Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 15 10
Call-Girls 48053
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η Μαριαν ειναι μια γλυκια κοπελα. Δεν την λες κουκλα - που κι αυτο ειναι υποκειμενικο - αλλα σιγουρα θα γυρισεις να την κοιταξεις στον δρομο ειδικα απο την πισω μερια. Το σωματακι της με πολυ καλες αναλογιες με υπεροχο πεταχτο πισινακι και το στηθος απειραχτο με σκληρη ομορφη ρογα. Μπηκε στο δωματιο και αν με εβλεπε για πρωρη φορα εφερε ενα αερα γνωριμιας και κοινωνικοτητας. Σιγουρα επειδη ειναι μορφωμενη εξυπνη και πολυ πολυ σεξυ. Δεν ξερω τι δουλεια εκανε παντως της αρεσει το σεξ και στο μεταφερει οσο μουντρουχαλος και νασαι. Ευγενικα πηγε αμεσως στο μπανιο και γυρισε γρηγορα γιατι ημουν ο πρωτος και μου ειπε οτι μενει κοντα και εκανε ντους σπιτι της. Αδιαφορο γιατι μοσχοβολαγε παντου. Το φιλι της βαθυ με παιξιμο γλωσσας ερωτικο και με μικρους αναστεναγμους. Την εβαλα αρχικα ανασκελα και φιλαγα και εγλειφα ολο της το κορμι. Το δερμα βελουδινο και η κατω περιοχη νοστιμη με ρος χειλακια. Με μικρο γλειψιμο ανταποκριθηκε και βογγαγε ευχαριστημενη. Με γυρισε μονη της 69 για να απολαυσωτην υγρη ζεστη πιπα της. Τελειωσα γρηγορα στο στομα της ενω κι εκεινη εσφιγγε τα ποδια. Διαλειμμα για λιγη κουβεντα ενω της χαιδευα το υπεροχο στηθος της. Δεν αργησα να αγριεψω και αρχισα το βυζαγμα ενω της χαιδευα το κολαρακι. Η Μαριαν μου ανταπεδωσε τα χαδια - χαδια ερωτικα και απαλα - και μονη της μου φορεσε το σκουφακι και καθησε επανω μου. Ζαλιστηκα οπως μου εσφιγγε τα ποδια και χοροπηδαγε. Στριφογυρισαμε αρκετα στο στρογγυλο κρεβατι μεχρι που γυρισε στα τεσσερα για να τελειωσω χαιδευοντας τον πεταχτο πισινο της. Μαζι ντουσακι , χαζοκουβεντα φιλια και χωρισαμε.
Η Μαριαν ειναι για μενα μια πολυ σεξυ γυναικα που αγαπαει ( σπανιο) αυτο που κανει. Το βλεπει σαν ερωτικη εμπειρια σαν δουλεια συγχρονως. Για αυτο η συμμετοχη της δειχνει ισως μεγαλυτερη κι απο του πελατη .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 10, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
sexodaskalos
Μέλος
12
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιουνίου, 2013
Ουτε ερωτευμενος να εισουν......... ΈρωταςΈρωταςΈρωταςΈρωταςΈρωταςΈρωτας Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
24 Ιουνίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αχ ναι ! Πως το καταλαβες ?
24 Ιουνίου, 2013
σε πιο hotel εγινε η συνευρεσις αν επιτρεπεται?
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3