Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 15 10
Call-Girls 48053
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
....Και εγώ με την σειρά μου να γράψω για την μάριαν,
και θα το κάνω διότι παρακολουθώ μια βδομαδα περίπου απο τον τελευταίο και δεν έχει γράψει κανείς τιποτα.
μάγκες οι γκόμενα τα αξίζει τα λεφτά της.

η ημερομηνία ενδεικτική. οι βαθμολογία επίσης. Γιατί ρε παιδιά δεν με αφήνει να βάλω 10 που θέλω ειδικά στην συμμετοχή;(το 7 στο σώμα είναι το πιο ρεαλιστικό, πρόσωπο 8 και τα άλλα 10)
σύνοψης:
εμφάνιση με καυτό κοντό φόρεμα, γλυκό πρόσωπο που λες αμάν....
ξεκινάμε με χαμουρεμα και τριψίματα. με γδύνει, με φιλάει στήθος και λέει την ξέρω αυτήν την κολόνια και γουργουρίζει.
ξεκινάει πίπα...αμάν..τι dt είναι αυτό; τι σάλιωμα και φτύσιμο, τι μπαλάκια full pansion, τι λάγνο βλέμμα κατά το ρούφηγμα..
έπος. όλα αυτά αφού φοράει ακόμα το φόρεμα, σκύβω (αυτή εκεί συνεχίζει) το ανεβάζω και διακρίνω σεξυ εσώρουχο και κωλάρα.
όταν πια σηκώνεται και την γδύνω, διακρίνω την πραγματική οντότητα αυτής της θεϊκής κολάρας που θα ζήλευε και η σακίρα.
ανάποδο 69 και πριν αρχίσω την εργασία την ρωτάω ευγενικά εάν μπορώ να τελειώσω στο πρόσωπο της και μου λέει φυσικά, είναι μέσα στις υπηρεσίες.
τρέλα! πολύ δυνατή εισαγωγή.
την πήρα απο πάνω και στα 4 (για την κολάρα της είπαμε;),κατάθεση στο πρόσωπο, πασάλειμμα και μέσα στο στόμα..χαμογελάκι και τέλος η πρώτη συνεδρία.
Στην δεύτερη μετά από χαλαρή κουβέντα, τα γνωστά και ακούραστα πιπωματα, παει να με καβαλήσει, (εγω πασάς) της λέω κοπλιμέντα για την κολάρα της, και μου λέει εαν σου αρέσει να αλλάξω τότε να παίρνεις μάτι. reverse cowgirl, αλλαγή στάσης,τσιμπούκωμα και πάλι (πολύ σάλιο λέμε) και στην συνέχεια κατάθεση στο στόμα της.

παίδες πρέπει να σας πω ότι δεν μου λείπει το σεξ. Δοκίμασα την εν λόγω κυρία διότι ως γνωστό τσοντάκιας μου λείπουν τα τσιμπουκόματα πρώτης κατηγορίας.
ευχαριστώ τους παρακάτω για την περιγραφή και τον αχιλλέα για το τηλέφωνο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 13, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Ενεργό Μέλος
17
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

16 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιουνίου, 2013
ουτε η ιδια να την έγραφε..
18 Ιουνίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σπασίκλας Δεν έχεις και άδικο..
primordial : χθεσινή εγγραφή - 0 μηνύματα Μαλακία
18 Ιουνίου, 2013
Αν εχει αρχισει τα κολπα και η μικρη εχασε.
19 Ιουνίου, 2013
Μια μικρη μορφωμενη ελληνιδα θεα. Τι αλλο να πει κανεις ? και στο σεξ ? αστραπη !!!!!!!!!
19 Ιουνίου, 2013

Σεξοδάσκαλε, ας είμαστε πιο αντικειμενικοί. Συμπαθώ ιδιαίτερα τη Marian, αλλά δεν είναι "θεά".
19 Ιουνίου, 2013
στους τρεις πρώτους τι να πω...
έχω ξαναδεί κατίνες να μαλώνουν χωρίς νόημα σε αυτό το site.
πολύ εύκολα συμπεράσματα βγάζετε, δηλαδή δεν μπορούν να υπάρχουν καινούργιοι χρήστες σε αυτό το site?
εαν έριχνα καντήλια πάλι στημένο θα το λέγατε.
με τον cgfucker θα συμφωνούσα 100% και να ενισχύσω λέγοντας ότι είναι πραγματικά καλό παιδί
διακριτική, και μου έκανε εντύπωση που σιγοτραγουδούσε στα διαλείμματα.

απάντησα με pm σε αυτούς που βοήθησε η κριτική και το τηλ για τους επόμενους
το βρίσκεις και εδώ, κάπου στην μέση που λέει News.
http://athenscallgirl.blogspot.gr/search?updated-min=2013-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2014-01-01T00:00:00-08:00&max-results=17
πριν λίγο καιρό ήταν πιο προφανές, τώρα θέλει ψάξιμο, να της το πείτε αυτό.
έχει και αντίστοιχο topic εδώ για την εν λόγω κυρία, με τίτλο marianmarian
19 Ιουνίου, 2013
καλα...γελάει ο κόσμος βασικα αλλα τέλοςπαντων..μην παίζετε με τη νουμοσύνη μασ παρακαλώ..και εσεισ...Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
19 Ιουνίου, 2013
Αμ δεν ήθελα να ασχοληθώ, αλλά με αυτά που διαβάζω θα την γράψω την κριτική για τη μαριαν μπας και σωθεί κανένας..
19 Ιουνίου, 2013

Josex, είμαι περίεργος να δω την κριτική σου γιατί εγώ έχω περάσει μια χαρά με τη Marian.
20 Ιουνίου, 2013
Παιδια αποφασιστε γιατι σκεφτομαι κ γω να την συναντησωΧμμμ;Μεγάλο χαμόγελο
16 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2