συνάδελφος, είναι μία μετριότητα.
Για να σας δώσω να καταλάβετε η Nayomi για εμένα αξίζει μόνο 50 euro την ώρα, ή Μάριαν αξίζει 65..

Εμένα δεν μου αρέσουν οι αδύνατες γυναίκες.. Και μου αρέσει η κοπέλα να έχει λίγα παραπάνω κιλά στα σωστά σημεία και η Μάριαν αν εξαιρέσεις τα μπούτια της, έχει το σωματότυπο που μου αρέσει, Παρατάυτα δεν με τράβαγε το σώμα της.. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, ίσως γιατί το συνδύαζα με τη μέτρια φάτσα της; Δεν ξέρω.Χμμμ;

Η Μάριαν λοιπόν είναι καλή κοπέλα, μου είναι αρκετά συμπαθής και πραγματικά της έυχομαι ότι καλύτερο στη ζωή της, άλλα σαν Call-Girl, θα σκεφτώ πάρα πολύ να την ξαναπάρω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 29, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Aitherovamon
Μέλος
11
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιουνίου, 2013
Την γύρισα σε ιεραποστολικό αφού πρίν έκανα ένα ολιγόπλεπτο 69 και λίγο πρίν χύσω, έβγαλε πάλι κάτι αλλόκοτες και πρωτόγνωρες κραυγές..

Χμμμ; αρχιζω να φοβάμαι...
30 Ιουνίου, 2013
Ωραίος παιχταρά μου! Είσαι πολύ κατατοπιστικός, καθώς το ψιλοσκέφτομαι και εγώ να την τεστάρω ωστόσο κάτι - για ανεξήγητο λόγο - με αποτρέπει...
30 Ιουνίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πήγαινε άλλα δώσ'της 65 euro. Tόσα αξίζει..
01 Ιουλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φίλε και εγώ νόμιζα ότι σε κάποια φάση υποτροπίασε... Χα Χα Χα..
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4