Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 19 10
Call-Girls 42714
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η ημερομηνία στο περίπου.

Είπα και εγώ να δοκιμάσω την κυρία "καταστρόφα". Σε γενικές γραμμές καλά. Συνάντηση σε ξενοδοχείο. Η κορασίδα, 26 χρονών, εισήλθε ψηλη 1,72+ χωρίς τακούνια, ομορφούλα με ωραία σώμα. 2-3 κουβεντούλες και εγώ μπαίνω για μπάνιο ενώ εκείνη καπνίζει ένα τσιγάρο. Με το που βγαίνω μου ορμάει και επιδίδεται σε στοματικό σεξ, πάρα πολύ καλο. Σεξ σε διάφορες στάσεις, καλή συμμετοχή, δεκτική σε όλα, με κραυγούλες αληθινές ή ψεύτικες δεν έχει σημασία. Διάλειμμα, ντουσάκι εγώ και μετά εκείνη. Αρνήθηκα την πρόταση για μασάζ και άραξα βλέποντας μπάλα στην τηλεόραση. "Θέλεις 2ο γύρο?" με ρωτάει. "Όχι" της λέω. Μια χαρά ήταν, αλλά έχοντας ξυπνήσει από τις 07:00 και έχοντας πάει 02:00 το πρωί, εγώ ήθελα να πάω για ύπνο. Τη δουλειά μου την είχα κάνει.

Στα αρνητικά: Αποφεύγει τα γλωσσόφιλα, αλλά εμένα αυτό δεν με χάλασε ιδιαίτερα. Δεν έκανε μπάνιο πριν τον αγώνα, ομολογώ όμως ότι ήταν πεντακάθαρη χωρίς την μαραμικρή μυρωδιά. Από αγγλικά λίγα πράγματα γι αυτό και η χαμηλή βαθμολογία στην επικοινωνία. Ελληνικά τίποτα.

Γενικά, μια τίμια πρόταση όπως έγραψε ο προηγούμενος και συστήνεται. Για τα 130 ευρώ είναι μια χαρά. Φεύγοντας, ξέχασα να την πληρώσω και πολύ διακριτικά και ευγενικά μου ζήτησε τα χρήματα άφού είχαμε βγει από το δωμάτιο.

Προσωπικά δεν θα τη συναντούσα ξανά γιατί ζητώ περισσότερη ενέργεια από την κοπέλα και όχι ερωτήσεις αν θέλω δεύτερο γύρο. Κάνε με να θέλω, είναι η απάντηση, όπως κάνει η Αλεξάνδρα από το ίδιο γραφείο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 13, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
sinister
Μέλος
11
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιουνίου, 2013
Πρεπει να εισαι απο τους παιχτες που πας σε ραντεβου να σε γαμησουν,ενω πολλοι πανε να γαμησουνε. Φιλοσοφικη διαφορα που παιζει στην επιλογη μωρου.
24 Ιουνίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Η αλήθεια είναι Lucent ότι περιμένω από την κοπέλα να βγάλει ενέργεια. Όντως φιλοσοφική διαφορά.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2